Mada&Teodor Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Bardzo dziękuje w imieniu Tedora, który teraz właśnie słodko śpi. Misiaczku, karteczka prześliczna :loveu: :loveu: :loveu: Tedzio, dzis podczas mojej nieobecności w domu,ściągnął sobie z mojego biurka kawałek czekolady jaki tam zostawiłam i wymazał mi całą pościel tą czekolada :shake: :shake: :shake: A dopiero co wczoraj pościel zmieniałam :razz::razz::razz: Quote
Chefrenek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='a_ga.isk']malenstwo Ale z Tedka łobuz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Chefrenek napisał(a): Ale z Tedka łobuz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fakt. Muszę teraz wszystko przed nim chować, żeby nie powołane rzeczy nie znalazły sie w jego pycholu :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dzieńdobry :) jak sie miewacie... kiedy foteczki nowe?? Quote
Mada&Teodor Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 rozhustana napisał(a):Dzieńdobry :) jak sie miewacie... kiedy foteczki nowe?? Dziękujemy bardzo dobrze iwitamy w galerii i zapraszamy częściej. Wczoraj były foteczki, jutro pewnie tez będą ... :lol: :lol: :lol: Quote
KarolaBox Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 O Teodorek kończy dziś pół roczku? Więc wszystkiego najlepszego: Pełnej miski Dużo smacznych kości Miłości Pańci Dużo zabawek i 100 lat życia Quote
Mada&Teodor Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='KarolaBox']O Teodorek kończy dziś pół roczku? Więc wszystkiego najlepszego: Pełnej miski Dużo smacznych kości Miłości Pańci Dużo zabawek i 100 lat życia Dzięki Karola za superaste życzonka :loveu: :loveu: :loveu: Twoja Tosia, będzie świętowac za 2 tygodnie :loveu: Quote
KarolaBox Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Dzięki Karola za superaste życzonka :loveu: :loveu: :loveu: Twoja Tosia, będzie świętowac za 2 tygodnie :loveu: Nie ma sprawy ;) Pewnie jakiś prezencik dostanie (kolejną zabawkę) ;) Quote
Mada&Teodor Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 KarolaBox napisał(a):Nie ma sprawy ;) Pewnie jakiś prezencik dostanie (kolejną zabawkę) ;) No zabawki sa najlepsze :) Teodor, tą małpeczkę która dostał pod choinke, pozbawił juz nosa :evil_lol: Quote
Korenia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 My również życzymy wszystkiego najlePSIEgo :) Ps. Ja właśnie zakuwam do egzaminów semestralnych... :shake: Trzymajcie za mnie kciuki jutro, pojutrze i w poniedziałek... Quote
KarolaBox Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Mada&Teodor']No zabawki sa najlepsze :) Teodor, tą małpeczkę która dostał pod choinke, pozbawił juz nosa :evil_lol: Chyba coś jest z tymi nosami i oczami, Antosia pozbawiła ich wszystkie zabawki :evil_lol: :diabloti: Ewentualnie Toś dostanie obróżke taką taśmową, bo nie ma. Korenia trzymam mocno kciuki :) Quote
Chefrenek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Mada&Teodor napisał(a):No zabawki sa najlepsze :) Teodor, tą małpeczkę która dostał pod choinke, pozbawił juz nosa :evil_lol: Chciał zrobić z niej słonia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] Misiaczku, karteczka prześliczna :loveu: :loveu: :loveu: Model prześliczny,to i karteczka taka wyjść musiała :loveu:. Quote
Chefrenek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 misiaczek napisał(a):Model prześliczny,to i karteczka taka wyjść musiała :loveu:. Racja :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Korenia']My również życzymy wszystkiego najlePSIEgo :) Ps. Ja właśnie zakuwam do egzaminów semestralnych... :shake: Trzymajcie za mnie kciuki jutro, pojutrze i w poniedziałek... Bedziemy mocno trzymać kciuki! POWODZENIA !!! [quote name='Chefrenek']Chciał zrobić z niej słonia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jednego ucha tez już nie ma !!! [quote name='misiaczek']Model prześliczny,to i karteczka taka wyjść musiała :loveu:. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [quote name='Paulina_mickey']Witam i dobranoc :D:D Witamy i życzymi kolorowych snów :p Quote
Korenia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Bedziemy mocno trzymać kciuki! POWODZENIA !!! Nie dziękuję ;) Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Co tam u Tedzika? Kiedy nowe zdjęcia?..Powodzenia dla właścicielki Tedzika:) Quote
Paulina_mickey Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 witam!!! No własnie kiedy nowe fotki:mad: :mad: U nas juz są:evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Powodzenia dla właścicielki Tedzika:) ? ? ? W czym.... ??? Paulina_mickey napisał(a):witam!!! No własnie kiedy nowe fotki:mad: :mad: U nas juz są:evil_lol: :evil_lol: Zaraz cosik wrzycę :lol: :lol: :lol: Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 W wychowaniu bąbla:)...normalnie już prawie dorosłe chłopisko w niego:) Quote
Mada&Teodor Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 DiDDlina85 napisał(a):W wychowaniu bąbla:)...normalnie już prawie dorosłe chłopisko w niego:) W takim razie bardzo dziękuje, fakt to juz prawie dorosły facet, a Nero tez niedlugo będzie dorosłym chłopakiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Chefrenek napisał(a):Obróżka z bociana odebrana??? Nie :shake: :shake: :shake: Właśnie wróciłam z poczty. Poszłam, bo myślałam, że nie bezie kolejki. Wziełam numerek i zamarlam bo osób czekajacych przede mną było 64 :-( Poczekałam chwile ale w takim tempie sie te kolejki posuwały, że nie wiem czy odebrałabym ja do 20.00. Pójde jutro z rana. Quote
Recommended Posts