Chefrenek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 klaud napisał(a):Ja mysle ze nie wie jak wygladamy, a przynajmniej ja:evil_lol: Moze poznac po psach ale tez tych bardziej charakterystycznych np. Madzi i Klaudi a moj to czarny jakich wiele:multi: Z reszta ja nie zdazyłam długo zabawic na jej dworze i pewnie nie odcisnełam sie zbytnio w pamieci. W pore umknełam z lękiem :scared: A jak zglądała na stronę hodowli z której jest Tito :cool3: :cool3: :cool3: To już nie zaglądasz ??? Każdy kto zagląda do imperium KN odciska się w pamięci :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: . Jesteśmy obserwowane więc nikt i nic nie umknie uwadze jej wysokości :silly: :silly: :silly: Quote
klaud Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Chefrenek napisał(a):A jak zglądała na stronę hodowli z której jest Tito :cool3: :cool3: :cool3: To już nie zaglądasz ??? Każdy kto zagląda do imperium KN odciska się w pamięci :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: . Jesteśmy obserwowane więc nikt i nic nie umknie uwadze jej wysokości :silly: :silly: :silly: W ogóle juz nie zaglądam od dłuzszego czasu, z resztą nikt tam za mna nie teskni:lol: Titek jest z małej hodowli i nie wiem czy ona kojarzy. Zna tylko dobrze tatusia. Moj pies robi sie bojowy to poszczuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nawet jakby kojarzyła to i tak by nie powiedziała. Quote
klaud Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Chefrenek napisał(a):Nawet jakby kojarzyła to i tak by nie powiedziała. Oni nie udzielają sie intensywnie w necie, no tylko u A.Ch.:diabloti: ale tam ją parzy... Quote
Chefrenek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 klaud napisał(a):Oni nie udzielają sie intensywnie w necie, no tylko u A.Ch.:diabloti: ale tam ją parzy... Chyba nie bardzo ją parzy :angryy: :angryy: :angryy: Tam też się udziela. Quote
misiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 klaud napisał(a): Titek jest z małej hodowli i nie wiem czy ona kojarzy. Zna tylko dobrze tatusia. Moj pies robi sie bojowy to poszczuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj nie byłabym taka pewna ;).Ona przecież jako znawczyni zna wszystkie hodowle BF :).A tak powaznie,to z jakiej jest Titek hodowli i w jakim jest wieku?Bo tam nie zagladam a tu od niedawna się udzielasz,więc jeszcze zorientowana nie jestem ;). Quote
klaud Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Chefrenek napisał(a):Chyba nie bardzo ją parzy :angryy: :angryy: :angryy: Tam też się udziela. Ooooo, a myslałam ze nie:crazyeye: Quote
klaud Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 misiaczek napisał(a):Oj nie byłabym taka pewna ;).Ona przecież jako znawczyni zna wszystkie hodowle BF :).A tak powaznie,to z jakiej jest Titek hodowli i w jakim jest wieku?Bo tam nie zagladam a tu od niedawna się udzielasz,więc jeszcze zorientowana nie jestem ;). A Titek jest synkiem Barbie z Zielonego Sącza i Amor of Love Król Arlekin i pochodzi z hodowli Admirable Favorite - no to teraz jestem juz na widelcu:evil_lol: I teraz ma 4 m-ce i troszeczke Quote
Chefrenek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 klaud napisał(a):A Titek jest synkiem Barbie z Zielonego Sącza i Amor of Love Król Arlekin i pochodzi z hodowli Admirable Favorite - no to teraz jestem juz na widelcu:evil_lol: I teraz ma 4 m-ce i troszeczke Teraz musisz zmienić nazwisko i adres zamieszkania by nie dosięgnął cię gniew KN.:cool3: :cool3: :cool3: Quote
klaud Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Chefrenek napisał(a):Teraz musisz zmienić nazwisko i adres zamieszkania by nie dosięgnął cię gniew KN.:cool3: :cool3: :cool3: Jeju, chyba wyniose sie z kraju!:evil_lol: Quote
Hebulka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 klaud napisał(a):Jeju, chyba wyniose sie z kraju!:evil_lol: Chyba nawet to nie wystarczy.....KN ma międzynarodowe kontakty..:diabloti: :evil_lol: Quote
klaud Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hebulka napisał(a):Chyba nawet to nie wystarczy.....KN ma międzynarodowe kontakty..:diabloti: :evil_lol: no to ja juz nie wiem;) Quote
Hebulka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='klaud']no to ja juz nie wiem;) TITUS uwazaj....:cool3: Quote
Chefrenek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Niedługo się okarze, że międzygalaktyczne też ma. Quote
Hebulka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Chefrenek napisał(a):Niedługo się okarze, że międzygalaktyczne też ma. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A kto wie :diabloti: Quote
dzasta Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hahaha ale się uśmiałam bo zdałam sobie sprawe że każda rasa ma swoją KN tylko chyba nie każda KN ( jak to w mojej rasie ma miejsce ) ma zasięg ogólnoświatowy :evil_lol: Ale ja ostatnio z racji że już nie wystawiam utarłam nosa naszej KN :evil_lol: Więc jakby co służe radą ale chyba mam lepszy pomysł bo i tak pewnie jak kupie bulwe z racji ze KN wszystko o wszystkich wiedza bede miała z nia do czynienia to i jej utre nosa a co tylko musze coraz bardziej się zagłebić w temat BF i KN :evil_lol: Quote
dzasta Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A to jest coś dla maniaczek oglądaczek takie szelczki z różnymi napisami są dostępne między innymi w Dani ( gdzie owa pannica teraz mieszka ) i w Niemczech. Podobno te napisy są przyczepiane i są ich tysiące więc co dzień można inny napis psicy założyć :) I jak Wam się podobają :loveu: A psica to staffinka córeczka naszego sąsiada Carbo o wdzięcznym imieniu Ella :) Quote
misiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 klaud napisał(a):A Titek jest synkiem Barbie z Zielonego Sącza i Amor of Love Król Arlekin i pochodzi z hodowli Admirable Favorite - no to teraz jestem juz na widelcu:evil_lol: I teraz ma 4 m-ce i troszeczke Aaaa teraz wszystko jasne :).Pamietam jak sie ogłaszali na 100-Pociech ;). P.S.Nasza KN ma długie macki ;). Klaud,a będziesz małego wystawiać?Tak pytam,bo może na jekiejś wystawie jeszcze z naszą ulubioną KN niejedną kawkę wypijecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Chefrenek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A gdzie oni to zamówili? Są w innych kolorach? U nas takich fajnych kamizelek nie widziałam ale widuję na e-bay'u. A tu zdjęcie znalezione w sieci. Quote
dzasta Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Chefrenek']A gdzie oni to zamówili? Są w innych kolorach? U nas takich fajnych kamizelek nie widziałam ale widuję na e-bay'u. A tu zdjęcie znalezione w sieci. Ale super wdzianka :) A Bulwy też urocze :) Takie szeleczki podobno można też zamówić wysyłkowo ich koszt to około 30 Euro ale jeśli byście chciały kiedyś takie to jak zanjomi będą jechać na jakąś wystawe w tych rejonach poprosze ich o zakup dla nas bo ja napewno takie kupie dla Czesia z napisem Sex Machine :evil_lol: :lol: :lol: :evil_lol: :lol: :lol: Quote
Korenia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :cool3: Jejciu ile wy gadacie ! Chyba z 6 stron samej rozmowy! Quote
Chefrenek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 I ślą do Polski??? Dzasta niezły pomysł z tym napisem. Jakby były same zdjęcia to by było, że nic nie mówimy. Quote
klaud Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 misiaczek napisał(a):Aaaa teraz wszystko jasne :).Pamietam jak sie ogłaszali na 100-Pociech ;). P.S.Nasza KN ma długie macki ;). Klaud,a będziesz małego wystawiać?Tak pytam,bo może na jekiejś wystawie jeszcze z naszą ulubioną KN niejedną kawkę wypijecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Baaardzo bym chciała i włascicele Titkowej hodowli tez o tym marzą! Tylko ja jestem zupełnie jeszcze zielona w tych sprawach i bede potrzebowac pomocy i wskazówek. Narazie jednak to te moje stworzenie jest tak nieznosne i głupiutkie ze boje sie ze jeszcze duzo czasu minie zanim bede mogła startowac. A kawki to nie przewiduje;) Quote
klaud Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Super sa te szelko-kamizelki!:multi: Jesli bedzie składane zamowienie to ja sie tez deklaruje! Quote
Chefrenek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jakbyś chciała go wystawiać to musisz najpierw wyrobić rodowód. Mogłabyś go pokazać w klasie szczeniąt. Obył by się z psami i z taką sytuacją. Quote
Recommended Posts