Hebulka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Niestety dopiero w poniedziałek pozbędziemy się tego okropnego kołnierza. Ale do poniedziaku już nie daleko :multi: :multi: :multi: To już z górki .Ale bedzie radocha :multi::multi: Quote
misiaczek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Super te wyrka.Kurka lepsze od mojej zwykłej kanapy :evil_lol:. Quote
Chefrenek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Magda to super. Jeszcze kilka dni i będzie po wszystkiemu :razz: :razz: :razz: [quote name='Mada&Teodor'] Na tym to Sotka widzę albo Emisię - w końcu "korzenie" zobowiązują [/quote=Mada&Teodor] A na tym swojego. Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Korenia'] To najladniejsze :) Tez mi się to najbardziej podobuje :loveu: [quote name='Chefrenek'] Na tym to Sotka widzę albo Emisię - w końcu "korzenie" zobowiązują Masz racje Klaudia, na tamtym to najlepiej by wyglądał Soteczek :multi: Quote
D0minika Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Mada&Teodor']A moje zdjecie gdzies już było w galerii :oops: Ale kiedys napewno wrzuce jakieś moje zdjęcie. Ja to chętenie bym Was zobaczyła, bo fajnie by było wiedzieć z kim się pisze na forum :) No to dziewczyny wstawiać swoje zdjęcia :lol: Mada super, że Tedek już niedługo się kołnierza pozbędzie, nie będzie się męczyć biedactwo :lol: Dużo bym dała żeby Sotka na takim łożu zobaczyć :cool3: Quote
Cali Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Mada&Teodor']I w nowych szeleczkach :multi: :multi: :multi: Mada do twarzy Tedziowi w tych szeleczkach-własnie słyszalem ze szeleczki sa dla buldogow dobre bo obroza na spacerku troche dusi a szelki nie-a znajac niektore problemy z oddychaniem w lecie i tp moze to faktycznie racja? Quote
Chefrenek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 My mamy takie same. A z tym szelkami to rzeczywiście prawda. Lepsze na tchawicę i kręgosłup. Ostatnio jeszcze czytałam, że amerykańscy uczeni odkryli iż noszenie obroży przez psy krótkonose zwiększa ryzyko zachorowania na jaskrę. Quote
Cali Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czyli jednak mamy troche racji-jednak mam pytanko czy prosto sie to ubiera czy troche zamieszania-bo w sumie obroze moze nosic i w domu a szelki to na kazdy spacer raczej trzeba zakładać?:roll: Quote
Chefrenek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Raczej zakłada na każdy spacer. Na upartego mógłby w tym chodzić cały czas ale mogłoby mu być niewygodnie. Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Cali']Czyli jednak mamy troche racji-jednak mam pytanko czy prosto sie to ubiera czy troche zamieszania-bo w sumie obroze moze nosic i w domu a szelki to na kazdy spacer raczej trzeba zakładać?:roll: Zakłada się jej bez problemu :) Mój po domu lata bez obroży ani szelek, bo włoski na szyjce sie troche wycierają jesli chodzi w niej non stop :0 Cali, zdecydowanie na pierwsze szelki polecam w takim fasonie A tych słyszałam, iż szczeniaki nie powinny nosić, bo może zachamować rozwój klatki piersiowej - ale nie wiem czy to prawda :) Quote
Chefrenek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Też o tym słyszałam, ale wydaje mi się że jak nie lata w nich cały dzień to nie powinno byc problemu. Mam też takie jak te drugie wklejone przez Magdę tylko kolory są odwrócone. A Ty Magda masz chyba takie niebieskie rogzy? Quote
Cali Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzieki Mada za porade-chyba zerkniemy na takie szeleczki jak bedziemy w jakims konkretnym sklepiku bo u nas sa ale jakies takie tandetne.;) Quote
Chefrenek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 W internecie możesz zamówić. Tutaj są fajne i ceny rozsądne http://www.bocian.bazarek.pl/ Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Chefrenek napisał(a):Też o tym słyszałam, ale wydaje mi się że jak nie lata w nich cały dzień to nie powinno byc problemu. Mam też takie jak te drugie wklejone przez Magdę tylko kolory są odwrócone. A Ty Magda masz chyba takie niebieskie rogzy? Tez mi się tak wydaje, ale skoro są takie zdania na ten temat, to coś w tym musi być :) Tak mam Rogz - takie same jak na tym pierwszym zdjeciu. Cali napisał(a):Dzieki Mada za porade-chyba zerkniemy na takie szeleczki jak bedziemy w jakims konkretnym sklepiku bo u nas sa ale jakies takie tandetne.;) Nie ma za co. A szelki wydają mi się praktyczniejsze i chyba wygodniejsze dla psa ;) Quote
Cali Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Chefrenek']W internecie możesz zamówić. Tutaj są fajne i ceny rozsądne http://www.bocian.bazarek.pl/ Chefrenek super -ten sklep jest ok 12 km od nas wiec mozemy tam jechac i miezyc i wybierac....:multi:-dzieki Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Chefrenek']W internecie możesz zamówić. Tutaj są fajne i ceny rozsądne http://www.bocian.bazarek.pl/ [quote name='Cali']Chefrenek super -ten sklep jest ok 12 km od nas wiec mozemy tam jechac i miezyc i wybierac....:multi:-dzieki I tam mają te świetne pomarańczowe szleczki, które mam mój Tedzik i Chefren Klaudi :multi: Quote
Chefrenek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cali napisał(a):Chefrenek super -ten sklep jest ok 12 km od nas wiec mozemy tam jechac i miezyc i wybierac....:multi:-dzieki To super.:multi: :multi: :multi: Szelki są super i przystępne cenowo. Mada&Teodor napisał(a):I tam mają te świetne pomarańczowe szleczki, które mam mój Tedzik i Chefren Klaudi :multi: Potwierdzam. Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Moja sierotka :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Rybc!a napisał(a):Mada, a co się mu stało? Witaj Rybc!a, Tedore miał wycinaną narośl na łapie i teraz biedak musi chodzić w takim kołnierzu, żeby nie zerwał opartunku i nie rozwalił szwów :shake: Dziękujemy za odowiedzinki i zapraszamy cześciej do naszej galerii :) Quote
misiaczek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='D0minika'] Dużo bym dała żeby Sotka na takim łożu zobaczyć :cool3: Ja też :evil_lol:.Pomarzyć wolno :loveu:.Jak Klaudia wczesniej napisała,korzenie zobowiązują,a on przecie z pałacu cesarskiego rodem,więc chyba dobrze by sie prezentował ;) :evil_lol:. [quote name='Mada&Teodor']Moja sierotka :cool3: :cool3: :cool3: Juz niedługo Tedzik nie będzie sierotką.Do poniedziałku bliżej niż dalej ;). A wtedy...bedziesz Magda pisać,mój szaleniec kochany ;). Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 I jeszcze pare fotek mojego Tedzia :loveu: Quote
Chefrenek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] Suuuuuuuuuuuuuper. Czy jest jeszcze konkurs na zdjęcie miesiąca - chciałabym zgłosić Tedzika? Quote
misiaczek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Chefrenek napisał(a):Suuuuuuuuuuuuuper. Czy jest jeszcze konkurs na zdjęcie miesiąca - chciałabym zgłosić Tedzika?Na luty jest napewno :).Ale Tedzik wtranżala żarełko,a potem tak ładnie się oblizuje po posiłku :lol:. Quote
Recommended Posts