Chefrenek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Magda czy Tedzik nigdy nie nalał w tym biurze? Quote
Mada&Teodor Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Chefrenek napisał(a):Magda czy Tedzik nigdy nie nalał w tym biurze? Raz mu się sikando zdarzyło i raz koopalek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Oprócz tego ptaszka miał jeszcze uszko? Quote
Mada&Teodor Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 caroolcia napisał(a):Cudnisty Teoś ;) Zdjęcia świetne! foteczka z 2 żabkami - rewelacja! Taki pycholek bardzo mi się marzy.... całuchy w noseczek dla Teodorka! Witam. Ciesze sie że Teoś się podoba i zapraszam częściej :multi: :multi: :multi: Chefrenek napisał(a):Oprócz tego ptaszka miał jeszcze uszko? Tak, ale ucho to do domu zaniosła iTedziu go wymiędolił. A Wacek jeszcze w pracy leży. Może jutro się odważe i wezme gho do domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ludzie i tak się nie znają. Nikt nie pozna co to. Quote
Mada&Teodor Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Chefrenek napisał(a):Ludzie i tak się nie znają. Nikt nie pozna co to. Mam nadzieje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Pare fotek mojej sierotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 wowwwww :o a kamu to ucieli :D:D:D:D ciekawe czy safi by smkowalo tfu :D:D:D:D Quote
Chefrenek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] Ale on słodko spatuńkuje.:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Chefrenek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='basiulka22tychy']wowwwww :o a kamu to ucieli :D:D:D:D ciekawe czy safi by smkowalo tfu :D:D:D:D Bykowi :angryy: :angryy: :angryy: Quote
misiaczek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Pare fotek mojej sierotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mój śliczny smutasek :iloveyou: Quote
caroolcia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Tedzisław z ulubioną zabaweczką - przepychaczką WC :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: no nie te foteczki z przepycharką do WC - koniec świata!!!:lol: ale się uśmiałam... A może Teo ma jakieś zapędy "sprzątaniowe" i zupełnie nie potrafisz wykorzystać jego talentu:evil_lol: . Troche treningu i gosposia domowa gotowa ;) Quote
caroolcia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Qurde, miała pełno roboty i nie miałam czasu zrobić zdęcia tego Wacka. Mam co prawda robione bardzo dawno temu, jak Tedzik był jeszcze mały i chodził ze mną do pracy. Ale ono robione jest komórką i nie wiem czy coś będzie widać. Może i cienki, ale jaki długiiiii :smhair2: Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Tedzio mała bidulinka! Dzisiaj ide do kakadu i zapytam o tego ptasiora ale nie ukrywam ze troche sie wstydzę:oops: Quote
D0minika Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Tedzisław biedny jeszcze w kołnierzu :shake: Ale i tak słodko wygląda :loveu: Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 klaud napisał(a):Tedzio mała bidulinka! Dzisiaj ide do kakadu i zapytam o tego ptasiora ale nie ukrywam ze troche sie wstydzę:oops: I jak zakupy ????:p :p :p Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Chefrenek napisał(a):I jak zakupy ????:p :p :p Ha! Kupiłam ptaka!:evil_lol: Śmierdzi jak cos zdechłego az podejsc sie nie da ale za to psa jakby w domu nie było:lol: a zawsze po południu dawał mi popalic swoim szalenstwem. Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 klaud napisał(a):Ha! Kupiłam ptaka!:evil_lol: Śmierdzi jak cos zdechłego az podejsc sie nie da ale za to psa jakby w domu nie było:lol: a zawsze po południu dawał mi popalic swoim szalenstwem. No to teraz ma chłopak zajęcie. Było cosik fajnego w Kakadu? Quote
Mada&Teodor Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 klaud napisał(a):Ha! Kupiłam ptaka!:evil_lol: Śmierdzi jak cos zdechłego az podejsc sie nie da ale za to psa jakby w domu nie było:lol: a zawsze po południu dawał mi popalic swoim szalenstwem. Klaudyna, a jak długiego ptaszora kupiłaś ? :evil_lol: Chefrenek napisał(a): Było cosik fajnego w Kakadu? No właśnie było cosik ciekawego ? :lol: Quote
klaud Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Klaudyna, a jak długiego ptaszora kupiłaś ? :evil_lol: No właśnie było cosik ciekawego ? :lol: No nie mierzylam go ale ma sporo ponad 50 cm:evil_lol: i jeszcze poszłam z nim do drogerii ale bałam sie ze ktos poczuje ten zapach ulatniajacy sie z folii:evil_lol: U mnie w tym kakadu to jakos taki niezbyt wybor. nie znalazłam dzis nic czego bym juz nie widziala lub nie kupiła. Chociaz była taka fajna piłka ktora miała w srodku mechanizm ze przy turlaniu miałczy jak kot. Nawet tych ciastek Chfrenkowych nie było dla szczeniat tylko dla dorosłych. I chciałam wyprobowac animonde ale tez akurat nie było dla szczeniat. Quote
Basia&Safi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Śmierdzi jak cos zdechłego jak zdechly ptak :D:D:D:D Quote
Mada&Teodor Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='klaud']No nie mierzylam go ale ma sporo ponad 50 cm:evil_lol: i jeszcze poszłam z nim do drogerii ale bałam sie ze ktos poczuje ten zapach ulatniajacy sie z folii:evil_lol: Chociaz była taka fajna piłka ktora miała w srodku mechanizm ze przy turlaniu miałczy jak kot. To całkiem spory ten ptaszor :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja kiedys kupiła w Kakadu taką piłke miałczącą jak kot. Tedzisław bardzo ja lubi turlać i szczekać na nią :) Czy to była taka ? Quote
Recommended Posts