Mada&Teodor Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Chefrenek napisał(a):Tak ja totylko w kakadu widziałam To jutro z rana polece chyba do Kakadu, albo dziś po pracy i lookne co maja jeszcze ciekawego :loveu: Quote
Hebulka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Rozumiem ze jutro szykuje się jakaś imprezka u Tedzisława ?? :multi::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jest ta boska mordeczka :loveu::loveu: kurde ale mnie dawno nie było... :( wybacz kochana :buzi: Quote
tusia. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pikny on jest po prostu boski rozrabiaka :), przypomina mi moja Zuzke heh i te uszka no boskie, cudo!! Zapraszamy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3785297#post3785297 :) Quote
Korenia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Korenia, tylko ,że tamto ringo to jest zabawka o smaku czekoladowym, lub waniliowym :) A te, które kupiłaś dla Amy, to pewnie sa takie do jedzonka :) Tak takie do jedzenia ;) A to nie wiedziałam, że ringo jest 'niezniszczalne' ;) Ja się przyłączę :cool3: Quote
a_ga.isk Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tedzik ma juz 8 m-cy ? Boze to juz prawie dorosly :P Quote
DiDDlina85 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tedzisław to już męzczyzna:)..pewnie najlepsza partia w okolicy!!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] ale śliczne:D:loveu: cytuje wszystkie bo nie mogłam sie zdecydować na najładniejsze:evil_lol: Quote
misiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] Wszystkie śliczne,ale to najbardziej...bo ja kocham jełopki :loveu: :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Hebulka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tedzisław zajefajny jak zawsze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Tedzio bardzo dziękuje za komplementy i z okazji Dnia Kobiet, zyczy wszystkiego najlepszego :) Quote
misiaczek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kobietki Jola i Misia,bardzo dziękują za zyczonka od Tedzia :kiss_2: Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: Quote
Hebulka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dziękujemy TEDZIU :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
misiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Tedzioszek przystojniaczek :loveu:. I widzę,że jego pańcia zaczyna szaleć w programach graficznych i rameczki robić.A mówiła,że się nie nauczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Madzia w tych szelsczkach mu do pyska naprawde :) A i jeszcze mamy małe życzonka dla Tedzika z okazji dnia Chłopa od Kizi i ode mnie no bo Dżez nie bardzo może życzyć Quote
Mada&Teodor Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 misiaczek napisał(a):Tedzioszek przystojniaczek :loveu:. I widzę,że jego pańcia zaczyna szaleć w programach graficznych i rameczki robić.A mówiła,że się nie nauczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Dziękujemy :) Jola ja to za stara jestem na nauke :) I te rameczki to tez takie nie specjalne :) dzasta napisał(a):Madzia w tych szelsczkach mu do pyska naprawde :) A i jeszcze mamy małe życzonka dla Tedzika z okazji dnia Chłopa od Kizi i ode mnie no bo Dżez nie bardzo może życzyć Tedzisław bardzo dziękuje Tobie Justynko i Kizi i przesyła wielkie kissy Quote
misiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Dziękujemy :) Jola ja to za stara jestem na nauke :) I te rameczki to tez takie nie specjalne :) Magda,no wiesz co :mad: :mad: :mad:.Młoda laska z Ciebie a takie głupoty opowiadasz o starości.Zresztą na naukę podobno człowiek nigdy nie jest za stary :p. Quote
Chefrenek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 misiaczek napisał(a):Magda,no wiesz co :mad: :mad: :mad:.Młoda laska z Ciebie a takie głupoty opowiadasz o starości.Zresztą na naukę podobno człowiek nigdy nie jest za stary :p. Jola popieram cię w 100% a_ga.isk napisał(a): Czego to on tak wypatruje ? ;) Pewnie lasek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts