Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Niestety dopiero w poniedziałek pozbędziemy się tego okropnego kołnierza.
Ale do poniedziaku już nie daleko :multi: :multi: :multi:

To już z górki .Ale bedzie radocha :multi::multi:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda to super. Jeszcze kilka dni i będzie po wszystkiemu :razz: :razz: :razz:

[quote name='Mada&Teodor']

Na tym to Sotka widzę albo Emisię - w końcu "korzenie" zobowiązują
[/quote=Mada&Teodor]

A na tym swojego.

Posted

[quote name='Korenia']
To najladniejsze :)

Tez mi się to najbardziej podobuje :loveu:

[quote name='Chefrenek']

Na tym to Sotka widzę albo Emisię - w końcu "korzenie" zobowiązują

Masz racje Klaudia, na tamtym to najlepiej by wyglądał Soteczek :multi:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']A moje zdjecie gdzies już było w galerii :oops:
Ale kiedys napewno wrzuce jakieś moje zdjęcie.
Ja to chętenie bym Was zobaczyła, bo fajnie by było wiedzieć z kim się pisze na forum :)

No to dziewczyny wstawiać swoje zdjęcia :lol:

Mada super, że Tedek już niedługo się kołnierza pozbędzie, nie będzie się męczyć biedactwo :lol:

Dużo bym dała żeby Sotka na takim łożu zobaczyć :cool3:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']I w nowych szeleczkach :multi: :multi: :multi:

Mada do twarzy Tedziowi w tych szeleczkach-własnie słyszalem ze szeleczki sa dla buldogow dobre bo obroza na spacerku troche dusi a szelki nie-a znajac niektore problemy z oddychaniem w lecie i tp moze to faktycznie racja?

Posted

My mamy takie same. A z tym szelkami to rzeczywiście prawda. Lepsze na tchawicę i kręgosłup. Ostatnio jeszcze czytałam, że amerykańscy uczeni odkryli iż noszenie obroży przez psy krótkonose zwiększa ryzyko zachorowania na jaskrę.

Posted

Czyli jednak mamy troche racji-jednak mam pytanko czy prosto sie to ubiera czy troche zamieszania-bo w sumie obroze moze nosic i w domu a szelki to na kazdy spacer raczej trzeba zakładać?:roll:

Posted

[quote name='Cali']Czyli jednak mamy troche racji-jednak mam pytanko czy prosto sie to ubiera czy troche zamieszania-bo w sumie obroze moze nosic i w domu a szelki to na kazdy spacer raczej trzeba zakładać?:roll:

Zakłada się jej bez problemu :)
Mój po domu lata bez obroży ani szelek, bo włoski na szyjce sie troche wycierają jesli chodzi w niej non stop :0

Cali, zdecydowanie na pierwsze szelki polecam w takim fasonie

A tych słyszałam, iż szczeniaki nie powinny nosić, bo może zachamować rozwój klatki piersiowej - ale nie wiem czy to prawda :)

Posted

Też o tym słyszałam, ale wydaje mi się że jak nie lata w nich cały dzień to nie powinno byc problemu.

Mam też takie jak te drugie wklejone przez Magdę tylko kolory są odwrócone. A Ty Magda masz chyba takie niebieskie rogzy?

Posted

Chefrenek napisał(a):
Też o tym słyszałam, ale wydaje mi się że jak nie lata w nich cały dzień to nie powinno byc problemu.

Mam też takie jak te drugie wklejone przez Magdę tylko kolory są odwrócone. A Ty Magda masz chyba takie niebieskie rogzy?

Tez mi się tak wydaje, ale skoro są takie zdania na ten temat, to coś w tym musi być :)

Tak mam Rogz - takie same jak na tym pierwszym zdjeciu.

Cali napisał(a):
Dzieki Mada za porade-chyba zerkniemy na takie szeleczki jak bedziemy w jakims konkretnym sklepiku bo u nas sa ale jakies takie tandetne.;)

Nie ma za co. A szelki wydają mi się praktyczniejsze i chyba wygodniejsze dla psa ;)

Posted

Cali napisał(a):
Chefrenek super -ten sklep jest ok 12 km od nas wiec mozemy tam jechac i miezyc i wybierac....:multi:-dzieki

To super.:multi: :multi: :multi: Szelki są super i przystępne cenowo.

Mada&Teodor napisał(a):
I tam mają te świetne pomarańczowe szleczki, które mam mój Tedzik i Chefren Klaudi :multi:

Potwierdzam.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Mada, a co się mu stało?

Witaj Rybc!a, Tedore miał wycinaną narośl na łapie i teraz biedak musi chodzić w takim kołnierzu, żeby nie zerwał opartunku i nie rozwalił szwów :shake:

Dziękujemy za odowiedzinki i zapraszamy cześciej do naszej galerii :)

Posted

[quote name='D0minika']

Dużo bym dała żeby Sotka na takim łożu zobaczyć :cool3:
Ja też :evil_lol:.Pomarzyć wolno :loveu:.Jak Klaudia wczesniej napisała,korzenie zobowiązują,a on przecie z pałacu cesarskiego rodem,więc chyba dobrze by sie prezentował ;) :evil_lol:.

[quote name='Mada&Teodor']Moja sierotka :cool3: :cool3: :cool3:

Juz niedługo Tedzik nie będzie sierotką.Do poniedziałku bliżej niż dalej ;).
A wtedy...bedziesz Magda pisać,mój szaleniec kochany ;).

Posted

Chefrenek napisał(a):
Suuuuuuuuuuuuuper. Czy jest jeszcze konkurs na zdjęcie miesiąca - chciałabym zgłosić Tedzika?
Na luty jest napewno :).Ale Tedzik wtranżala żarełko,a potem tak ładnie się oblizuje po posiłku :lol:.