Korenia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Dzięki, tylko cholercia zastanawiam się co to może być i wydaje mi sie, ze to się powiększa :-( Amy też kiedyś coś miała, z tym że nie na łapie a na wardze. Było małe i wyglądało jak brodawka, pojechałam na obóz i jak wróciła to było wielkie.. jak pojechałam do weta, umówiłam się na usuniącie to Amy to odgryzła ;) Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] a mój ulubieniec znowu sprząta:eviltong: ale z niego czyścioszek:loveu: dobry kandydat na męża:evil_lol: jeszcze jak by umiał gotować to już full wypas:diabloti: Quote
Mada&Teodor Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Chefrenek napisał(a):Fajnie móc psa zabierać do pracy. Przez pierwszy miesiąc zabierałam go wszędzie ze sobą, do pracy, na studia. Tedzik był ulubieńcem mojego promotora i nawet podczas obrony pracy mgr nie omieszkał wspomnieć komisji jakiego mam wspaniałego psa :) Korenia napisał(a):Amy też kiedyś coś miała, z tym że nie na łapie a na wardze. Było małe i wyglądało jak brodawka, pojechałam na obóz i jak wróciła to było wielkie.. jak pojechałam do weta, umówiłam się na usuniącie to Amy to odgryzła ;) Ja to jestem staszna panikara, jeśli chodzi o psa i jego zdrowie, i z każdą pierdułą lece do weta :lol: :lol: :lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Paulina_mickey napisał(a):a mój ulubieniec znowu sprząta:eviltong: ale z niego czyścioszek:loveu: dobry kandydat na męża:evil_lol: jeszcze jak by umiał gotować to już full wypas:diabloti: No niestety Tedzisław nie gotuje, ale jak prawdziwy chłop do garów zagląda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Chefrenek napisał(a):Magda, panika to moja przyjaciółka. Klaudia, widze, że mamy ze soba dużo wspólnego :) Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Mada&Teodor napisał(a):No niestety Tedzisław nie gotuje, ale jak prawdziwy chłop do garów zagląda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaa no to rozumiem:cool3: i wszytko jasne:D Quote
Chefrenek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Klaudia, widze, że mamy ze soba dużo wspólnego :) Ja zawsze powtarzam, że lepiej dmuchać na zimne.:p Quote
misiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Przepychaczka widzę,ze to ulubiona zabawka Tedzia :lol:. A co do panikowania,to ja też tak mam.Panikuję z psami,panikuje z córką. I chciałam jeszcze Mada wspomnieć,że mojej siostry boksiu też miał takie coś na łapce (wtedy jeszcze nawet roku nie miał) i zostało mu to wycięte.Nie pamiętam co to było. Quote
Mada&Teodor Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 misiaczek napisał(a):Przepychaczka widzę,ze to ulubiona zabawka Tedzia :lol:. To najlepsza z najlepszych zabawek Tedzia :loveu: :loveu: :loveu: Nawet ostatnio na spacer chciał z nią iść, ale na szczęście w ostatniej chwili zrezygnował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Mada&Teodor napisał(a):To najlepsza z najlepszych zabawek Tedzia :loveu: :loveu: :loveu: Nawet ostatnio na spacer chciał z nią iść, ale na szczęście w ostatniej chwili zrezygnował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mój to ostatnio wyszedł na dwór z taką kostką waniliową.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dzasta Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Ja to jestem staszna panikara, jeśli chodzi o psa i jego zdrowie, i z każdą pierdułą lece do weta :lol: :lol: :lol: Witamy w klubie :multi: Ja widzę że Chefrenek tez tak ma jak my Mada :multi: Panikara to moje drugie imie jeśli chodzi o psa ;) Quote
Mada&Teodor Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Chefrenek napisał(a):Mój to ostatnio wyszedł na dwór z taką kostką waniliową.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musze taka kosteczke kupic mojemu, ale narazie to nigdzie takiej nie widizłam :shake: Quote
Mada&Teodor Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Chefrenek']W Kakadu jest za 8 zł. Musze sie tam przejśc na zakupy :) [quote name='dzasta']Witamy w klubie :multi: Ja widzę że Chefrenek tez tak ma jak my Mada :multi: Panikara to moje drugie imie jeśli chodzi o psa ;) Mój wet to się smieje, ze jeszcze troche to będe ze złamanym pazurkiem do niego przychodzić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
dzasta Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A mój Dżeziki ma czekoladową i jest super polecam :cool3: Też kupiliśmy w Kakadu :cool3: Mam nadzieje że z Tedzikiem to nie będzie nic poważnego z tą łapeńką :shake: Ehhh te psy cały czas coś :shake: Mada trzymaj sie będzie dobrze musi być :multi: Quote
Mada&Teodor Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 dzasta napisał(a):A mój Dżeziki ma czekoladową i jest super polecam :cool3: Też kupiliśmy w Kakadu :cool3: Mam nadzieje że z Tedzikiem to nie będzie nic poważnego z tą łapeńką :shake: Ehhh te psy cały czas coś :shake: Mada trzymaj sie będzie dobrze musi być :multi: Dzięki kochana. Po pracy od razu pedze z syneczkiem do weta i dam wam znac, co to za swiństwo się mu zrobiło na łapoli. Quote
misiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Chefrenek napisał(a):Mój to ostatnio wyszedł na dwór z taką kostką waniliową.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Moja Misia często wychodzi z kostką,szczególnie jak przyjdzie moja córka i ją zabiera na spacer bez Sotka(z 2 mówi,ze sobie na spacerze nie radzi i woli z każdym osobno wyjść :evil_lol:),żeby on jej nie zwedził. A kostki polecam.Ja zawsze kupuję jedną waniliową i jedną czekoladową.Mniam ;). Mada&Teodor napisał(a): Mój wet to się smieje, ze jeszcze troche to będe ze złamanym pazurkiem do niego przychodzić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Ja właśnie ostatnio z pazurkiem poszłam :evil_lol:. Ale powaznie to był naderwany piąty pazur i trzeba było go wyrwać do końca,bo Sotusia bolało. Quote
D0minika Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Taaa, ja to raz Olowi kupiłam czekoladową kostkę, super pachniała :loveu: ale niestety mój Oluś lubi śmierdzące, wędzone żwacze wołowe :angryy: Raz ze względu na zapach, a dwa, że miększe są, to sierotce łatwiej obgryzać :evil_lol: A ja w zeszłym, 2006 roku, z nadgorliwości Ola 2 x przeciwko wściekliźnie zaszczepiłam :oops: Terminy mi się pomieszały :oops: :oops: :oops: Quote
misiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 D0minika napisał(a): A ja w zeszłym, 2006 roku, z nadgorliwości Ola 2 x przeciwko wściekliźnie zaszczepiłam :oops: Terminy mi się pomieszały :oops: :oops: :oops: Ale to chyba nie ma jakiś konsekwencji zdrowotnych jak się 2 razy zaszczepi ??? Quote
D0minika Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 misiaczek napisał(a):Ale to chyba nie ma jakiś konsekwencji zdrowotnych jak się 2 razy zaszczepi ??? Mam nadzieję... Olo jeszcze żyje :cool3: Tzn wiadomo, każde szczepienie to obciążenie dla organizmu, ale jak pies zdrowy, to raczej nic mu nie będzie. Najlepsze jest, że Olo był wtedy szczepiony na wirusówki też ( tym razem termin był ok :diabloti:) i ja chciałam mu stresu oszczędzić i mi się pokopało i mówię "to na wściekliżnę też" :shake: I biedkana namęczyłam niepotrzebnie :placz: Quote
Chefrenek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ale to też chyba źle, że został zaszczepiony wszystkim naraz? Quote
Korenia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Mada&Teodor napisał(a): Ja to jestem staszna panikara, jeśli chodzi o psa i jego zdrowie, i z każdą pierdułą lece do weta :lol: :lol: :lol: Wiesz co.. ja tak samo.. :evil_lol: Quote
D0minika Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Chefrenek napisał(a):Ale to też chyba źle, że został zaszczepiony wszystkim naraz? No nie za dobrze... :shake: mada pisz co z Tedkiem! Quote
Mada&Teodor Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 D0minika napisał(a): mada pisz co z Tedkiem! Właśnie wróciłam z lecznicy. Ogłądało go aż 3 wetów i stwierdzili, że to na 99% niegroźna brodawka, uff Dostał maść Pimafucort, mam ją stosować przez dwa tygodnie, obserwować, a potem na kontrole. Troszke mi ulżyło ;) Quote
Recommended Posts