Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

klaud napisał(a):
O matko!!! To ja mojego nionia trułam tymi Greeniesami! Mam nadzieje ze nic mu nie bedzie!:placz:

Jak do tej pory nic nie jest,to juz nie będzie ;)

Ja od zawsze kupuję skórzane gryzaki.Kostki i czasami uszy.A wczoraj kupiłam dla nas nowość.Takie skórzane piłki.Jak juz się uporają ze skórą,to w srodku jest taka kulka jak te kolorowe kabanosy dla psów.Podobno jeszcze rewelacyjne są penisy z byka.Następnym razem kupię ;).

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wczoraj byłam na giełdzie samochodowej.Tam jest bardziej jakiś bazar niż giełda i są stoiska zoologiczne.Jako,że nakupowalam uszu,kostek i piłek penisy poczekają do następnego razu ;)
A te piłki wyglądają tak:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Ja obcinam nożyczkami to co wymiętoli.
Greenies - To ja juz napewno tego gów...a nie kupie :mad:

Ja tez obcinam te wystające gluty a greenies mam jeszcze w domu ale gdzies oddam

Posted

Zastanawiam sie teraz czy takie kostki royala na zęby pakowane w osobne paczuszki to mozna podawac?

Poczytałam o tych zielonych paskudach i wygladało to strasznie! Mam nadzieje ze Titulek jakos sobie oczysci kiszki z tego!

A bycze penisy to w kakadu sa dostepne?

Posted

klaud napisał(a):
Zastanawiam sie teraz czy takie kostki royala na zęby pakowane w osobne paczuszki to mozna podawac?

Poczytałam o tych zielonych paskudach i wygladało to strasznie! Mam nadzieje ze Titulek jakos sobie oczysci kiszki z tego!

Chodzi ci o takie kostki - gwiazdki? Ja kiedyś dawałam takie pedigree:oops: :oops: :oops: tylko kroiłam je na takie małe kawałki.

Mówiąc szczerze nie widzałam penisów w Kakadu. Poprostu nie zwróciłam na to uwagi. Tam wszystko mają to pewnie to też.

Posted

klaud napisał(a):

Osobiście nie widziałam, ale w jakiś zoologiznych napewno mają.
W pracy od znajomych dostałm penisa dla Tedzia, ale jeszcze go odo domu nie przyniosłam. Bo on ma 90 cm długości i jakos wstyd z tym po ulicy sie poruszac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):
A nie można go złamać?

Klaudia nawet nie próbowałam. Wygląda na dość twardy. Jutro w pracy cykne mu fote, to zobaczycie jakie to WIELKIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Chodzi ci o takie kostki - gwiazdki? Ja kiedyś dawałam takie pedigree:oops: :oops: :oops: tylko kroiłam je na takie małe kawałki.

Mówiąc szczerze nie widzałam penisów w Kakadu. Poprostu nie zwróciłam na to uwagi. Tam wszystko mają to pewnie to też.

Tak to są takie pałeczki o kształcie gwiazdki. Teraz juz nie wiem czy wszystkie te dozebne nie są jakies trujace:roll:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
W pracy od znajomych dostałm penisa dla Tedzia, ale jeszcze go odo domu nie przyniosłam. Bo on ma 90 cm długości i jakos wstyd z tym po ulicy sie poruszac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No co ty!?:-o :lol:

Takie to wielkie?
Nie widziałam w kakadu czegos takiego chyba ale szczerze mowiac to ja nie bardzo i tak wiem jak wyglada akurat bycze przyrodzenie:oops:

Posted

klaud napisał(a):
No co ty!?:-o :lol:

Takie to wielkie?
Nie widziałam w kakadu czegos takiego chyba ale szczerze mowiac to ja nie bardzo i tak wiem jak wyglada akurat bycze przyrodzenie:oops:

To jest wyciągane i dopiero potem suszone prącie i dlatego takie długie :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol:

PS. Tedzisław pozostje w kołnierzu do piątku. Ale szwy ściągnięte, rana super zagojona, a kołnierz to profilaktyka :lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
To jest wyciągane i dopiero potem suszone prącie i dlatego takie długie :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol:

PS. Tedzisław pozostje w kołnierzu do piątku. Ale szwy ściągnięte, rana super zagojona, a kołnierz to profilaktyka :lol:

No to swietna wiadomosc! Miejmy nadzieje, że niedługo w ogole nie bedziecie pamietac ze był jakis zabieg!:multi:

Posted

klaud napisał(a):
No to swietna wiadomosc! Miejmy nadzieje, że niedługo w ogole nie bedziecie pamietac ze był jakis zabieg!:multi:

Chefrenek napisał(a):
Suuuuuuuper, że już wszystko ok. Trza czekać z tym kołnierzem. Czekamy na fotaski.

Też sie bardzo ciesze, a do piątku już nie daleko :multi: :multi: :multi:
I ciesze się, że Tedzik tak dzielnie to znosi :loveu:

EDIT: PS. A fotki bez kolnierza oczywiście będą w pt :)

Posted

Mada&Teodor napisał(a):

Ale się uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Potwierdzam jest strasznie długi :oops: :evil_lol:.

Ja tez się cieszę,że wszystko z łapką Tedzinka dobrze :multi:.
A co do kołnierza,tyle wytrzymał to i te parę dni da rade ;).

Posted

Hahaha no te penisy są gigantyczne ale ile radochy dla psa z nich jest to już tylko piechy wiedzą a ile spokoju bo troche zajmuje ich konsumpcja :eviltong:
ALe okropnie śmierdzą te małe to nic w porównaniu do tych dużych i jeszcze jak pies z nimi lata po mieszkaniu jak Dżez to dopiero jest :eviltong:
Madziu ciesze się że z Tedzisławem już dobrze i że kołnierz tylko albo aż do piątku ale najważniejsze że wszystko dobrze a ja teraz będe wyczekiwać na foty słodziaka :loveu:

Posted

misiaczek napisał(a):
A
Ja tez się cieszę,że wszystko z łapką Tedzinka dobrze :multi:.
A co do kołnierza,tyle wytrzymał to i te parę dni da rade ;).

dzasta napisał(a):

Madziu ciesze się że z Tedzisławem już dobrze i że kołnierz tylko albo aż do piątku ale najważniejsze że wszystko dobrze a ja teraz będe wyczekiwać na foty słodziaka :loveu:

Bardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:
A foteczki beda na pewno :multi: