Mada&Teodor Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Chefrenek napisał(a):I co nici z forum??? No nici, nie ma co robić konkurencji Queen ;) Quote
misiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Chefrenek napisał(a):I co nici z forum??? Mada&Teodor napisał(a):No nici, nie ma co robić konkurencji Queen ;) Chefrenek napisał(a):I tak by nie wypaliło A CZEMU Wersja white pocztóweczki extra :loveu: Quote
dzasta Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Madziu śliczności poprostu :loveu: Piękne szkoda że ja się nie naumiałam takich cudeniek robić ale dobrze że mogę sobie na Tedzia popatrzeć :):loveu: Quote
Korenia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Chciałam Wam powiedzieć, że się zaskoczyłam pozytywnie... Poszłam do zoologa kupić Amy smakolyki i kostki czekoladowe(10cm) są za 1,5 zł.. Ty Mada pisałaś mi, że w kakadu ringo jest za 15 zł ... więc byłam mile zaskoczona, że u mnie tak tanio :eviltong: Quote
Mada&Teodor Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Korenia napisał(a):Chciałam Wam powiedzieć, że się zaskoczyłam pozytywnie... Poszłam do zoologa kupić Amy smakolyki i kostki czekoladowe(10cm) są za 1,5 zł.. Ty Mada pisałaś mi, że w kakadu ringo jest za 15 zł ... więc byłam mile zaskoczona, że u mnie tak tanio :eviltong: Korenia, tylko ,że tamto ringo to jest zabawka o smaku czekoladowym, lub waniliowym :) A te, które kupiłaś dla Amy, to pewnie sa takie do jedzonka :) Quote
Mada&Teodor Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 misiaczek napisał(a):A CZEMU Jola, wkrótce więcej szczegółów ;) dzasta napisał(a): Madziu śliczności poprostu :loveu: Piękne szkoda że ja się nie naumiałam takich cudeniek robić ale dobrze że mogę sobie na Tedzia popatrzeć :):loveu: Justyna, dzięki, ale ja to dopiero się uczę. Za to Jola i Klaudia robią superaste rzeczy :loveu: A teraz troche Tedzisława ;) Quote
misiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Jola, wkrótce więcej szczegółów ;) A teraz troche Tedzisława ;) ok ok...poczekam na te szczegóły,bo nie mam innego wyjścia ;) :lol:. Widzę,ze słodki Tedzisław,w czarno-białych kolorkach się ostatnio lubuje :loveu:.To dobrze...bo mi się też w nich podobuje :loveu:. Quote
Mada&Teodor Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 misiaczek napisał(a):ok ok...poczekam na te szczegóły,bo nie mam innego wyjścia ;) :lol:. :loveu:. Jola, poinforujemy Cie na pw o szczegółach, bo tu niestety cały czas czuje się oddech jedej osoby która tylko obserwuje ten i inne nasze wątki, a nie ma odwagi wejść i tego skomentować. Tylko pisze gdzie iinndziej, ze czuje sie opluwana, a ludzie są przez nas podbuszczani (nie wiem do czego) Paranoja jakaś ! A teraz do tej osoby: To prawda, że mam pierwszego buldożka od niedawna, ale nikomu nie radze jak z nim postępować w kwestiach zdrowotnych !!!!, więc te zarzuty sa bezpodstawne, tak samo jak wszystkie inne !!!! Quote
Chefrenek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A ja jeszcze dodam, że Ci którzy tak dużo trąbią o poradach zdrowotnych i tym kogo słuchać powinni zrobić rachunek sumienia i przyznać się (chociaż przed sobą), że nie są ŚWIĘCI. Mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli. Nie będę o tym pisać za Ciebie by cię przed wszystkimi nie ośmieszyć (a nawet zniesmaczyć). Mam nadzieję, że kiedy prawda wyjdzie na jaw skończysz wreszcie z tą śmieszną nagonką i szpiegowaniem. Mimo wszystko Pozdrawiam Quote
Paulina_mickey Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 witam wpadłam sie przywitać:multi: niestety nie mam czasu ostatnio na nic(matura itd)wybaczcie ale nadrobie:evil_lol: :roll: a fotki sliczne jak zwyle Tedzio jest cuuudny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 kolejny cudowny model :):):):) buldozki sa stworzone do pozowania :D:D:D:D teodorek jesst slodziutki a te Twoje przerobki supere :):):) ile teodorek juz ma ? Quote
Mada&Teodor Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Paulina_mickey napisał(a):witam wpadłam sie przywitać:multi: niestety nie mam czasu ostatnio na nic(matura itd)wybaczcie ale nadrobie:evil_lol: :roll: a fotki sliczne jak zwyle Tedzio jest cuuudny:loveu: :loveu: :loveu: Tedzik dziękuje za komplement, i rozumiemy brak czasu ;) A teraz coś śmiesznego dla rozładowania tej atmosferki :) Quote
Mada&Teodor Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 basiulka22tychy napisał(a):kolejny cudowny model :):):):) buldozki sa stworzone do pozowania :D:D:D:D teodorek jesst slodziutki a te Twoje przerobki supere :):):) ile teodorek juz ma ? 3 marca, bedzie miał 8 miesięcy :) Boże ale ten czas leci :) Quote
Chefrenek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Mada&Teodor napisał(a):3 marca, bedzie miał 8 miesięcy :) Boże ale ten czas leci :) A jakiś drobiazg mu mamusia kupi? Quote
Mada&Teodor Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Chefrenek napisał(a):A jakiś drobiazg mu mamusia kupi? Pewnie, że kupi :loveu: Tylko narazie nie ma pomysłu co ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Chefrenek napisał(a):Ciotki coś wymyślą Będe wdzieczna za pomoc :) Bo to już jutro :) Quote
Mada&Teodor Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Rinuś napisał(a):ale duzy Teodorek sie zrobil :D No urosło się troszeczke Teodorkowi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mada&Teodor napisał(a):No urosło się troszeczke Teodorkowi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale uszy dalej takie same:loveu::loveu::loveu::loveu::eviltong: Quote
Chefrenek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mam pomysł na prezent. Kiedyś kupiłam coś co wyglądało jak kabanos tylko że miało dziurę w środku i było twarde. Bywają w 3 smakach: ze żwacza, z jagnięciny i jeszcze jakieś (w kolorze czerwonym). firma to chyba frank's pro gold. Można to kupić na sztuki. Quote
Mada&Teodor Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Chefrenek napisał(a):Mam pomysł na prezent. Kiedyś kupiłam coś co wyglądało jak kabanos tylko że miało dziurę w środku i było twarde. Bywają w 3 smakach: ze żwacza, z jagnięciny i jeszcze jakieś (w kolorze czerwonym). firma to chyba frank's pro gold. Można to kupić na sztuki. Fajnie, a w Kakdau moge to dostac? Quote
Recommended Posts