Chefrenek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Bidulek - z tym kołnierzem wygląda jakby sygnały z kosmosu miał odbierać. Quote
misiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Teodorek-antenka :evil_lol:. Oj nieładnie :mad:,maluszek smutny a brzydkie ciotki się podśmie****ą z niego :mad:.Magda proszę nas nakrzyczeć :motz::motz::motz:. Quote
Chefrenek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 misiaczek napisał(a):Teodorek-antenka :evil_lol:. Oj nieładnie :mad:,maluszek smutny a brzydkie ciotki się podśmie****ą z niego :mad:.Magda proszę nas nakrzyczeć :motz::motz::motz:. Ja już na siebie nakrzyczałam :mad: :mad: :mad: Quote
Mada&Teodor Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Korenia napisał(a):Dziękuje bardzo za link :loveu: Nie ma za co. Chefrenek napisał(a):Bidulek - z tym kołnierzem wygląda jakby sygnały z kosmosu miał odbierać. A ja myslałam, że to on te sygnały nadaje, bo taki synek jest spokojny i skupiony jak nigdy. Ten kołnierz działa na niego jak "karny jeżyk" w programie super niania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: misiaczek napisał(a):Teodorek-antenka :evil_lol:. Oj nieładnie :mad:,maluszek smutny a brzydkie ciotki się podśmie****ą z niego :mad:.Magda proszę nas nakrzyczeć :motz::motz::motz:. Spoko Jola, ja nie z tych co lubia krzyczeć. Sama sie z niego śmieje :lol: Quote
a_ga.isk Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Karny jezyk :lol: tez super nianie ogladalam^^ Nie ma to jak cyfrowy polsat oplacony za rok z gory :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Madga co słychowywać u Teodora? Jak on się czuje? Quote
Mada&Teodor Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Chefrenek napisał(a):Madga co słychowywać u Teodora? Jak on się czuje? Teodor czuje sie bardzo dobrze, ranka na łapce tez sie ładnie goi. Chciałby troche porozrabiac, ale niestety kołnierz go ogranicza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już sobie wyobrazam co sie będzie działo jak mu sciągne ten kołnierz :diabloti: Teraz idziemy do weta na zmiane opatrunku. Jak wrócimy to wrzuce jakieś foteczki mojego biedulka :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Moja kochana sierotka :loveu: :loveu: :loveu: Maleństwo... widać że wcale nie jest zadowoloy z tego kołnierza.... Wyściskaj go odemnie :loveu::loveu: Quote
Chefrenek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Teodor czuje sie bardzo dobrze, ranka na łapce tez sie ładnie goi. Chciałby troche porozrabiac, ale niestety kołnierz go ogranicza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już sobie wyobrazam co sie będzie działo jak mu sciągne ten kołnierz :diabloti: Teraz idziemy do weta na zmiane opatrunku. Jak wrócimy to wrzuce jakieś foteczki mojego biedulka :) Wszystko jest na dobrej drodze. :multi: :multi: :multi: Będę czekać na zdjęcia :cool3: :cool3: :cool3: Quote
misiaczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No to super,ze Tedzik sie dobrze czuje :loveu:.Oj,ale se poszaleje chłopak jak pozbedzie się kołnierza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Hebulka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Chefrenek']Bidulek - z tym kołnierzem wygląda jakby sygnały z kosmosu miał odbierać. dokładnie...... A tak serio to wspaniale,że czuje się dobrze,już sobie wyobrażam jakiego szaleju dostanie po zdjęciu "antenki".... Quote
Chefrenek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tedzik się robi popularny :cool2: :cool2: :cool2: http://www.sklep4lapy.pl/sklep,4lapy,strona,galeria,pid,11.html Quote
a_ga.isk Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dobrze slyszec ze wszystko sie ladnie goi ;) Quote
Hebulka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Chefrenek']Tedzik się robi popularny :cool2: :cool2: :cool2: http://www.sklep4lapy.pl/sklep,4lapy,strona,galeria,pid,11.html Quote
Mada&Teodor Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Chefrenek']Tedzik się robi popularny :cool2: :cool2: :cool2: http://www.sklep4lapy.pl/sklep,4lapy,strona,galeria,pid,11.html I jeszcze tu http://galeria.animalia.pl/magdallena Zaraz postaram sie wrzucic troche fotek ale cosik ImageShnack nie działa :shake: Quote
Chefrenek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ja to zawsze coś znajdę. Kiedyś znalazłam zdjęcie Tedka w Szafie Dla Psa. Quote
Chefrenek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Biedny ten Tedzik. Widać, że jest tym kołnierzem zmęczony. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Maleństwo męczy sie w tym czymś :( Quote
a_ga.isk Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A ile musi jeszcze ten kolnierz nosic ? :( Quote
Mada&Teodor Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Chefrenek napisał(a):Biedny ten Tedzik. Widać, że jest tym kołnierzem zmęczony. _ChiQuiTa_ napisał(a):Maleństwo męczy sie w tym czymś :( No niestety musi sie syneczek przemęczyć z tym kołnierzem do czasu zdjęcia szwów. Czyli jeszcze jakis tydzień :shake: Quote
misiaczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Oj,jaki Tedzisław sławny sie robi :loveu:. No to czekamy,żeby model szybko pozbył się antenki i jakaś sesyjka bez,by sie przydała :).Sława zobowiązuje ;). Quote
Mada&Teodor Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 misiaczek napisał(a):Oj,jaki Tedzisław sławny sie robi :loveu:. No to czekamy,żeby model szybko pozbył się antenki i jakaś sesyjka bez,by sie przydała :).Sława zobowiązuje ;). Tez bym chciała żeby pozbył się już tego "klosza",. Biedak wszędzie nim zachacza, nie mieści się w dzwiach, etc :shake: :shake: :shake: No ale póki opatrunek na łapie to i kołnierz potrzebny :angryy: Quote
Recommended Posts