Roxana Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Na wieczorny spacerek do góry! :painting: :Dog_run: Quote
Roxana Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A domku jak nie było tak nie ma :shake: Cisza jak makiem zasiał... :-( Quote
Roxana Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :painting: :Dog_run: :painting: :Dog_run: :painting: Quote
sharka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Przypomina mojego Aresa... Oj chwycila za serducho... Quote
Origami-7 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 sharka napisał(a):Przypomina mojego Aresa... Oj chwycila za serducho... Witam na forum! Hera przypomina Ci Twojego przyjaciela Aresa. Może mogłabyś pokochac Herunie i dać jej domek??? Quote
Roxana Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Może? :cool3: Śliczna Herunia czeka... :-( Quote
sharka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Czy wiecie cos wiecej o Herze? moj TZ moze nie zgodzic sie ponownie na drugiego psa (mamy teraz sunie)... czeka mnie rozmowa, wiec na razie tylko podnosze mala... Moze Here pokocha ktos kto mieszka blizej Czestochowy? niestety do Poznania jest kawalek... Quote
Roxana Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 O Heruni wiadomo tyle ile jest napisane na 1 stronie. Ale spróbuję się dowiedzieć o niej czegoś więcej. weź mnie... Quote
sharka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Witaj :) Znalazlam Here na stronie schroniska w Czestochowie i wyslalam zapytanie o nia. Moj facet okazal sie najkochanszym facetem pod sloncem i - z pewnymi oporami, ale jednak - zgodzil sie na 2-go psa i pojedzie ze mna do tego schroniska. Jest calkiem mozliwe ze zaadoptujemy Here, zalezy to jednak co odpowiedza ze schroniska i jak sunie (nasza i Hera) zareaguja na siebie. Mam nadzieje ze wszystko sie dobrze ulozy i 3 listopada Hera bedzie w drodze do Poznania :D Quote
Origami-7 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 sharka napisał(a):Witaj :) Znalazlam Here na stronie schroniska w Czestochowie i wyslalam zapytanie o nia. Moj facet okazal sie najkochanszym facetem pod sloncem i - z pewnymi oporami, ale jednak - zgodzil sie na 2-go psa i pojedzie ze mna do tego schroniska. Jest calkiem mozliwe ze zaadoptujemy Here, zalezy to jednak co odpowiedza ze schroniska i jak sunie (nasza i Hera) zareaguja na siebie. Mam nadzieje ze wszystko sie dobrze ulozy i 3 listopada Hera bedzie w drodze do Poznania :D Trzymam bardzo mocno kciuki za Here!!!!! Oby wszystko sie udało!!!!! Quote
Roxana Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ojejku, ale byłoby cudownie :multi: Ale narazie lepiej- sz! Żeby nie zapeszyć! Quote
Roxana Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 I co? Dostaliście jakąś odpowiedź z sprawie Heruni? Quote
sharka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Na mojego maila schronisko nie odpowiedzialo przez 2 dni, wiec pomyslalam ze moze skrzynki nie sprawdzaja albo nie maja czasu odpowiadac. Zadzwonilam do schroniska. Pani powiedziala ze Hera jest nadal w schronisku, chyba ktos ja tylko wirtualnie zaadoptowal. Jest w boksie z innymi suniami wiec raczej zgodna. Wiecej niz to co na stronie schroniska sie nie dowiedzialam, ale trzeba po prostu samemu psinke zobaczyc. W najblizsza sobote nie mozemy jechac, pojedziemy 3 listopada. Nie wiem tylko czy brac nasza Sonie. Z jednej strony zobaczylibysmy czy sobie do gustu przypadna, z drugiej jednak moze to roznie wygladac na tylniej kanapie samochodu ;) Nie spytalam czy Hera nie ma choroby lokomocyjnej... Czekamy do 3 listopada, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :D Quote
Roxana Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 To ja teraz też będę czekać z niecierpliwością na informację. Quote
Origami-7 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Trzymam kciuki za Here:thumbs: Ona tak bardzo chce mieć domek:loveu: Quote
Origami-7 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Hera już niedługo nadejdzie ważny dzień dla CIEBIE!!!!! Quote
sharka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 To juz jutro... troche sie denerwuje, ale jestem dobrej mysli. Quote
Roxana Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja też strasznie się denerwuję, czy wszystko będzie dobrze... Cały czas trzymam mocno kciuki! Quote
Origami-7 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 sharka napisał(a):To juz jutro... troche sie denerwuje, ale jestem dobrej mysli. No i co tam słychać u Hery ?????? Quote
Recommended Posts