misiaczek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 klaud napisał(a):O matko!!! To ja mojego nionia trułam tymi Greeniesami! Mam nadzieje ze nic mu nie bedzie!:placz: Jak do tej pory nic nie jest,to juz nie będzie ;) Ja od zawsze kupuję skórzane gryzaki.Kostki i czasami uszy.A wczoraj kupiłam dla nas nowość.Takie skórzane piłki.Jak juz się uporają ze skórą,to w srodku jest taka kulka jak te kolorowe kabanosy dla psów.Podobno jeszcze rewelacyjne są penisy z byka.Następnym razem kupię ;). Quote
Chefrenek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Wow poczytałam trochę o tym g...nie, dobrze że nigdy tego nie dałam Chefrenowi. A ja penisów nigdzie nie widziałam. Quote
misiaczek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja wczoraj byłam na giełdzie samochodowej.Tam jest bardziej jakiś bazar niż giełda i są stoiska zoologiczne.Jako,że nakupowalam uszu,kostek i piłek penisy poczekają do następnego razu ;) A te piłki wyglądają tak: Quote
Chefrenek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czego to nie wymyślą. Chyba to mi się gdzieś o oczy obiło. Quote
misiaczek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ale piłek juz nie kupię więcej,bo Sotek i tak buźki nie ma tak szerokiej a i dla Misi cięzko ją było do pysia wziąść,bo twarda. Quote
Chefrenek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Wróciłam do domu i cyknęłam tym ciastkom zdjęcia. Quote
klaud Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Ja obcinam nożyczkami to co wymiętoli. Greenies - To ja juz napewno tego gów...a nie kupie :mad: Ja tez obcinam te wystające gluty a greenies mam jeszcze w domu ale gdzies oddam Quote
klaud Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Zastanawiam sie teraz czy takie kostki royala na zęby pakowane w osobne paczuszki to mozna podawac? Poczytałam o tych zielonych paskudach i wygladało to strasznie! Mam nadzieje ze Titulek jakos sobie oczysci kiszki z tego! A bycze penisy to w kakadu sa dostepne? Quote
Chefrenek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 klaud napisał(a):Zastanawiam sie teraz czy takie kostki royala na zęby pakowane w osobne paczuszki to mozna podawac? Poczytałam o tych zielonych paskudach i wygladało to strasznie! Mam nadzieje ze Titulek jakos sobie oczysci kiszki z tego! A bycze penisy to w kakadu sa dostepne? Chodzi ci o takie kostki - gwiazdki? Ja kiedyś dawałam takie pedigree:oops: :oops: :oops: tylko kroiłam je na takie małe kawałki. Mówiąc szczerze nie widzałam penisów w Kakadu. Poprostu nie zwróciłam na to uwagi. Tam wszystko mają to pewnie to też. Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 klaud napisał(a): A bycze penisy to w kakadu sa dostepne? Osobiście nie widziałam, ale w jakiś zoologiznych napewno mają. W pracy od znajomych dostałm penisa dla Tedzia, ale jeszcze go odo domu nie przyniosłam. Bo on ma 90 cm długości i jakos wstyd z tym po ulicy sie poruszac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Chefrenek napisał(a):A nie można go złamać? Klaudia nawet nie próbowałam. Wygląda na dość twardy. Jutro w pracy cykne mu fote, to zobaczycie jakie to WIELKIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
klaud Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Chefrenek napisał(a):Chodzi ci o takie kostki - gwiazdki? Ja kiedyś dawałam takie pedigree:oops: :oops: :oops: tylko kroiłam je na takie małe kawałki. Mówiąc szczerze nie widzałam penisów w Kakadu. Poprostu nie zwróciłam na to uwagi. Tam wszystko mają to pewnie to też. Tak to są takie pałeczki o kształcie gwiazdki. Teraz juz nie wiem czy wszystkie te dozebne nie są jakies trujace:roll: Quote
klaud Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Osobiście nie widziałam, ale w jakiś zoologiznych napewno mają. W pracy od znajomych dostałm penisa dla Tedzia, ale jeszcze go odo domu nie przyniosłam. Bo on ma 90 cm długości i jakos wstyd z tym po ulicy sie poruszac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No co ty!?:-o :lol: Takie to wielkie? Nie widziałam w kakadu czegos takiego chyba ale szczerze mowiac to ja nie bardzo i tak wiem jak wyglada akurat bycze przyrodzenie:oops: Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 klaud napisał(a):No co ty!?:-o :lol: Takie to wielkie? Nie widziałam w kakadu czegos takiego chyba ale szczerze mowiac to ja nie bardzo i tak wiem jak wyglada akurat bycze przyrodzenie:oops: To jest wyciągane i dopiero potem suszone prącie i dlatego takie długie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS. Tedzisław pozostje w kołnierzu do piątku. Ale szwy ściągnięte, rana super zagojona, a kołnierz to profilaktyka :lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 klaud napisał(a):Cyknij fotki koniecznie!:evil_lol: Cykne na 1000000% i wstawie :evil_lol: Quote
klaud Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Mada&Teodor napisał(a):To jest wyciągane i dopiero potem suszone prącie i dlatego takie długie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS. Tedzisław pozostje w kołnierzu do piątku. Ale szwy ściągnięte, rana super zagojona, a kołnierz to profilaktyka :lol: No to swietna wiadomosc! Miejmy nadzieje, że niedługo w ogole nie bedziecie pamietac ze był jakis zabieg!:multi: Quote
Chefrenek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Suuuuuuuper, że już wszystko ok. Trza czekać z tym kołnierzem. Czekamy na fotaski. Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 klaud napisał(a):No to swietna wiadomosc! Miejmy nadzieje, że niedługo w ogole nie bedziecie pamietac ze był jakis zabieg!:multi: Chefrenek napisał(a):Suuuuuuuper, że już wszystko ok. Trza czekać z tym kołnierzem. Czekamy na fotaski. Też sie bardzo ciesze, a do piątku już nie daleko :multi: :multi: :multi: I ciesze się, że Tedzik tak dzielnie to znosi :loveu: EDIT: PS. A fotki bez kolnierza oczywiście będą w pt :) Quote
misiaczek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Osobiście nie widziałam, ale w jakiś zoologiznych napewno mają. W pracy od znajomych dostałm penisa dla Tedzia, ale jeszcze go odo domu nie przyniosłam. Bo on ma 90 cm długości i jakos wstyd z tym po ulicy sie poruszac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale się uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Potwierdzam jest strasznie długi :oops: :evil_lol:. Ja tez się cieszę,że wszystko z łapką Tedzinka dobrze :multi:. A co do kołnierza,tyle wytrzymał to i te parę dni da rade ;). Quote
dzasta Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Hahaha no te penisy są gigantyczne ale ile radochy dla psa z nich jest to już tylko piechy wiedzą a ile spokoju bo troche zajmuje ich konsumpcja :eviltong: ALe okropnie śmierdzą te małe to nic w porównaniu do tych dużych i jeszcze jak pies z nimi lata po mieszkaniu jak Dżez to dopiero jest :eviltong: Madziu ciesze się że z Tedzisławem już dobrze i że kołnierz tylko albo aż do piątku ale najważniejsze że wszystko dobrze a ja teraz będe wyczekiwać na foty słodziaka :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 misiaczek napisał(a):A Ja tez się cieszę,że wszystko z łapką Tedzinka dobrze :multi:. A co do kołnierza,tyle wytrzymał to i te parę dni da rade ;). dzasta napisał(a): Madziu ciesze się że z Tedzisławem już dobrze i że kołnierz tylko albo aż do piątku ale najważniejsze że wszystko dobrze a ja teraz będe wyczekiwać na foty słodziaka :loveu: Bardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: A foteczki beda na pewno :multi: Quote
Basia&Safi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 a fotki z penisem beda :D:D:D:D:D: Quote
Chefrenek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='basiulka22tychy']a fotki z penisem beda :D:D:D:D:D: Basia o czym ty myślisz :oops: :oops: :oops: Quote
Recommended Posts