Basia&Safi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 jest moj ulubieniec swietna sesyjka wkoncu mam troche czasu i nadrabiam zaleglosci :) przystojniak z tedzia nieziemski :):):):):) Quote
Mada&Teodor Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki. Jutro robie sobie 2-tygodniowy urlop od dogomanii :) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. :bye::bye::bye: I troche Tedzia na pożegnianie :loveu: Quote
Akitka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki. Jutro robie sobie 2-tygodniowy urlop od dogomanii :) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. :bye::bye::bye: I troche Tedzia na pożegnianie :loveu: Oj, 2 tygodnie bez nowych zdjęć Tedziczka... :-( Mada wracaj szybko i życzę udanego odpoczynku! :cool3: Quote
DiDDlina85 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Tedzik jest taaaki cudny a tu 2 tygodnie bez zdjęć:(!! Mam nadzieję ze zaległości będą nadrobione:p Quote
KarolaBox Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Tedzi jak zawsze super przystojny facet :) no i bardzo fotogeniczny!! Quote
stellanovaa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 basiulka22tychy napisał(a): jest moj ulubieniec swietna sesyjka wkoncu mam troche czasu i nadrabiam zaleglosci :) przystojniak z tedzia nieziemski :):):):):) Piękna ta fotka - po prostu śliczności :) Tedzio niesamowicie fotogeniczny. Quote
a_ga.isk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No to się minełyśmy Ty bierzesz urlop, ja już nie mam ;P Mimo wszystko udanego ?wypoczynku? ;) Quote
D0minika Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A ja się nawet cieszę, że Mada ma urlop ;) przynajmniej nadrobię zaległości, a tak to by mi się w życiu nie udało :evil_lol: W ogóle jak Tedzik zmężniał :crazyeye::cool3: Quote
Korenia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 MAda wzięła urlop 4.05 więc w piątek juz powraca :multi: Quote
Paulina. Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Mam nadzieje ze Mada szybko wróci. Dopiero co zauwazyłam ze mamy bulwki z tej samej hodowli :) Quote
Mada&Teodor Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Witam po dłuższej nieobecności i wielkie dzięki za odiwdzinki. Dzisiaj tylko 3 foteczki, a reszte wstawie jutro. Tedzisław :) Quote
Akitka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Witam po dłuższej nieobecności i wielkie dzięki za odiwdzinki. Dzisiaj tylko 3 foteczki, a reszte wstawie jutro. Tedzisław :) Ooo... Mada z Tedzikiem wrócili... :cool3: Strasznie się cieszę! :cool3: I jak tam Mada, wypoczęłaś? Opowiedz, jak było. :lol: A Tedzio jak zwykle piękny... :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Słodki jest...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam Tedzika:multi: Quote
Basia&Safi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Safinka sie troche zeslinila tylko nie wiem czy na widok tedzika czy kosteczki hehehe :D:D:D:D slodziak :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Akitka napisał(a):Ooo... Mada z Tedzikiem wrócili... :cool3: Strasznie się cieszę! :cool3: I jak tam Mada, wypoczęłaś? Opowiedz, jak było. :lol: A Tedzio jak zwykle piękny... :loveu: Kasiu, co ja będe pisała, sama zobacz :) Trochę Krety i Santorii I psiaki spotkane na Krecie :) DiDDlina85 napisał(a): Słodki jest...:loveu: Uwielbiam Tedzika:multi: basiulka22tychy napisał(a):Safinka sie troche zeslinila tylko nie wiem czy na widok tedzika czy kosteczki hehehe :D slodziak :cool3: a_ga.isk napisał(a): Ah te uszka :loveu: Tedzisław dziekuje za komplementy :loveu: :loveu: Quote
Akitka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Oj to miałaś piękny odpoczynek... :cool3: Zazdroszczę. ;) CHCEMY WIĘCEJ ZDJĘĆ TEDZIKA!!!! :lol: Quote
a_ga.isk Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ale Ci zazdroszczę ! Też bym chętnie pojechała ale hmm nie ma z kim :cry: A tym psom to musiało strasznie gorąco być :shock: Quote
caroolcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 mamma miaaaa!!! Cudowne foteczki, a seria z piecholami słodki pomysł :loveu: Kolorki niemożliwe! Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 to mnie rozbroiło:loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 No to sobie Magda wypoczęłaś :).Piękne fotki :loveu:.Czy Tedzio bardzo się stęsknił za Tobą? Pewnie szalał ze szczęścia po Twoim przyjeździe :lol:. Quote
Recommended Posts