Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Więc gwiazdor (ja z Wlkp jestem więc do Nas Gwiazdor przychodzi) przyniósł mi super prezent :)
Mamy super domek dla Kluski, po świętach pojedziemy i pewnie dopełnimy formalności typu wizyta przed adopcyjna oraz podpisanie umowy :)

Kluska zamieszka w Swarzędzu :)

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juli88 napisał(a):
Więc gwiazdor (ja z Wlkp jestem więc do Nas Gwiazdor przychodzi) przyniósł mi super prezent :)
Mamy super domek dla Kluski, po świętach pojedziemy i pewnie dopełnimy formalności typu wizyta przed adopcyjna oraz podpisanie umowy :)

Kluska zamieszka w Swarzędzu :)

Świetna wiadomość :multi: Dobrze się Gwiazdor sprawił ;)

Posted

właśnie przeprowadziłam ankietę przed adopcyjną i wypadła super :)
Po świętach podjedziemy z DT na wizytę przed adopcyjną i załatwimy ostanie formalności.

Pani miała psa który odszedł ze starości i teraz jest pusto w domu bez psa.

jednak DT jest troszkę podłamany bo przywiązał się do bestii... Zwłaszcza że dzisiaj dostałam informację Świąteczne że Kluska urosła i zrobiła się bardzo kochana

Posted

zapraszam serdecznie :) tylko mi dziś tylko pasuje, bo później wyjeżdżam do Poznania na kilka dni (m.in żeby Dyzia do behawiorysty zabrać)
jestem w pracy do 15 więc 16-17 jak najbardziej :)

Posted

Dyzio jutro będzie miał konsultację behawioralną (przyjedzie do niego psychiatra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)
zobaczymy co powie... Mam nadzieję, że cenne wskazówki mi da, bo to idzie w złym kierunku. Bojaźliwość się pogłębia.

No i mam zdjęcia tylko nie mam czasu wkleić jak bestyjka urosła :)

Edit zdjęcia z telefonu (kiepska jakość ale uszy widać) :)

Posted

Nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda ale napiszę ;)

Jesteśmy po 2 godzinnej konsultacji. Dostaliśmy wskazówki i teraz praca praca i jeszcze raz praca.
Więc trzymajcie kciuki - mam nadzieję że byłam pojętnym uczniem, bo teraz muszę to przekazać Dyziowi :)

Posted

Właśnie chciałam napisać że taki duuuużżżżyyyyyy chłopaczek ... ale zobaczyłam przy nim dla porównania dłonie i zwątpiam ;) wydoroślał :)

Posted

wydoroślał :) a ucho pół dnia stoi, pół klapie to już sama nie wiem jak to będzie...
chciałam odwiedzić Kluskę jutro, jednak Ewa nie ma czasu... Chyba specjalnie na urlop będę musiała pójść żeby to zrobić...

Posted

A jednak ;) w starym roku udało mi się odwiedzić Kluskę którą wołają Mimi. Oczywiście z Dyziem :)
Chyba się poznały bo zabawa była przednia ;)

Posted

juli powiedz mi ile kluska teraz ma? ile mniej wiecej wazy itp. bo trzeba zaktualizowac ogloszenie na naszej stronie fundacji i dac nowe fotki :)

Posted

więc tak, jest zaszczepiona, ma moim zdaniem ok 5 kg,
ma ok 6 miesięcy
jest super psem bez problemów behawioralnych
nie brudzi
pies ideał!!!

Wczoraj aktualizowałam pierwszy post :)