Mada&Teodor Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Bardzo Wszystkim dziękuje :loveu: :loveu: :loveu: Wiem, że Wasze kciuki sa magiczne i wszystko będzie jutro ok :multi: Quote
a_ga.isk Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Bardzo Wszystkim dziękuje :loveu: :loveu: :loveu: Wiem, że Wasze kciuki sa magiczne i wszystko będzie jutro ok :multi: Napisz potem oczywiscie co i jak :) Quote
Mada&Teodor Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Filmik z Tedziem, maltretującym myszchola :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Biedna musz^^ Magdo jak Ty wrzucasz te filmiki? sama bym chciala a zawsze blad wyskoczy ;/ Quote
Mada&Teodor Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='a_ga.isk']Biedna musz^^ Magdo jak Ty wrzucasz te filmiki? sama bym chciala a zawsze blad wyskoczy ;/ Aga, wejdz na srtone www.wrzuta.pl. Po prawej stronie jest takie okienko, z funkcją przeglądaj. Wybeierasz ze sowjego kompa filmik, który chcesz wrzucić i naciskasz WRZUĆ. Jak sie załaduje filmik, wybierasz opcje wiecej kodów, potem wybierasz minatura na forum, wklejasz tak jak zdjęcie i gotowe :) Chyba miare jasno napisałam ? :) A tu nastepny filmik z tedzisławem i biednym mycholem :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Sprobuje ale mi nigdy sie do konca nie chce zaladowac :( A co biedny MYSZ zrobil Tedzikowi ze sie tak nad nim zneca :P Quote
Mada&Teodor Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 a_ga.isk napisał(a):Sprobuje ale mi nigdy sie do konca nie chce zaladowac :( A co biedny MYSZ zrobil Tedzikowi ze sie tak nad nim zneca :P Aga, to w razie czego możesz mi przesłac filmik na maila, a ja postaram się wstawić. Biedny mysz nic mu nie zrobił, poprostu on był najbliżej pod "łapą" Tedzia i myszowi sie dostało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A musial sie wyzyc ^^ A co do filmikow bede wdzieczna ^^ tylko podaj mi maila na mp :) Quote
Mada&Teodor Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 a_ga.isk napisał(a):A musial sie wyzyc ^^ A co do filmikow bede wdzieczna ^^ tylko podaj mi maila na mp :) Tedzik miał napad wieczornej "głupawki" :evil_lol: Wysłałam Ci już PW :) Quote
Chefrenek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 MAGDA TRZYMAM KCIUKI ZA TEDZIKA - WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE Quote
klaud Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dzis myslami jestesmy z wami:Rose: Napisz jak tylko bedziesz mogła jak Tedziulek sie czuje. Quote
dzasta Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Trzymam kciuki bardzo mocno już od teraz :kciuki: :kciuki: :kciuki: Bo zaraz na rehabilitacje wychodze ale tam też bede bardzo mocno trzymać :kciuki: i napewno wszystko będzie :thumbs: :thumbs: :bigok: :bigok: :happy1: :happy1: Quote
Mada&Teodor Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Chefrenek'] MAGDA TRZYMAM KCIUKI ZA TEDZIKA - WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE [quote name='klaud']Dzis myslami jestesmy z wami:Rose: Napisz jak tylko bedziesz mogła jak Tedziulek sie czuje. [quote name='dzasta']Trzymam kciuki bardzo mocno już od teraz :kciuki: :kciuki: :kciuki: Bo zaraz na rehabilitacje wychodze ale tam też bede bardzo mocno trzymać :kciuki: i napewno wszystko będzie :thumbs: :thumbs: :bigok: :bigok: :happy1: :happy1: [SIZE=4]Wielkie dzięki kobitki za trzymanie kciuków :loveu: Quote
Hebulka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Mam nadzieję,że już po wszystkim i Tedzio dobrze się czuje Quote
a_ga.isk Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Palce juz mnie bola od zaciskania kciukow ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Hej :buzi: Ja też 3mam kciukasy :bigcool: A filmiki swietne hehehe :D biedna mysia.... Quote
misiaczek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Tedziu juz pewnie po operacji,ale kciukasów nie puszczam,dopóki Magada nie napisze co i jak.Mam nadzieję,ze wszystko oki. Quote
Mada&Teodor Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Jesteśmy już po :multi: :multi: :multi: i pozbyliśmy się "tego czegos" :multi: Wszystko jest ok. Pózniej wstawie jakieś foteczki. Dzięki Wszystkim za trzymanie kciuków :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Jesteśmy już po :multi: :multi: :multi: i pozbyliśmy się "tego czegos" :multi: Wszystko jest ok. Pózniej wstawie jakieś foteczki. Dzięki Wszystkim za trzymanie kciuków :loveu: to suuuper:multi: Quote
Chefrenek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Jesteśmy już po :multi: :multi: :multi: i pozbyliśmy się "tego czegos" :multi: Wszystko jest ok. Pózniej wstawie jakieś foteczki. Dzięki Wszystkim za trzymanie kciuków :loveu: To super. Przydało się trzymanie kciuków. Quote
Cali Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jak moglo byc inaczej-wszyscy byli dobrej mysli i tak sie stalo.Przekazujemy:calus: Quote
Mada&Teodor Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Moje słoneczko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cali Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 O spoko z chlopaczkiem-jak sobie radzi z tym (niewiem jak to nazwac)talerzem-to po to zeby nie lizal sie po ranie? Quote
Mada&Teodor Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Cali, to kołnierz, żeby Tedzik sobie opatrunku nie zerwał :lol: Troche mu w tym nie wygodnie, no ale musi sie chłopak z tym przemęczyć :) Quote
Recommended Posts