Chefrenek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale zmiana. Urósł jak na drożdzach. Teraz to już z niego prawdziwy macho. Quote
Cali Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Piekny ten psiaczek.Super zdjecie z poczatku jak patrzy w lustro-jakby 2 buldozki na pierwszy rzut oka.Oj kiedy my stworzymy tak wspaniala galerie Quote
Chefrenek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cali napisał(a):Piekny ten psiaczek.Super zdjecie z poczatku jak patrzy w lustro-jakby 2 buldozki na pierwszy rzut oka.Oj kiedy my stworzymy tak wspaniala galerie Spoko, spoko na to trzeba czasu. Najważniejsz, że modela już macie.:multi: :multi: :multi: Quote
Mada&Teodor Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Cali napisał(a):Piekny ten psiaczek.Super zdjecie z poczatku jak patrzy w lustro-jakby 2 buldozki na pierwszy rzut oka.Oj kiedy my stworzymy tak wspaniala galerie Dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej. Nawet się nie obejrzycie, jak bedziecie mieli piękną galerie :) My Wam w tym pomozemy :) Quote
Chefrenek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej. Nawet się nie obejrzycie, jak bedziecie mieli piękną galerie :) My Wam w tym pomozemy :) Zgadza się:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cali Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jesli pomozecie tak jak przy banerku to o galeryjke jestem spokojny;) Quote
KarolaBox Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hehehe, Klaudia, Ty powinnaś jakieś opłaty brać za te cudne banerki ;) Quote
Chefrenek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 KarolaBox napisał(a):Hehehe, Klaudia, Ty powinnaś jakieś opłaty brać za te cudne banerki ;) Niezły pomysł. Stworzę imperium banerkowe warte miliony...dolarów. Quote
Mada&Teodor Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Chefrenek napisał(a):Niezły pomysł. Stworzę imperium banerkowe warte miliony...dolarów. Klaudia, ja moge być twoim przedstawicielem handlowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Klaudia, ja moge być twoim przedstawicielem handlowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak będę szukać pracowników to dam ci znać.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Chefrenek napisał(a):Jak będę szukać pracowników to dam ci znać.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzięki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KarolaBox Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A tak na serio, to myślę, że powinnaś w rogu każdego bannerka zrobić napis "by Chefrenek" :) Quote
Mada&Teodor Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 KarolaBox napisał(a):A tak na serio, to myślę, że powinnaś w rogu każdego bannerka zrobić napis "by Chefrenek" :) Bardzo dobry pomysł :multi: Quote
KarolaBox Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No co? Niech sobie Klaudia reklamę robi :) Quote
Chefrenek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 KarolaBox napisał(a):A tak na serio, to myślę, że powinnaś w rogu każdego bannerka zrobić napis "by Chefrenek" :) Mada&Teodor napisał(a):Bardzo dobry pomysł :multi: Nie pomyślałam o tym:cool1: . Następnym razem ta zrobię. Quote
a_ga.isk Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ooo ale fotki :loveu: urusl Ci Tedzik oj urusl... szkoda ze nie da sie ich zatrzymac i miec zawsze takie maluchy :P A co do banerkow Klaudii sie zgadzam^^ Podpis to dobry pomysl... Pozdrawiam i dobrej nocki :* Quote
misiaczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Wspomnień czar ... :evil_lol: Ta foteczka jest rozbrajająca :iloveyou:.Tedzisław taki słodki,ze tylko go wziąść i wytarmosić po tych uszyskach wielkich :lol:. Quote
Cali Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jestem jak najbardziej za pomyslem KarolaBox i bedziemy dumni jak na naszym banerku bedzie widnialo imie jego tworcy czyli made by Chefrenek:user: Quote
Chefrenek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 a_ga.isk napisał(a):Ooo ale fotki :loveu: urusl Ci Tedzik oj urusl... szkoda ze nie da sie ich zatrzymac i miec zawsze takie maluchy :P A co do banerkow Klaudii sie zgadzam^^ Podpis to dobry pomysl... Pozdrawiam i dobrej nocki :* Cali napisał(a):Jestem jak najbardziej za pomyslem KarolaBox i bedziemy dumni jak na naszym banerku bedzie widnialo imie jego tworcy czyli made by Chefrenek:user: Od tej chwili będę robić podpis. Muszę tylko sobie obcykać jakiś znak, czy coś.:cool3: :cool3: :cool3: Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Tedzik jako szczylek mały przesłodki :loveu: :loveu: :loveu: A Chefrenek widzę, ze rozkręca swoje banerkowe imperium :evil_lol: Czy mi się zdaje, czy wszystkie buldożki na dogomanii mają już banerek by Chefrenek? :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki :loveu: D0minika napisał(a): A Chefrenek widzę, ze rozkręca swoje banerkowe imperium :evil_lol: Czy mi się zdaje, czy wszystkie buldożki na dogomanii mają już banerek by Chefrenek? :evil_lol: Prawie wszystkie, a oprócz buldożków to jeszcze pare innych psiaczków ma bannerki Chefrenka :multi: Quote
Hebulka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Tedzik rozjechany.... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Potrafi zaczarowac swoim urokiem :loveu: Quote
a_ga.isk Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki :loveu: Prawie wszystkie, a oprócz buldożków to jeszcze pare innych psiaczków ma bannerki Chefrenka :multi: Np moj bernenczyk^^ Quote
a_ga.isk Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wowik :D ale super avatarek i banerek^^ z podpisikiem ^^ Quote
Recommended Posts