Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):

Huuurraaaa...Tedzik wolny i od razu minka weselsza ;).Ale prezentów dostał duzo na poprawę humoru :evil_lol:.
A ja bardzo się cieszę,że to nic groźnego,że wyniki sa dobre i że w porę Madzia to zauważyłaś.Super :).

Dzięki Jola :loveu: :loveu: :loveu:
A Soteczka koniecznie zgłoś do konkursu. :multi: :multi: :multi:

Posted

misiaczek napisał(a):
Klaudia,dzieki że chciałaś nominować Sotusia :kiss_2:.Co do fotki w ubranku, chyba przypomniał Ci sie lekcewazacy post moda na ten temat i zdziwienie,ze pies w ubranku wygrał czy wysoko sie uplasował w którymś konkursie :evil_lol:.

No właśnie o to mi chodziło.

Mada&Teodor napisał(a):
Dzięki Jola :loveu: :loveu: :loveu:
A Soteczka koniecznie zgłoś do konkursu. :multi: :multi: :multi:

Ja jestem za Sotkiem - szpiegiem z Krainy Deszczowców.

Posted

Całe szczęście,że w porę zareagowałaś z tą łapką !!
Oglądałam jakiś czas temu program na ANIMAL PLANET o bokserce ( jeśli się nie mylę),która miała właśnie taki guz.Też został wycięty i było oki.
Duza buzka dla dzielnego TEDZIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale pyszny prezent dostał..:eviltong:

Posted

Hebulka napisał(a):
Oglądałam jakiś czas temu program na ANIMAL PLANET o bokserce ( jeśli się nie mylę),która miała właśnie taki guz.Też został wycięty i było oki.
Duza buzka dla dzielnego TEDZIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale pyszny prezent dostał..:eviltong:

Też to kiedyś oglądałam. Ten program nazywał się chyba "pogotowie dla zwierząt" albo "na ratunek zwierzętom".

Posted

Hebulka napisał(a):

Ja się tylko obawiam, że może się jeszcze taki guz u Tedzia pojawić :shake: :shake: :shake:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Ja się tylko obawiam, że może się jeszcze taki guz u Tedzia pojawić :shake: :shake: :shake:

Też się nad tym zastanawiałam. A nie pytałaś lekarza?

[quote name='Mada&Teodor']

Teodor bawi się we fryzjera (patrz fryzura małpy):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Też się nad tym zastanawiałam. A nie pytałaś lekarza?

Teodor bawi się we fryzjera (patrz fryzura małpy):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pytałam, no i niestety jest prawdopodobieństwo, że może się to gów..o znów pojawić :-( :-( :-(

A Tedziek, bawi się róznież w chirurga plastycznego. Usunął już małpie nos i jedno ucho :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Pytałam, no i niestety jest prawdopodobieństwo, że może się to gów..o znów pojawić :-( :-( :-(

A Tedziek, bawi się róznież w chirurga plastycznego. Usunął już małpie nos i jedno ucho :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oj to niedobrze :placz: :placz: :placz: . A czy to może się zrobić w innym miejscu?

Posted

Chefrenek napisał(a):
On widocznie ma tendencje. Może napisz do hodowcy jak ta sprawa ma się u jego psów?

Już pisałam. O na nie spotkała się z takimi zjawiskami u swoich bulw.
Na to nie ma reguły, jedne ma drugi nie :shake:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
ale ma fajną opaske na łapke:evil_lol:

No niestety trzeba jakoś chronić ślady po operacji :evil_lol:

Korenia napisał(a):
Tedek jest modny :D Teraz modne 'skarpety' na ręce ;)

Tak, modniś z niego :evil_lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Masz racje, nie przypasował a mu, więc ją unicestwił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale tam dużo przepisów :multi: :multi: :multi: Gotowałaś już cosik z tych przepisów?

Jeszcze nie.