Chefrenek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Rany, ale śliczna ta obroza z buldożkami:multi: :multi: :multi: Bardzo mi sie podobuje :) Też mi się podobuje:loveu: :loveu: :loveu: Widziałam podobną ale z westami. Quote
Mada&Teodor Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Chefrenek']Też mi się podobuje:loveu: :loveu: :loveu: Widziałam podobną ale z westami. Klaudia, jak spotkasz gdzieś z buldożkami to daj mi cynk :lol: Dzasta, gdzie ten twój sklep zoologiczny jest z tymi obrożami ? Quote
Chefrenek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Klaudia, jak spotkasz gdzieś z buldożkami to daj mi cynk :lol: Dzasta, gdzie ten twój sklep zoologiczny jest z tymi obrożami ? Trzeba patrzeć w Kakadu. Quote
Mada&Teodor Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Chefrenek']Trzeba patrzeć w Kakadu. Patrzyłam ale nie widziałam :shake: :shake: :shake: Mam nowego buldożka Figo na dogomani :multi: :multi: :multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2956806#post2956806 Quote
Chefrenek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Już widziałam. Super maluszek z tego Figo. Quote
Mada&Teodor Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Chefrenek napisał(a):Już widziałam. Super maluszek z tego Figo. Mi tez sie bardzo podobuje i ma takie śliczne umaszczenie jak Cheferek :loveu::loveu::loveu: Quote
dzasta Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dziewczyny ja widziałam taka obroże u siebie w Kakadu na Targówku w Carrefourze i jutro tam bede wiec moge sprawdzić czy są i za ile i dam wam jutro cynk ale ostatnio były więc może będą i tym razem ;) Quote
Mada&Teodor Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 dzasta napisał(a):Dziewczyny ja widziałam taka obroże u siebie w Kakadu na Targówku w Carrefourze i jutro tam bede wiec moge sprawdzić czy są i za ile i dam wam jutro cynk ale ostatnio były więc może będą i tym razem ;) Wielkie dzięki, Kochna jesteś :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dzasta Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 E tam ja mam swirka i zawsze ogladam wszystko dla piesi :loveu: A jak ich nie bedzie to zapytam sie o dostepnosc i zamowie a i podpytam jak z nimi w innych Kakadu bo wiem ze to jest produkt firmy Woza a tu jest link do stronki internetowej http://www.woza.pl/ Macie moje kochane a moze i ja taka nabede bedzie juz czekac na bulwe :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Dzięki Justynko, zaraz tam lookne :) A teraz troche Tedzika :evil_lol: Edit: Znalazłam obroże z BF http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=172&rn=78 :) Quote
dzasta Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Dzięki Justynko, zaraz tam lookne :) Tam jest sklepik internetowy i mozna zamowic bezposrednio i chyba jest taniej noz w Kakadu nawet jak sie doliczy przesylke przynajmniej na podstawie obrozy ktora ja kupilam Czesiowi :mad: A teraz troche Tedzika :evil_lol: Nawet nie troche ale sie bardzo ciesze :loveu: Bo jak zwykle Tedzio piekny ze hoho :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: A jaki zamyslony :razz: Quote
misiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Tedzik ma takie samo udko od kurczaka jak moje bąbluchy ;). Obróżka z bulwami świetna.Długość 47 cm - 75zł + koszty wysyłki.Ale moje w obrożach nie chodzą.Szkoda,że szelek takich nie ma. Quote
Hebulka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 O widzę ze się WOZA w koncu stronki dorobiła .Ja naszą też kupowałam w KAKADU tylko na zamówienie bo te co mieli były za szerokie. Fotki TEDZIA znowu bezblędne :multi::multi::multi::multi: Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='dzasta'] Teodorek:loveu: Quote
Mada&Teodor Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Bardzo dziękujemy za komplementy :loveu: :loveu: :loveu: Chefrenek napisał(a):Widzę, że ringo poszło w odstawkę? Ringo, umarło już śmiercią naturalną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Bardzo dziękujemy za komplementy :loveu: :loveu: :loveu: Ringo, umarło już śmiercią naturalną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Biedne ringo :-( Quote
a_ga.isk Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 O! Lucca ma takie same udko^^ Kupilam w Pl jak bylam na posiwetach^^ Quote
Basia&Safi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 wrocilam :):):):):) widze nowiusia zabaweczka :) a moze prawdziwe :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Chefrenek']Biedne ringo :-( Oj, biedne ringo, musze syneczkowi nabyć droga kupna (sic) nowe :cool3: [quote name='basiulka22tychy']wrocilam :):):):):) widze nowiusia zabaweczka :) a moze prawdziwe :cool3: Jak tam było na wyjeździe basiulka ? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Czeeeśc kochana, ale nas dawno nie było... no aż wstyd... postaramy sie częściej wpadać :) Quote
arystokratka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Czeeeśc kochana, ale nas dawno nie było... no aż wstyd... postaramy sie częściej wpadać :) I my też :razz:. Quote
KarolaBox Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 OMG jak się cudeńko rozjechało :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts