Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
Cudnisty Teoś ;) Zdjęcia świetne! foteczka z 2 żabkami - rewelacja! Taki pycholek bardzo mi się marzy.... całuchy w noseczek dla Teodorka!

Witam. Ciesze sie że Teoś się podoba i zapraszam częściej :multi: :multi: :multi:

Chefrenek napisał(a):
Oprócz tego ptaszka miał jeszcze uszko?

Tak, ale ucho to do domu zaniosła iTedziu go wymiędolił. A Wacek jeszcze w pracy leży. Może jutro się odważe i wezme gho do domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Tedzisław z ulubioną zabaweczką - przepychaczką WC :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:lol: no nie te foteczki z przepycharką do WC - koniec świata!!!:lol: ale się uśmiałam...
A może Teo ma jakieś zapędy "sprzątaniowe" i zupełnie nie potrafisz wykorzystać jego talentu:evil_lol: . Troche treningu i gosposia domowa gotowa ;)

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Qurde, miała pełno roboty i nie miałam czasu zrobić zdęcia tego Wacka.
Mam co prawda robione bardzo dawno temu, jak Tedzik był jeszcze mały i chodził ze mną do pracy. Ale ono robione jest komórką i nie wiem czy coś będzie widać.

Może i cienki, ale jaki długiiiii :smhair2:

Posted

Chefrenek napisał(a):
I jak zakupy ????:p :p :p

Ha! Kupiłam ptaka!:evil_lol:
Śmierdzi jak cos zdechłego az podejsc sie nie da ale za to psa jakby w domu nie było:lol: a zawsze po południu dawał mi popalic swoim szalenstwem.

Posted

klaud napisał(a):
Śmierdzi jak cos zdechłego az podejsc sie nie da ale za to psa jakby w domu nie było:lol: a zawsze po południu dawał mi popalic swoim szalenstwem.

No to teraz ma chłopak zajęcie. Było cosik fajnego w Kakadu?

Posted

klaud napisał(a):

Klaudyna, a jak długiego ptaszora kupiłaś ? :evil_lol:

Chefrenek napisał(a):
Było cosik fajnego w Kakadu?

No właśnie było cosik ciekawego ? :lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Klaudyna, a jak długiego ptaszora kupiłaś ? :evil_lol:

No właśnie było cosik ciekawego ? :lol:

No nie mierzylam go ale ma sporo ponad 50 cm:evil_lol: i jeszcze poszłam z nim do drogerii ale bałam sie ze ktos poczuje ten zapach ulatniajacy sie z folii:evil_lol:

U mnie w tym kakadu to jakos taki niezbyt wybor. nie znalazłam dzis nic czego bym juz nie widziala lub nie kupiła. Chociaz była taka fajna piłka ktora miała w srodku mechanizm ze przy turlaniu miałczy jak kot. Nawet tych ciastek Chfrenkowych nie było dla szczeniat tylko dla dorosłych. I chciałam wyprobowac animonde ale tez akurat nie było dla szczeniat.

Posted

[quote name='klaud']No nie mierzylam go ale ma sporo ponad 50 cm:evil_lol: i jeszcze poszłam z nim do drogerii ale bałam sie ze ktos poczuje ten zapach ulatniajacy sie z folii:evil_lol:

Chociaz była taka fajna piłka ktora miała w srodku mechanizm ze przy turlaniu miałczy jak kot.

To całkiem spory ten ptaszor :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja kiedys kupiła w Kakadu taką piłke miałczącą jak kot. Tedzisław bardzo ja lubi turlać i szczekać na nią :)
Czy to była taka ?