Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie moge ogladać tych fot bo od razu bym gdzies po BF poleciała :shake:
Tedzio jest cud, miód i orzeszki po prostu przesłodki :loveu:
Najbardziej podoba mi sie jak pozuje z otwartą paszczą to zdjatko jest super :cool2:
Ale to zdjęcie na którym się wprawia do jełopkowania też bosskie hihihihi i masz racje to z czasem przyjdzie :smilecol:
Ty to Mada masz dobrze bo ja już przepadłam i nie ma zakupów bez zakupów dla psa :eviltong: nie ma nawet mowy zawsze coś mu muszę sprawić bo wiem że on czeka tam na mnie więc niech ma coś z życia ale to kupowanie gadżetów psich to już chyba nałóg :shake: :oops: :shake:

Posted

Śliczne zdjątka.Tedzik coraz bardziej męski :loveu:.
A co on tam wcina takiego dużego? To kosteczka taka?
A u buldożków jak siedzą "na jełopka",to ja uwielbiam te wyciągnięte grube i krótkie nóżki:evil_lol:.

Posted

Dziekujemy za miłe słwa.
Chefrenek, masz racje - to była przepychaczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tedzik rozłożył ja na części pierwsze :)
On "jełopka" juz prawie umie, tylko jak się zbliżam z aparatem to odrazu zmienia pozycje :shake: :shake: :shake:
Może kiedys uda mi się go uchwycić w tej pozie :)

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Dziekujemy za miłe słwa.
Chefrenek, masz racje - to była przepychaczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tedzik rozłożył ja na części pierwsze :)
On "jełopka" juz prawie umie, tylko jak się zbliżam z aparatem to odrazu zmienia pozycje :shake: :shake: :shake:
Może kiedys uda mi się go uchwycić w tej pozie :)
Też zauważyłam przepychaczke a co do jełopka one wszystkie chyba tak maja bo mój Dżezik często siedzi w pozycji jełopo maślaczka ale jakoś też go nie mogę uchwycić :evil_lol:

Posted

Noo z tym jełopkiem to specjalnie zmienają pozycję :mad:
Jak mi się kiedyś uda uchwycić Ola w pełnej pozie jełopinej z jełopkową miną, to zobaczymy kto tu jest największym jełopem na dogomanii :cool3:
Jak Olo dorastał i przechodził okres buntu młodzieńczego :diabloti:, to nie chciał do nas przychodzić jak go na spacerze wołałyśmy, darłyśmy sie "Olo" i "Oloooo!" a ten paskud nic :mad: Aż raz moja siostra wkurzona zawołała "Chodź tutaj jełopie!" i Olo przybiegł od razu :evil_lol:

Posted

D0minika napisał(a):
Noo z tym jełopkiem to specjalnie zmienają pozycję :mad:
Jak mi się kiedyś uda uchwycić Ola w pełnej pozie jełopinej z jełopkową miną, to zobaczymy kto tu jest największym jełopem na dogomanii :cool3:
Jak Olo dorastał i przechodził okres buntu młodzieńczego :diabloti:, to nie chciał do nas przychodzić jak go na spacerze wołałyśmy, darłyśmy sie "Olo" i "Oloooo!" a ten paskud nic :mad: Aż raz moja siostra wkurzona zawołała "Chodź tutaj jełopie!" i Olo przybiegł od razu :evil_lol:

Hahaha a ja wołam na moje Oszołomek ja leta za suczkami i ma mnie za przeproszeniem wiecie gdzie :mad: albo mowie do Zuzi (BF) patrz jaki oszołomek z niego i od razu przybiega poprostu powinien miec w rodowodzie Oszołom a nie Dżez Jamboree :D

Posted

dzasta napisał(a):
Hahaha a ja wołam na moje Oszołomek ja leta za suczkami i ma mnie za przeproszeniem wiecie gdzie :mad: albo mowie do Zuzi (BF) patrz jaki oszołomek z niego i od razu przybiega poprostu powinien miec w rodowodzie Oszołom a nie Dżez Jamboree :D

moja psica reaguje na Gupek:oops: :evil_lol:
Jakoś tak zawołałam raz do niego i jak jest nie dobry to tak sie do niego woła a on wtedy slucha :cool3:

Posted

Witam serdecznie,

Pooglądałam sobie troszkę i poczytałam o Teodorku.
śliczny piesiak :lol:. Musze zacząć od początku topik oglądać. Oj duzo tego... No ale fotki to pewnie uczta dal oka ;-)

Pozdrawiam,

Posted

[quote name='stellanovaa']Witam serdecznie,

Pooglądałam sobie troszkę i poczytałam o Teodorku.
śliczny piesiak :lol:. Musze zacząć od początku topik oglądać. Oj duzo tego... No ale fotki to pewnie uczta dal oka ;-)

Pozdrawiam,

Dziękuje za odowiedzinki naszej galeryjki i zapraszam częsiciej.
Oglądałam stellanovaa twoja stronkę www i widziałam, ze masz suczke BF Roxi, która pochodzi z tej samej hodowli co mój Teodor z iz Doma Turlaj :multi: :multi: :multi:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
O jakie tematy :D
to ja też sie pochwale... kiedys ogladałam boks...
i zawołałam do Tiny "Tajson" a ona zareagowała i przyszła do mnie hehe :diabloti:

Tayson:grin:
a ja znam takiego psiaka o imieniu Tajson:eviltong:
a wiecie co to za rasa?
malutki York:cool3:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Czesc Magda ;) Co tam u was ? ;)

Czesc Aga, u nas wszystko ok. Tylko ta pogoda nas dobja. Wiatr daje się we znaki, łamie drzewa, wszystko przewraca, a Tedziowi taka pogoda nie za bardzo się podoba. Załatwai swoje potrzeby i zaraz ucieka do domu :)

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Te gdzie sie podziewasz?? dawaj szybko Tedzika :D

Zaraz dam troche Tedzika :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Dziękuje za odowiedzinki naszej galeryjki i zapraszam częsiciej.
Oglądałam stellanovaa twoja stronkę www i widziałam, ze masz suczke BF Roxi, która pochodzi z tej samej hodowli co mój Teodor z iz Doma Turlaj :multi: :multi: :multi:

Tak, tak :multi: masz rację. Roxanka również jest z Białorusi od tej samej hodowczyni :lol:.