Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diablo siedzi w schronie już od czerwca, masa ogłoszeń i nic, cisza :(

a Helga przybyła w zeszłym tygodniu, zaczynamy dopiero ją ogłaszać i pokazywać, jest bardzo smutna, widać, że nie znosi dobrze pobytu w schronisku :( a poza tym jest bardzo pięknym i fajnym psiakiem!

Posted

[quote name='agniecha82x']nikt się nie interesuje tym pięknym psiakiem, a on jest na prawdę taki fajny i taki kochany :(

tutaj z nową schroniskową koleżanką Helą :cool3:

dwa piękne psy!!

ps. dziewczyny błagam - jak dajecie psom się obwąchac to na luźnych smyczach by awantur nie prowokować.

Posted

What May NN napisał(a):
dwa piękne psy!!

ps. dziewczyny błagam - jak dajecie psom się obwąchac to na luźnych smyczach by awantur nie prowokować.

Z Diabłem nie ma opcji "luźna smycz", Helusia natomiast nie wiem dlaczego taka naciągnięta i ogólnie miała go w nosie

Aga jestem żebyś juz na mnie nie krzyczała.

Posted

stonka1125 napisał(a):
Z Diabłem nie ma opcji "luźna smycz", Helusia natomiast nie wiem dlaczego taka naciągnięta i ogólnie miała go w nosie

Aga jestem żebyś juz na mnie nie krzyczała.

no bo Helusia to spokojna i zrównoważona kobita jest, a Diabeł szalony młodzieniec :grins:

myślałam, że lubisz kiedy jestem stanowcza :diabloti:

Posted

stonka1125 napisał(a):
Tak czekałam kiedy się zorientujesz że go jeszcze nie ma i zaczniesz krzyczeć:evilbat:

zorientowałam się już wcześniej, ale liczyłam, że mnie zaskoczysz zanim zacznę krzyczeć :icon_roc:

Aimez_moi napisał(a):
Oj kobietki ....kobietki...:)
Wedlug tego hasla....." na mnie sie nie krzyczy......mnie sie przytula"....tak?

tak? :look3:

Posted

ooooo to ja napiszę tą dobrą nowinę i mam nadzieję, że nie zapeszę tym :D
u Diabła byli dziś super ludzie, żeby go poznać, byli z nim na spacerku i zakochali się w nim :loveu: (no bo nie ma opcji żeby się w nim nie zakochać :eviltong: )

teraz przed nimi jeszcze wizyta przedadopcyjna i jak wszystko pójdzie dobrze, to Diablo będzie miał super dom!!! :multi: