Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

klaud napisał(a):
Ja mysle ze nie wie jak wygladamy, a przynajmniej ja:evil_lol: Moze poznac po psach ale tez tych bardziej charakterystycznych np. Madzi i Klaudi a moj to czarny jakich wiele:multi: Z reszta ja nie zdazyłam długo zabawic na jej dworze i pewnie nie odcisnełam sie zbytnio w pamieci.
W pore umknełam z lękiem :scared:

A jak zglądała na stronę hodowli z której jest Tito :cool3: :cool3: :cool3:

To już nie zaglądasz ??? Każdy kto zagląda do imperium KN odciska się w pamięci :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: .

Jesteśmy obserwowane więc nikt i nic nie umknie uwadze jej wysokości :silly: :silly: :silly:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chefrenek napisał(a):
A jak zglądała na stronę hodowli z której jest Tito :cool3: :cool3: :cool3:

To już nie zaglądasz ??? Każdy kto zagląda do imperium KN odciska się w pamięci :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: .

Jesteśmy obserwowane więc nikt i nic nie umknie uwadze jej wysokości :silly: :silly: :silly:

W ogóle juz nie zaglądam od dłuzszego czasu, z resztą nikt tam za mna nie teskni:lol:

Titek jest z małej hodowli i nie wiem czy ona kojarzy. Zna tylko dobrze tatusia.

Moj pies robi sie bojowy to poszczuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Nawet jakby kojarzyła to i tak by nie powiedziała.

Oni nie udzielają sie intensywnie w necie, no tylko u A.Ch.:diabloti: ale tam ją parzy...

Posted

klaud napisał(a):
Oni nie udzielają sie intensywnie w necie, no tylko u A.Ch.:diabloti: ale tam ją parzy...

Chyba nie bardzo ją parzy :angryy: :angryy: :angryy: Tam też się udziela.

Posted

klaud napisał(a):

Titek jest z małej hodowli i nie wiem czy ona kojarzy. Zna tylko dobrze tatusia.

Moj pies robi sie bojowy to poszczuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oj nie byłabym taka pewna ;).Ona przecież jako znawczyni zna wszystkie hodowle BF :).A tak powaznie,to z jakiej jest Titek hodowli i w jakim jest wieku?Bo tam nie zagladam a tu od niedawna się udzielasz,więc jeszcze zorientowana nie jestem ;).

Posted

misiaczek napisał(a):
Oj nie byłabym taka pewna ;).Ona przecież jako znawczyni zna wszystkie hodowle BF :).A tak powaznie,to z jakiej jest Titek hodowli i w jakim jest wieku?Bo tam nie zagladam a tu od niedawna się udzielasz,więc jeszcze zorientowana nie jestem ;).

A Titek jest synkiem Barbie z Zielonego Sącza i Amor of Love Król Arlekin i pochodzi z hodowli Admirable Favorite - no to teraz jestem juz na widelcu:evil_lol:

I teraz ma 4 m-ce i troszeczke

Posted

klaud napisał(a):
A Titek jest synkiem Barbie z Zielonego Sącza i Amor of Love Król Arlekin i pochodzi z hodowli Admirable Favorite - no to teraz jestem juz na widelcu:evil_lol:

Teraz musisz zmienić nazwisko i adres zamieszkania by nie dosięgnął cię gniew KN.:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Teraz musisz zmienić nazwisko i adres zamieszkania by nie dosięgnął cię gniew KN.:cool3: :cool3: :cool3:

Jeju, chyba wyniose sie z kraju!:evil_lol:

Posted

Hahaha ale się uśmiałam bo zdałam sobie sprawe że każda rasa ma swoją KN tylko chyba nie każda KN ( jak to w mojej rasie ma miejsce ) ma zasięg ogólnoświatowy :evil_lol: Ale ja ostatnio z racji że już nie wystawiam utarłam nosa naszej KN :evil_lol: Więc jakby co służe radą ale chyba mam lepszy pomysł bo i tak pewnie jak kupie bulwe z racji ze KN wszystko o wszystkich wiedza bede miała z nia do czynienia to i jej utre nosa a co tylko musze coraz bardziej się zagłebić w temat BF i KN :evil_lol:

Posted

A to jest coś dla maniaczek oglądaczek takie szelczki z różnymi napisami są dostępne między innymi w Dani ( gdzie owa pannica teraz mieszka ) i w Niemczech. Podobno te napisy są przyczepiane i są ich tysiące więc co dzień można inny napis psicy założyć :)
I jak Wam się podobają :loveu:
A psica to staffinka córeczka naszego sąsiada Carbo o wdzięcznym imieniu Ella :)

Posted

klaud napisał(a):

Aaaa teraz wszystko jasne :).Pamietam jak sie ogłaszali na 100-Pociech ;).

P.S.Nasza KN ma długie macki ;).
Klaud,a będziesz małego wystawiać?Tak pytam,bo może na jekiejś wystawie jeszcze z naszą ulubioną KN niejedną kawkę wypijecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

[quote name='Chefrenek']A gdzie oni to zamówili? Są w innych kolorach? U nas takich fajnych kamizelek nie widziałam ale widuję na e-bay'u. A tu zdjęcie znalezione w sieci.

Ale super wdzianka :) A Bulwy też urocze :)
Takie szeleczki podobno można też zamówić wysyłkowo ich koszt to około 30 Euro ale jeśli byście chciały kiedyś takie to jak zanjomi będą jechać na jakąś wystawe w tych rejonach poprosze ich o zakup dla nas bo ja napewno takie kupie dla Czesia z napisem Sex Machine :evil_lol: :lol: :lol: :evil_lol: :lol: :lol:

Posted

misiaczek napisał(a):
Aaaa teraz wszystko jasne :).Pamietam jak sie ogłaszali na 100-Pociech ;).

P.S.Nasza KN ma długie macki ;).
Klaud,a będziesz małego wystawiać?Tak pytam,bo może na jekiejś wystawie jeszcze z naszą ulubioną KN niejedną kawkę wypijecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Baaardzo bym chciała i włascicele Titkowej hodowli tez o tym marzą! Tylko ja jestem zupełnie jeszcze zielona w tych sprawach i bede potrzebowac pomocy i wskazówek. Narazie jednak to te moje stworzenie jest tak nieznosne i głupiutkie ze boje sie ze jeszcze duzo czasu minie zanim bede mogła startowac.

A kawki to nie przewiduje;)