Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To dzieciuch jeszcze :evil_lol:
Ciekawe jak będzie wyglądał jak podrośnie trochę, jak teraz taki pakerek :loveu:
Tedek jest taki fajny "wymiarowy" i proporcjonalny. Pamiętam jak Olo był mały, to przez pewien okres strasznie śmiesznie wyglądał, bo miał główkę taką malutką, a klatę o wiele za szeroką. Na szczęście potem mu łebek się też poszerzył :evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Narazie tylko tyle :)

Dzidziuś troszkę zmęczony :lol:.Chyba długi spacerek był ;).
U Was tez głowy odrywa?U nas tak wieje,że Misia hrabianka wogóle nie chce wychodzić a Sotkowi pióra latają we wszystkie strony :lol:.

Posted

D0minika napisał(a):
To dzieciuch jeszcze :evil_lol:
Ciekawe jak będzie wyglądał jak podrośnie trochę, jak teraz taki pakerek :loveu:
Tedek jest taki fajny "wymiarowy" i proporcjonalny. Pamiętam jak Olo był mały, to przez pewien okres strasznie śmiesznie wyglądał, bo miał główkę taką malutką, a klatę o wiele za szeroką. Na szczęście potem mu łebek się też poszerzył :evil_lol:

Oj, wg mnie to Tedzik ma jeszcze mały ten łepek i jest jeszcze taki nieproporcjonalny :)
Ponoć pierw rosną w zwyz a dopiero w szerz itak do 2,5 roku życia :)

misiaczek napisał(a):
Dzidziuś troszkę zmęczony :lol:.Chyba długi spacerek był ;).
U Was tez głowy odrywa?U nas tak wieje,że Misia hrabianka wogóle nie chce wychodzić a Sotkowi pióra latają we wszystkie strony :lol:.

U nas tak wieje, że mało glowy nie urwie. Obrzydliwa pogoda i Tedzik za bardzo nie chcia dzisiaj chodzić na spacerki, a zmęczy się zabawą :)

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Oj, wg mnie to Tedzik ma jeszcze mały ten łepek i jest jeszcze taki nieproporcjonalny :)
Ponoć pierw rosną w zwyz a dopiero w szerz itak do 2,5 roku życia :)

A nawet do 3.

[quote name='Mada&Teodor'] U nas tak wieje, że mało glowy nie urwie. Obrzydliwa pogoda i Tedzik za bardzo nie chcia dzisiaj chodzić na spacerki, a zmęczy się zabawą :)

Dziś to samo. Mogłaś mu założyć kaftanik i czapkę to by mu było przytulniej:lol: :lol: :lol:

Posted

misiaczek napisał(a):
Mada,gdzieś Ty się podziewała tyle dni ;) :lol:.

Po wyprzdażach latałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A tak poważnie, to miałam sporo roboty i czasu na dogo nie starczyło :)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
heeeeej!!!
w końcu jestes:multi:
jak tam Teodor?
ja zaraz ze swoim ide na polko pewnie zamiast Mickey bede miała mały latawiec na smyczce:evil_lol: bo tak strasznie wieje:roll:

Tedodor ma się dobrze, chociaz nie bardzo chce wychodzić na dwór. Pada deszcz, zimno jak cholera, wieje prawie ze halny :)

Chefrenek napisał(a):
A Tedkowi chociaż coś kupiłaś?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Qrde, nic mu nie kupiam :shake:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']Tedziu tak slodko wyglada w tym loeczku ze juz na 100 % takowe kupuje powiedz mi tylko jakie to rozmary :):):):)

Ja Tedziowi kupiłam rozmiar XL :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: