Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

normalnie jestem załamana....
Właśnie się dowiedziałam, że sąsiedzi są na mnie źli bo im Dyzia zabrałam. A oni chcieli sobie psa zostawić, suczki miały iść na... (nie chce myśleć co) matka też...
Normalnie nie wiem co myśleć.

Co do budy, sama postaram się to zrobić. Nano wiem, że macie takie fajne koce z IKEI i gdybyście chcieli jakiegoś wyrzucić możesz mi go jakoś podać. Bo z nowym nie mam co tam iść, a używany jakoś przejdzie. Oczywiście to tylko pytanie.

Co do bezinteresownej darmowej pomocy - tu raczej pies to pies. Nikt się nad nimi rozczulać nie chce, a ja jestem dziwakiem że to robię... Może następne pokolenie będzie lepsze. Od tego wiele nie oczekuje.

klaki91 - Ogłoszenia są, jest ich 40, ale za chwilę większość będę musiała odnowić. Dziękuję za ofertę

Teraz obiecane fotki z czwartku:

tak Dyzio kocha Genie:

Dyzio w całej okazałości:

Tak wykańcza się maskotki:

jego koniec jest bliski hahahaha

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy to ja jestem tak kiepską negocjatorką, czy mam pecha czy co...? :(
Telefony są w długi weekend średnio dwa na dzień ale sterylizacja jest be i suczka raz w życiu musi mieć szczeniaki, a taka młoda osoba jak ja nie zna się na tym... I tyle

Ja podziwiam ludzi całym sercem którzy znajdują te domy psiakom... Jak to robicie? Podzielcie się tą tajemniczą wiedzą ze mną, bo zatracam wiarę w siebie...

Ehh......

Posted

Ja się modlę o to żeby przyszły jeszcze za mojego życia czasy, w których trzeba będzie odstać swoje w kolejce nim przygarnie się psa. Bo na razie to wszystko jest za proste, no chyba, że się trafi na psiaka do adopcji, a nie po prostu na takiego z ogłoszenia "oddam za symboliczną złotówkę 5-tygodniowego szczeniaka". Ciemnogród. Ja też swoje już usłyszałam po tym jak ciachnęłam moją sukę.
Gdyby to chociaż było tak, że ludzie nie sterylizują, ale pilnują...ale nie, przecież jak można odbierać suce "przyjemność" bycia matką ;]

Posted

Zwierzaki są świetne! Twój piesek taki cierpliwy i delikatny :) I głowa do góry! dobrze że są telefony, w końcu będzie ten właściwy :):):)

Posted

Bubu kiedyś taki nie był, zmienił się odkąd jest Dyzio. Codziennie mam pokaz psich akrobacji z udziałem tych dwoje ;) Psiaki są świetne. Ale po wyjściu z domu Dyzio panikuje na widok obcych psów... Nie wiem czy nie zaryzykuje psiego przedszkola... Nie wiem ile to kosztuje...

Kolejne allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1937234025

Głucho i cicho niesamowicie, a jest coraz zimniej. U sąsiadów też sytuacja nie za ciekawa...

Posted

motylek1007 - fajnie by było się spotkać, mam kilka rad od behawiorystki i nie mam z kim poćwiczyć :(

W końcu udało mi się zaktualizować pierwszy post

Posted

teoretycznie tak, a praktycznie muszę się ugadać z rodzinką bo coś się szykuje (jakaś impreza rodzinna)...
Dam Ci znać mam nadzieję jeszcze dzisiaj :)

Posted

wysłałam zapytanie Nano, też bym chętnie zabrała psiaki ;)

Dyzio zawsze by się troszkę po socjalizował, a i może Klucha by pojechała. Od razu weta byśmy zaliczyli :)