Mada&Teodor Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 misiaczek napisał(a):A tak wogóle z tego zdjątka (w czapeczce) wynika,że z Teodora,kawałał chłopa wyrośnie ;) :).Bardzo rozczulająca jest ta fotka.Teodorek dzidziuś :).Moja śliczna płaska mordeczka,tylko całować w te fafelki :lol:.Jak ja lubię plaskate pysie :evil_lol:. Oj, kawał chłopa to już z niego jest, a ma dopiero 5 miesięcy :) A płaskie pysie też zawsze mi się podobały. A najlepsze, że moj TZ, tez ma buldoga francuskiego (ma 1,2 roku) i często nas odwiedzają i to tak jakbym miała dwie płaskie mordeczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
misiaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 No to świetnie,przynajmniej Teodor ma kumpla do zabawy :lol:. A jaki kolor jest bulwy TZ i jaka płeć? :) Quote
Mada&Teodor Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Psiak wabi się Toro, maść marengo :) Ale jakoś narazie nie bardzo się lubia z Tedkiem :) Jeden zazdrosny o drugiego. Później wstawie też jego fotki - to jest dopiero wielki buwlik :) Quote
Korenia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Mada&Teodor napisał(a):W sklepie KAKADU w Warszawie, były różne rozmiary :) Ale z tego co widziałam na stronie kakadu to we Wrocławiu sa 2 sklepy :) Hmm.. Kakadu odwiedzam dość często..i jeszcze nie widzialam :shake: Musze looknać :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='Korenia']Hmm.. Kakadu odwiedzam dość często..i jeszcze nie widzialam :shake: Musze looknać :evil_lol: Korenia i jak udało się kupić czapeczke? A tu kolejne foteczki :) Quote
Korenia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Mada&Teodor']Korenia i jak udało się kupić czapeczke? A tu kolejne foteczki :) Jeszcze nie byłam w Kakadu ;) Widze, że kubraczek mu się nie spodobał ;) Amy swojego strasznie nie lubi.. :shake: Quote
D0minika Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Jaki ciapek słodki :loveu: W ogóle to taki buldożek potrzebuje dużo ruchu, czy taki jak mopsik jest? Że polata trochę a potem kolanka u pańci i koniec :cool3: Bo na agility by się pewnie nie nadawał? :placz: I jaka to jest maść marengo, bo mnie to fascynuje :eviltong: Quote
Mada&Teodor Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='D0minika']Jaki ciapek słodki :loveu: W ogóle to taki buldożek potrzebuje dużo ruchu, czy taki jak mopsik jest? Że polata trochę a potem kolanka u pańci i koniec :cool3: Bo na agility by się pewnie nie nadawał? :placz: I jaka to jest maść marengo, bo mnie to fascynuje :eviltong:[/ D0minika kolor marengo to taki jak na tym zdjęciu :) To bulwa mojego TŻ. Mój Tedek, narazie jest mały i bardzo ruchliwy, ale wszystkie bulwy kótre znam to raczej z charakterku to takie mopsowate są. Poszaleją na godzinnym spacerze a potem mogą pzespać cały dzień, ale to pewnie zależy od charakteru psiaka :) Co do agility to ponoć jest parę buldożków, które nieźle sobie radz a :0 Quote
Mada&Teodor Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='Korenia']Jeszcze nie byłam w Kakadu ;) Widze, że kubraczek mu się nie spodobał ;) Amy swojego strasznie nie lubi.. :shake: Korenia kubraczek mu się spodobał i już się do niego przyzwyczaił. On poprostu takie minki strzela :) Quote
misiaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Mada,śliczny jest bulwik Twojego TZ :iloveyou:.Mam właśnie ochotę na takiego jeszcze jednego...ale boję się spacerków z rozbrykaną trójką ;) :lol:. Teodorek też śliczny...pasują do siebie chłopaki :loveu:.Ciekawe czy kiedyś się polubią? :p Quote
D0minika Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Mada&Teodor'] D0minika kolor marengo to taki jak na tym zdjęciu :) To bulwa mojego TŻ. Mój Tedek, narazie jest mały i bardzo ruchliwy, ale wszystkie bulwy kótre znam to raczej z charakterku to takie mopsowate są. Poszaleją na godzinnym spacerze a potem mogą pzespać cały dzień, ale to pewnie zależy od charakteru psiaka :) Co do agility to ponoć jest parę buldożków, które nieźle sobie radz a :0 E to mi się jednak najbardziej płowe podobają z czarnymi pycholami, tak jak mopsiki :cool3: ALe generalnie Toro słodki :loveu: Co do charakteru i ruchliwości buldożków, to szkoda strasznie, że one takie jak mopsy :placz: Bo chcemy z siostrą drugiego psa, ona chce na agility jakiegoś, już się zdecydowałyśmy na foksteriera, ale miałam nadzieję, że może buldożki się okaża ruchliwsze... :placz: Tak to jej nie przekonam :roll: Quote
KarolaBox Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Witaj!! Strasznie mi się Teodorek podoba i jest bardzo fotogeniczny :) Mojej szajbuski nie mogę uchwycić :roll: :diabloti: . Będę zaglądała tu częściej :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='misiaczek']Mada,śliczny jest bulwik Twojego TZ :iloveyou:.Mam właśnie ochotę na takiego jeszcze jednego...ale boję się spacerków z rozbrykaną trójką ;) :lol:. Teodorek też śliczny...pasują do siebie chłopaki :loveu:.Ciekawe czy kiedyś się polubią? :p Misiaczek, z trójką to zawsze będzie weselej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='D0minika']E . :placz: Tak to jej nie przekonam :roll: Możę jednak da się siostrę przekonać :) argumentów za posiadaniem buldożka francuskiego jest sporo :) [quote name='KarolaBox'] :) Mojej szajbuski nie mogę uchwycić :roll: :diabloti: . :evil_lol: Karola mojemu też trudno zrobić porządne fotki bo wiecznie szaleje, więc muszę się nieźle napocić :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 A tu jeszcze kilka fotek mojego bulwika :) Quote
KarolaBox Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Karola mojemu też trudno zrobić porządne fotki bo wiecznie szaleje, więc muszę się nieźle napocić :evil_lol: Oj u mnie też, na 2 dobre jest z 15 beznadziejnych :evil_lol: Po Teodorku widać, że to prawdziwy BF. Jest naprawdę śliczny !!!! Quote
Mada&Teodor Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='KarolaBox']Oj u mnie też, na 2 dobre jest z 15 beznadziejnych :evil_lol: Ja ma indentycznie :) Jak już ustawie wszystko w aparacie, pieknie wykadruję to ten glutek, albo się poruszy, albo głowe odwraca albo w ogóle ucieka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najepsze foty mi wychodzą jak śpi :) [quote name='Patka']boska żabka !!! Patka, bardzo dziękujęmy :) Quote
a_ga.isk Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jakie on ma swietne uszka ^^ Wogole caly uroczy ;) Pozdrawiam Quote
Kati Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Fajnie pilnuje swoich zabawek Śliczna psinka Quote
Mada&Teodor Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Dziękujemy :) A tu mój Tedziu na plaży. Obrazek zrobiony przez Chefrenka Quote
BBeta Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Boże !! Chyba się zakochałam. Cudo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Którą by tu poczytać??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts