a_ga.isk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Magda, Ty byś jakieś zdjęcia wstawiła :mad: Bo jak się ktoś zdenerwuje to choinkę szlag trafi i świąt w tym roku nie będzie ;p Quote
Mada&Teodor Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 a_ga.isk napisał(a):Magda, Ty byś jakieś zdjęcia wstawiła :mad: Bo jak się ktoś zdenerwuje to choinkę szlag trafi i świąt w tym roku nie będzie ;p No dobra Aga, wieczorem coś wstawię, ale jakoś ostatnio nie mam weny do robienia zdjęć :roll: Quote
caroolcia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ehhh ciezko o wenę w taka pogodę :p pozdrawiamy serdecznie i mimo wszystko rz po raz zaglądamy w nadziei na fotencje Quote
dzasta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Mada&Teodor']No dobra Aga, wieczorem coś wstawię, ale jakoś ostatnio nie mam weny do robienia zdjęć :roll: NO to czekamy do wieczora :mad: Quote
Paulina. Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mada baaardzo podobają mi się Twoje zdjęcia :loveu: Quote
dzasta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ale super Teodorek :loveu: Warto było tyle czekac na takie fajne foteczki :cool3: Quote
a_ga.isk Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Super fotki :loveu: Tylko czemu on taki hmm zdziwiony ? ;p Quote
Akitka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Kolejne urocze zdjęcia Tedzika. :) Chefrenek napisał(a):Akitka bosssssze ale długo Cię nie było. Co tam u Was słychować? No długo, długo, ale jakoś ciągle brak mi czasu na siedzenie przy kompie, gdyż duet Ambra i kotek (zwany już powszechnie Indorem lub Indyczką) w trakcie zabawa jest tak absorbujący, że nawet telewizora włączać nie trzeba. :cool3: Quote
Medorowa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No proszę, jak chcesz, to potrafisz;):evil_lol::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 rany czy mi sie wydaje czy nasz tedziu zmeżniał :-o???? Quote
misiaczek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Noo...zmężniał Tedzinek,zmężniał ;).Ale nie ma co się dziwić,przecież to już dorosły chłop :evil_lol:. Madzia,a co on ćwiczy,ze ma taka klatę rozbudowaną? :D Quote
Mada&Teodor Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Paulinaaa napisał(a):Mada baaardzo podobają mi się Twoje zdjęcia :loveu: Dziękować :loveu: dzasta napisał(a):Ale super Teodorek :loveu: Warto było tyle czekac na takie fajne foteczki :cool3: Ciesze się, ze się podobają :loveu: a_ga.isk napisał(a):Super fotki :loveu: Tylko czemu on taki hmm zdziwiony ? ;p Bo się pańci wystraszył :evil_lol: Akitka napisał(a):Kolejne urocze zdjęcia Tedzika. :) Miło nam :loveu: Medorowa napisał(a):No proszę, jak chcesz, to potrafisz;):evil_lol::loveu::loveu: Ale tylko pod presją :evil_lol: caroolcia napisał(a):rany czy mi sie wydaje czy nasz tedziu zmeżniał :-o???? Czy ja wiem, dla mnie to cały czas taki chuderlawy dzieciak jest :evil_lol: misiaczek napisał(a):Noo...zmężniał Tedzinek,zmężniał ;).Ale nie ma co się dziwić,przecież to już dorosły chłop :evil_lol:. Madzia,a co on ćwiczy,ze ma taka klatę rozbudowaną? :D Jolcia, to tylko złudzenie optyczne :evil_lol: Quote
dzasta Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Madzia e tam żadne złudzenie pewnie nie masz czasu fotek robić bo na siłkę latacie cały czas z Teodorem :cool3: I chłopaczyna pakuje :-o Quote
Mada&Teodor Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 dzasta napisał(a):Madzia e tam żadne złudzenie pewnie nie masz czasu fotek robić bo na siłkę latacie cały czas z Teodorem :cool3: I chłopaczyna pakuje :-o Oj, Justyś rozszyfrowałaś mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mamy karnet na rok i musimy go wykorzystać :p Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mada&Teodor napisał(a): Ale tylko pod presją :evil_lol: Liczy się efekt końcowy:evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 z takim tedziakiem niegroxna żadna ciemna uliczka :evil_lol: Quote
Ka$ka9141868 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Hej Madzia suuper fotki :) Śliczniutki ten twój Teodorek ;) Quote
stellanovaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :) Pusty rynek. Nad dachami Gwiazda. Świeci każdy dom. W zamyśleniu, uliczkami, Idę, tuląc świętość świąt. Wielobarwne w oknach błyski I zabawek kusi czar. Radość dzieci, śpiew kołyski, Trwa kruchego szczęścia dar. Więc opuszczam mury miasta, Idę polom białym rad. Zachwyt w drżeniu świętym wzrasta: Jak jest wielki cichy świat! Gwiazdy niby łyżwy krzeszą Śnieżne iskry, cudów blask. Kolęd dźwięki niech cię wskrzeszą? Czasie pełen Bożych łask! Quote
Paulina. Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wesołych Świąt dla Ciebie i Teodorka :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9149220&postcount=222 Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzonka:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=217 Quote
dzasta Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 WESOŁYCH, RADOSNYCH I BARDZO RODZINNYCH ŚWIĄT ŻYCZYMY :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9129047&postcount=11 :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
Recommended Posts