Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='misiaczek']

Którą by tu poczytać??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj tak miał wielki dylemat co wybrać :lol: :lol: :lol:
I w końcu wybrał do poczytania gazete wyborczą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KarolaBox']Magda, narazie grzecznie proszę o nowe fotki Teodorka :mad: :mad: :mad: później nie będę taka miła :chainsaw: :grin: :grin: :grin: (Zajrzyj do Tosińskiej-kilka foteczek)

Karola, fotki wrzuce dziś wieczorkiem :)

Byłam w galerii u Tosieńki i starsznie się uśmiałam z tego zdjęcia a`la KOSMITKA, świetne zdjęcia :)

Posted

[quote name='Patka']dwie zmęczone żaby :evil_lol:

Oj tak! tak się wyszalał z tą żabą, że poprostu padł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='a_ga.isk']Teodor chyba lubi zabke^^

Uwielbia żaby. Ma ich ze 4 sztuki :multi: :multi: :multi:

[quote name='D0minika']Ale żaba :lol: Dwie żaby, obie świetne!

Dziękujemy :) D0minika, czy siostra dała się namówić na buldożka ?

Posted

KarolaBox napisał(a):
Jej, jak ja uwielbiam, jak one tak uszy kładą :loveu: :loveu: :loveu: Teodorek super pies :thumbs:

Ja tez uwielbiam jak tak uszka kladą. Tedek zawsze "składa" uszka jak ma ochote się pomiziać i poprzytulac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Korenia napisał(a):
Po taaaaaaaaaaaaakiej zabawie ;p

No właśnie miał prawo się chłopak zmęczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Ja tez uwielbiam jak tak uszka kladą. Tedek zawsze "składa" uszka jak ma ochote się pomiziać i poprzytulac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tosia jak się cieszy to też od razu składa uszka i tak uroczo wtedy wygląda :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

a_ga.isk to fakt ma mały plac zabaw, ale on tak kocha pluszaki i inne zabawki ......że żal byłoby mu nie ich kupować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A każdy kto mnie odwiedza przychodzi z pluszakiem dla psa :)

Posted

Ciekawe czy mój psiak się zainteresuje bombkami jak ubiore choinke .... pewnie tak :diabloti: :diabloti: :diabloti:
A dzięki dużej ilości zabawek, moge powiedzie że psiak nic nie pogryzł w domu i nic nie uszkodził .... jak narazie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: