Naya Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Ale o to mi nie chodzi, bo wiem, ze osoba ktora skłamała bedzie miala trudnosci z przekonaniem innych...ale to nie to Quote
tunio Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Rotti, było było, tylko Zemat -bodajże- usunął. Basiu nie Zemat a ja :roll: Nayu ja sie bede czepiac bo nie lubie kiedy sie oszukuje calkowicie nieswiadomych ludzi :niewiem: Quote
Basia_D Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Przepraszam Słońce, zasugerowałam się tym co Zemat napisał. Naya, nie wierzę Ci, ponieważ: 1. Twoje bajki na "bokserach" bardziej mnie rozmieszyły, niż zdenerowały 2. znam się na ON-kach (jako-tako), 3. Twoja cheć stworzenia zainteresowanoa (poprzez wymyślania różnych bredni- chyba sama zaczęłaś wierzyć w to co piszesz)wokół własnej osoby, jest bardziej niż dziecinna Quote
Naya Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Ja dałam sobie spokój z bredniami, ale niby po co mialabym sama siebie oszukiwac? Skoro mam psa z rodowodem, prawda, nie byl na wystawach bo jest niezgodny ze wzorcem, A co do tematu na owczarkach, tam pisalam prawde do ostatniego momentu. Quote
Myszka.xww Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 A co do tematu na owczarkach, tam pisalam prawde do ostatniego momentu.:hmmmm: Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Sprawa jest prosta. Kto skłamał raz, ten kłamie zawsze. Nie rozumiem tendencji do kłamstwa, nawet jednego. A mnie przychodzi na myśl............... kto ??? Dalmatynka :D BINGO !!! :lol: Quote
Naya Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Hmm Rotti, czy Ty uważasz, ze ja jestem Dalmatynką??? :evil: Quote
Rotti Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 Naya Hmm Rotti, czy Ty uważasz, ze ja jestem Dalmatynką??? Ciekawe skąd ja znasz ? :o Quote
Naya Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 No wlasnie w tym jest problem, bo ja sie jeszcze nigdy na forum nie spotkalam z Dalmatynka, nie wiem w ogole kto to jest. Dajcie mi spokoj z dalamtynczykami :o Quote
Naya Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 Rotti, Buldog ostatnio cios wspominał o numerach IP, wiec mozna przeciez porównac moj i Dalmatynki, z reszta kazdy to moze porownac. Ja i dalmatynczyki ...tak jasne :evilbat: Quote
Rotti Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 Naya Naucz się mówić prawdę i mówić z sensem, wtedy nikt Cię o nic podejrzewać nie będzie. Quote
Naya Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 Z cięzkim bólem serca stwierdzam, ze od tematu Ge-Da-No mówie całkowitą prawdę ;) heh i nie jestem zadną dalmatynką, i tu tez mowie (pisze) prawdę :P Quote
nice_girl Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Naya Czy sama przyznałaś ,ze wcześniej nas bajerowałaś 8) Ja mam tak jak ktos raz mi powie nieprawdę nie jestem w stanie mu zaufać i uwierzyć w cokolwiek mówi :roll: Quote
Mami Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Przerywam klotnie na moment - bardzo uzasadniona zreszta. Dzisiaj (tzn. 8) w Warszawie, na Ursynowie znaleziono mloda, 4-miesieczna ONke. Mala jest bardzo zabana i jak widac cudowna. A wracajac do klotni - zgadzam sie z Wami :wink: Quote
nice_girl Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Mami śliczna ta sunia, a nie wiesz przypadkiem czy ma tatuaż? :roll: Quote
Mami Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Nie wiem. Dziewczyna, ktora ja znalazla, jeszcze nic na ten temat nie napisala. Quote
Naya Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Myslisz, ze jak sie nie znajdzie własciciel to suczka u Niej zostanie? Quote
Noelani Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Wiecej informacji o suczce jest tutaj: http://www.wilky.pl/mala/ Quote
Naya Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Dzięki, przeczytałam. Suczka jest przepiekna Quote
Recommended Posts