Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piekny ten psiaczek.Super zdjecie z poczatku jak patrzy w lustro-jakby 2 buldozki na pierwszy rzut oka.Oj kiedy my stworzymy tak wspaniala galerie

Posted

Cali napisał(a):
Piekny ten psiaczek.Super zdjecie z poczatku jak patrzy w lustro-jakby 2 buldozki na pierwszy rzut oka.Oj kiedy my stworzymy tak wspaniala galerie

Spoko, spoko na to trzeba czasu. Najważniejsz, że modela już macie.:multi: :multi: :multi:

Posted

Cali napisał(a):

Dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej.

Nawet się nie obejrzycie, jak bedziecie mieli piękną galerie :)
My Wam w tym pomozemy :)

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej.

Nawet się nie obejrzycie, jak bedziecie mieli piękną galerie :)
My Wam w tym pomozemy :)

Zgadza się:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Klaudia, ja moge być twoim przedstawicielem handlowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jak będę szukać pracowników to dam ci znać.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

KarolaBox napisał(a):
A tak na serio, to myślę, że powinnaś w rogu każdego bannerka zrobić napis "by Chefrenek" :)

Mada&Teodor napisał(a):
Bardzo dobry pomysł :multi:

Nie pomyślałam o tym:cool1: . Następnym razem ta zrobię.

Posted

Ooo ale fotki :loveu: urusl Ci Tedzik oj urusl... szkoda ze nie da sie ich zatrzymac i miec zawsze takie maluchy :P
A co do banerkow Klaudii sie zgadzam^^
Podpis to dobry pomysl...
Pozdrawiam i dobrej nocki :*

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Wspomnień czar ...

:evil_lol: Ta foteczka jest rozbrajająca :iloveyou:.Tedzisław taki słodki,ze tylko go wziąść i wytarmosić po tych uszyskach wielkich :lol:.

Posted

Jestem jak najbardziej za pomyslem KarolaBox i bedziemy dumni jak na naszym banerku bedzie widnialo imie jego tworcy czyli made by Chefrenek:user:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Ooo ale fotki :loveu: urusl Ci Tedzik oj urusl... szkoda ze nie da sie ich zatrzymac i miec zawsze takie maluchy :P
A co do banerkow Klaudii sie zgadzam^^
Podpis to dobry pomysl...
Pozdrawiam i dobrej nocki :*

Cali napisał(a):
Jestem jak najbardziej za pomyslem KarolaBox i bedziemy dumni jak na naszym banerku bedzie widnialo imie jego tworcy czyli made by Chefrenek:user:

Od tej chwili będę robić podpis. Muszę tylko sobie obcykać jakiś znak, czy coś.:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Tedzik jako szczylek mały przesłodki :loveu: :loveu: :loveu:
A Chefrenek widzę, ze rozkręca swoje banerkowe imperium :evil_lol: Czy mi się zdaje, czy wszystkie buldożki na dogomanii mają już banerek by Chefrenek? :evil_lol:

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki :loveu:

D0minika napisał(a):

A Chefrenek widzę, ze rozkręca swoje banerkowe imperium :evil_lol: Czy mi się zdaje, czy wszystkie buldożki na dogomanii mają już banerek by Chefrenek? :evil_lol:

Prawie wszystkie, a oprócz buldożków to jeszcze pare innych psiaczków ma bannerki Chefrenka :multi:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki :loveu:

Prawie wszystkie, a oprócz buldożków to jeszcze pare innych psiaczków ma bannerki Chefrenka :multi:

Np moj bernenczyk^^