Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
gaduły... fotki by sie przydały :D

Tak jest, bedą dziś wieczorem, tylko musze troche polatać za Tedzisławem z aparatem ... a to już nie takie łatwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mada&Teodor napisał(a):

To co ta słychowywać ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

U nas nic nowego nie słychowywać :evil_lol:.Stara bida,leje jak z cebra.Zimno się robi :).Jak dla mnie troszkę śnieżku mogło by popruszyć :).

Posted

Chefrenek napisał(a):

Bardzo mi sie podobuje, a jeszcze bardziej podobywałoby sie Tedziowi, szczefólnie te zabawki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

misiaczek napisał(a):
U nas nic nowego nie słychowywać :evil_lol:.Stara bida,leje jak z cebra.Zimno się robi :).Jak dla mnie troszkę śnieżku mogło by popruszyć :).

Oj tak troszku sniegu by sie przydało, bo Tedik jeszcze go nie widział :loveu:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):

Oj tak troszku sniegu by sie przydało, bo Tedik jeszcze go nie widział :loveu:

Tedziu ma ADHD...a wszystkie bulwy na to cierpiace,nie wyłączając mojej,uwielbiaja śnieżek :).Misia rok temu jak wskakiwała w zaspy,to widac jej nie było :evil_lol:.
Tedziu byłby zachwycony :lol:.

Posted

misiaczek napisał(a):
Tedziu ma ADHD...a wszystkie bulwy na to cierpiace,nie wyłączając mojej,uwielbiaja śnieżek :).Misia rok temu jak wskakiwała w zaspy,to widac jej nie było :evil_lol:.
Tedziu byłby zachwycony :lol:.

Zgadzam się. Bulwy wyglądają wtedy jak zające.

Posted

Tedzik mógłyby smigać na nartkach.

A tak na poważnie to mojemu zimno w łapki jak jest śnieg. Chyba będę musiała pomyśleć kiedyś o bucikach. Sąsiedzi by się wtedy za głowę złapali. Co to za dziwy na tym świecie - pies w butach.

Posted

Chefrenek napisał(a):
Tedzik mógłyby smigać na nartkach.

A tak na poważnie to mojemu zimno w łapki jak jest śnieg. Chyba będę musiała pomyśleć kiedyś o bucikach. Sąsiedzi by się wtedy za głowę złapali. Co to za dziwy na tym świecie - pies w butach.

A może na saneczkach :loveu:

A sąsiadami to nie ma co się martwić, bo zawsze się znajdą ludzie, którzy się bedą dziwić i pozatym to nie ich sprawa ... :cool3:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
To ja chce żeby spad ŚNIEG !!!

To musisz ładnie z Teodorkiem,Tego Odpowiedzialnego za pogodę poprosić o snieżek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Chefrenek jasne.Jeśli uważasz,że Chefren marznie w łapki i ze buciki sa niezbedne,to nie przejmuj sie opiniami innych.

Posted

misiaczek napisał(a):
To musisz ładnie z Teodorkiem,Tego Odpowiedzialnego za pogodę poprosić o snieżek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Poproszę, ale już lekko tracę nadzięję, że zima ze śmniegiem będzie :)

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
I jeszcze kilka fotek :)

Tedzik mężnieje.:multi: :multi: :multi:

Mada&Teodor napisał(a):
A teraz filmik pt. Tedzisław i przepychaczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Magda przyznaj się czy ty mu coś dajesz do jedzenia? Biedak z głodu musiał się kijkiem żywić.

Posted

Chefrenek napisał(a):

Magda przyznaj się czy ty mu coś dajesz do jedzenia? Biedak z głodu musiał się kijkiem żywić.

No, daje, ale ta przepychaczka to była na podwieczorek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

misiaczek napisał(a):
Mada,wstydź się.Takie podwieczorki dla Tedzika :mad: :D:D:D.
Super zdjątka i filmik :loveu:.

misiaczek, co ja poradze że on jest wszystko żerny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jeju Mada jakie superanckie zdjątka Todzia :loveu: Jaki on rozkoszny jest :loveu: Ale swoją drogą Teodor mężnieje z dnia na dzień :D
Ale Wam dobrze, że macie wszystkożernego Todzia bo mój Czort to jest taki niejadek, że ręce opadają normalnie ale przepychaczke też skonsumował a w zasadzie nawet dwie ale za moją zgodą bo zabawe miał przednią :evil_lol: