revii Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Krajowa Stołeczna Wystawa Psów Rasowych sędzia: Marek M. Bork-Grabkowski ring: 12 PSY Klasa baby KATSU GO Kaikado FCI Klasa młodzieży CHAIRO-CHOJO-GO Namitori EIJI Błękitny Pejzaż Malutka stawka w stolicy... Quote
Agappe Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 rzeczywiście malutka.. my mamy kolejny weekend ślubny, więc niestety na zdjęcia z mojej strony nie ma co liczyć.. Quote
mychaaaaa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Wiem, że Chairo wziął BOB, Eiji nb. Ale pewnie ktoś inny podsumuje wyniki, nie czuję się upoważniona ha! :eviltong: Mam kilka fotek Chairo, baby nie uchwyciliśmy: Pozdrawiam :) Quote
zubiri Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Cieszę się, że Chajro pojawia się na ringach, gratuluję championatu i czekam na jego pełną sierść... Gratuluję Quote
dr40 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 ...a mnie udalo sie uchwycic baby i wiem ze otrzymalo ocene "wybitnie obiecujaca" A co dalej? zobaczymy Quote
Recommended Posts