Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='a_ga.isk']A kiedy mozemy sie spodziewywywac ( ;) ) Nowych fotek mojego (:P) nietoperka? :D [quote name='Paulina_mickey']no własnie kiedy fotki:D a ten nietoperek to jest mój:mad: żartuje:evil_lol: Zdjęcia będzą dzisiaj, tylko troszkę póżniej :p :p :p [quote name='Chefrenek']Mada, byłam dziś w Kakadu i widziałam tą obrożę z bulwami za 85 zł. Muszę się przejść i looknąć czy u mnie też są :cool3: [quote name='Chefrenek']A do tego były adresatki :lol: :lol: :lol: Z buldogiem? Jaka cena? [quote name='Chefrenek']Madga widziałaś, że na stronach szafy dla psa jest zdjęcie Teodora? Tak Klaudia, widziałam, mój Mracin je pierwszy wypatrzył na szafie :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Adresatki (do tych obroży - firmy woza) kosztowały 12,50 o ile coś mi się nie pokręciło. Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Chefrenek napisał(a):Adresatki (do tych obroży - firmy woza) kosztowały 12,50 o ile coś mi się nie pokręciło. No to koniecznie ide w weekend do Kakadu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A ja swojemu kupiłam drugi kubraczek. Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Chefrenek napisał(a):A ja swojemu kupiłam drugi kubraczek. Wow!!! Jaki??? Ja Tedzikowi też cosik kupiłam, tylko musze iśc na poczte i paczke odebrac, a ja tego strasznie nie lubie :shake: :shake: :shake: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Wow!!! Jaki??? Ja Tedzikowi też cosik kupiłam, tylko musze iśc na poczte i paczke odebrac, a ja tego strasznie nie lubie :shake: :shake: :shake: Coś takiego. Tylko troszkę będę musiała podwinąć bo za długie jest. Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Chefrenek'] Coś takiego. Tylko troszkę będę musiała podwinąć bo za długie jest. A gdzie kupowałaś lub zamawiałas? Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kupiłam w Kakadu. Tylko takie było dobre. Ta bluza jest dobra na śnieg i mrozy a ja chciałam jeszcze jakieś na deszcz. W internecie nic nie znalazłam z czekać 2 tygodnie na przesyłkę to też kapota. Uchyl rąbka tajemnicy co Tedzikowi zamówiłaś? Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Chefrenek napisał(a):Kupiłam w Kakadu. Tylko takie było dobre. Ta bluza jest dobra na śnieg i mrozy a ja chciałam jeszcze jakieś na deszcz. W internecie nic nie znalazłam z czekać 2 tygodnie na przesyłkę to też kapota. Uchyl rąbka tajemnicy co Tedzikowi zamówiłaś? Coś pomarańczowego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Chefrenek']Szeleczki z bociana???? BINGO ! :klacz::klacz::klacz: Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Chefrenek napisał(a):A jaką nagrodę dostanę???? Musze pomyśleć :siara::siara::siara: Może masz jakąś propozycje ? :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Musze pomyśleć :siara::siara::siara: Może masz jakąś propozycje ? :evil_lol: djęcie Tedka w tych szelkach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Chefrenek napisał(a):djęcie Tedka w tych szelkach :loveu: :loveu: :loveu: Masz to jak w banku :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Basia&Safi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 kochany nietoperek :):) mi sie ciagle wydje ze te ucholki safi nie przestaja rosnac :D:D sliczny banerek :) Quote
misiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Chefrenek napisał(a):Madga widziałaś, że na stronach szafy dla psa jest zdjęcie Teodora? Ha ha Tedzika ukradli :evil_lol: Chefrenek napisał(a):A ja swojemu kupiłam drugi kubraczek. Ale Klaudia się rozszalała :evil_lol: Mada&Teodor napisał(a): Ja Tedzikowi też cosik kupiłam, tylko musze iśc na poczte i paczke odebrac, a ja tego strasznie nie lubie :shake: :shake: :shake: Zdjecie w szeleczkach proszę ;) Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='misiaczek']Ha ha Tedzika ukradli :evil_lol: Tedzik to żywa reklama, a teraz go musze gdzies na jakiś casting do reklamy posłać, żeby synek zarobił na swoje utrzymanie Ale Klaudia się rozszalała Faktycznie się rozszalała, ale czego to się dla buldożk nie zrobi Zdjecie w szeleczkach proszę Zdjęcia będą, tylko modelinek teraz śpi tak słodko, że szkoda go budzic na sesje zdjęciową :eviltong: ;) Do szelek, ma jescze taki sam komplecik tzn. obrózka + smyczka :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Tedzisław z ulubioną zabaweczką - przepychaczką WC :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A ja myślałam, że ta przepychaczka już nie żyje.:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Chefrenek napisał(a):A ja myślałam, że ta przepychaczka już nie żyje.:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: Musiałam dziecku zreperowac ta przepychaczke :diabloti: I kupić nowe ringo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Musiałam dziecku zreperowac ta przepychaczke :diabloti: I kupić nowe ringo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czytałam. Masz się z nim. On pewnie specjalnie niszczy zabawki, żebyś mu nowe kupowała. Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 A tu zabawa butem pańci :angryy: :angryy: :angryy: Jak widzisz Kaludia, on sam sobie znajduje zabaweczki w całym mieszkaniu. Raz to jest przepychaczka, innym razem buty. Ale i tak najlepsze sa pluszaki :loveu: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zastanawia mnie ta jego fasynacja damskimi butami???? Żeby nie było tak jak z moim, że interesuje się wszystkim co babskie. A wiesz o mój to nie lubi tych spiczastych nosków w butach. Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 I w nowych szeleczkach :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts