D0minika Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Mada&Teodor napisał(a):To nie drwiny to prawda :cool3: Nie ma jednego zęba (wybił sobie podczas zabawy), ma za długi pychol jak na bulwe i jest za wysoki jak na bf (skutki leków po operacji usunięcia tego nowotwóru - z czym sie liczyłam). Sama widzisz,ze kariera ringowa nie jest mu dana :) Mada, ząb mu odrośnie ;) A naprawdę myślisz, ze te wszystkie buldożki na ringach to się w granicach wzrostu mieszczą? :cool3: Quote
Chefrenek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ale Tedzik ma już stałe. Zresztą weterynarz mógłby wydać zaświadczenie, że to nie wrodzone i chłopak mógłby śmigać po ringach. Oczywiście decyzja należy do Magdy. Quote
misiaczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hej :). Piekne przeróbeczki :loveu:.A mówiłaś,ze na nauke za późno ;) :lol:. Quote
a_ga.isk Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ho ho.... taką kartkę wielkanocną to bym chciała dostać ;) Quote
stellanovaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
a_ga.isk Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [size=3]W dniu wielkiej nocy, życzę Ci mocy, zero zmęczenia, dużo natchnienia, serca szczerego, domu ciepłego, niech świeża będzie Twoja pisanka i radosnego Co dzień poranka! Quote
DiDDlina85 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ZDROWYCH WESOŁCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĄ DIDDI I NERO!!:p Quote
Mada&Teodor Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='misiaczek']Hej :). Piekne przeróbeczki :loveu:.A mówiłaś,ze na nauke za późno ;) :lol:. Dzięki Jola :) Fakt, jednak na nauke, nigdy nie jest zapóżno - myliłam sie :) [quote name='KarolaBox'] Tedzik mężnieje z dnia na dzień :loveu: To prawda :) Dziękuje wszyskim za życzenia :) Quote
Chefrenek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Śliczny chłopczyk. Jaki ma mądry pyszczek :) Quote
D0minika Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jaki amstaff :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
misiaczek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] Tedzio marzyciel :loveu: [quote name='Mada&Teodor'] Z Tedzisława kawał chłopa rośnie :lol:. Magda,w realu rzeczywiście jest taki duzy,czy tylko na fotkach tak wygląda? Quote
Mada&Teodor Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Chefrenek']Śliczny chłopczyk. Jaki ma mądry pyszczek :) Ten mądry pyszczek to tylko pozory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To diabeł wcielony :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='D0minika'] Jaki amstaff :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: A ja byłam świecie przekonana, że mam Mopsa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='misiaczek']Magda,w realu rzeczywiście jest taki duzy,czy tylko na fotkach tak wygląda? Jola, Tedzisław jest troche duży, ale nie aż tak jak na tym zdjeciu :) Ale fakt, kawał z niego chłopa :) [quote name='a_ga.isk'] Ale gorzna postawa ^^ oooj, tak, groźy to on jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale tylko wtedy jak jest o mnie zazdrosny :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 sliczne portreciki :):):):) Safi przesyla buziaki dla przystojniaka :):):):) Qrcze mialam przeslac Ci foteczki i jakos niemoge sie do tego zabrac :( Quote
Mada&Teodor Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='basiulka22tychy']sliczne portreciki :):):):) Safi przesyla buziaki dla przystojniaka :):):):) Qrcze mialam przeslac Ci foteczki i jakos niemoge sie do tego zabrac :( Basia, jak możesz to prześlij mi dzisiaj, bo akurat mam troche czasu i mogłabym coś porobić :) Quote
Basia&Safi Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 slonce strasznie sie ciesze kilka juz do Ciebie polecialo na PW :):):):):):) Quote
Mada&Teodor Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='basiulka22tychy']slonce strasznie sie ciesze kilka juz do Ciebie polecialo na PW :):):):):):) oki, już mam, wiec zaraz coś będe kombinować :) Quote
Recommended Posts