Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Tedzik dziękuje za komplementy Quote
Korenia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Tez mi się to najbardziej podobuje :loveu: Ja mam namiar wykorzystać tate, żeby mi kupił - tzn. Amy takie łóżeczko :cool3: Kto tutaj ma też Emisię ? U mnie w domu były jakieś 2 dni temy 7 tygodnowe bulwy :loveu: Moja mama się zakochała w nich :loveu: Mega słodkie :loveu: Jadna była merengo, a druga płowa :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Korenia napisał(a):Ja mam namiar wykorzystać tate, żeby mi kupił - tzn. Amy takie łóżeczko :cool3: Kto tutaj ma też Emisię ? U mnie w domu były jakieś 2 dni temy 7 tygodnowe bulwy :loveu: Moja mama się zakochała w nich :loveu: Mega słodkie :loveu: Jadna była merengo, a druga płowa :evil_lol: A tata da sie namówić na takie łóżeczko ? :evil_lol: Emisia - to mopsiczka Hebulki :loveu: :loveu: :loveu: A masz jakieś foteczki tego bulwika ? Quote
Chefrenek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Korenia napisał(a):Ja mam namiar wykorzystać tate, żeby mi kupił - tzn. Amy takie łóżeczko :cool3: Kto tutaj ma też Emisię ? U mnie w domu były jakieś 2 dni temy 7 tygodnowe bulwy :loveu: Moja mama się zakochała w nich :loveu: Mega słodkie :loveu: Jadna była merengo, a druga płowa :evil_lol: Co to za bulwy? Można je kupić? Napisz coś więcej o nich. Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Melduje się poszukiwana Emisia..:lol: Quote
Chefrenek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hebulka napisał(a):Melduje się poszukiwana Emisia..:lol: Emisia robi się popularna :cool2: :cool2: :cool2: Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Chefrenek napisał(a):Emisia robi się popularna :cool2: :cool2: :cool2: Ciekawe o co chodzi z tym poszukiwaniem Emisi ? ? ? :cool3: Quote
Chefrenek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Ciekawe o co chodzi z tym poszukiwaniem Emisi ? ? ? :cool3: Może komuś w oko wpadła :razz: :razz: :razz: Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Ciekawe o co chodzi z tym poszukiwaniem Emisi ? ? ? :cool3: No właśnie, też jestem ciekawa Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Hebulka']No właśnie, też jestem ciekawa Napisałam do Koreni, żeby tu wpadała, i napisała Kaludii o tych bulwach i że jest Gosia do Emisi. Może zaraz wpadnie :cool3: to się dowiemy . Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Chefrenek napisał(a):Korenia to facet? Zdecydowanie NIE :p Sorry za literówke :) Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Chefrenek napisał(a):Ups, ale gafa. Każdemu się może zdarzyc :evil_lol: Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 To czekamy na Korenie z niecierpliwością Quote
arystokratka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Buldożki są takie piękne :multi::multi::multi: a jakie cudne zdjęcia macie :multi: muszę tu częściej wpadać :multi::multi: Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 arystokratka napisał(a):Buldożki są takie piękne :multi::multi::multi: a jakie cudne zdjęcia macie :multi: muszę tu częściej wpadać :multi::multi: W takim razie zapraszamy częsicej :lol: :lol: :lol: Quote
arystokratka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Mada&Teodor napisał(a):W takim razie zapraszamy częsicej :lol: :lol: :lol: Jasne , oczywiście że będziemy wpadać ;) Quote
Korenia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A więc tak ;) Jestem dziewczyną :D Emisię poszukiwałam, bo Amy też czytam jako Ejmi - a najczęściej mówię do niej Emisia ;) Bulwiątki były z hodowli Maumbua. Jest jeszcze do kupienia psiaczek marengo tzn. był jak u mnie był- wg mnie najładniejszy, przez sędziego(chyba) też określony jako najładniejszy :eviltong: Jakby ktoś byłby chętny to mogę się zapytać. Quote
Korenia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hebulka napisał(a):To wrocławska hodowla ?? Nie znam się za bardzo, ale jest w ZK w oddziale wrocławskim. Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Acha,to pewnie tak. Nie znalam jej wcześniej. Quote
Korenia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hebulka napisał(a):Acha,to pewnie tak. Nie znalam jej wcześniej. Być może nie znałaś, bo oni mieszczą się w Rawiczu chyba ;) Hodowla bardziej znana z bokserów. Tatusiem szczeniaczków jest francuz ;) Quote
Recommended Posts