Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i udało się uchwycić Tedzisława na śniegu :loveu: Chyba dzisiaj ta aura natchnęła wszystkich do cykania foteczek :cool3: ALe ja sie ciesze lubie takie foteczki szczęśliwych i mniej szczęśliwych piesków :loveu:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chefrenek napisał(a):
A gdzie kubraczek Magda? Chcesz by ci się dzieciak zaziębił.

Niech się chłopak chartuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

misiaczek napisał(a):
I co?Tedzinek zadowolony,że se w śnieżku pobaraszkował? ;) :evil_lol:
A na koniec się wypiął,bo pewnie się zdenerwował,ze go Mada do domu zabierasz :mad: :evil_lol:.

Oj, bardzo zadowolony i do domu nie chciał wracać, bo tak mu sie podobało :multi: :multi: :multi:

Posted

Mada, Tadzio jest śliczny na tych zdjęciach i w ogóle wygląda na takiego grzecznego i dostojnego a ja to juz tracę głowe z Titkiem! Ma 1500 pomysłow na minute i cały czas musze biegac za nim i sprawdzac co robi uff...

Posted

klaud napisał(a):
Mada, Tadzio jest śliczny na tych zdjęciach i w ogóle wygląda na takiego grzecznego i dostojnego a ja to juz tracę głowe z Titkiem! Ma 1500 pomysłow na minute i cały czas musze biegac za nim i sprawdzac co robi uff...

Eee to chyba każdy bulw to ma. Zwłaszcza taki malutki jak Titek. Z moim też miałam problemy a to uciekł za psem, a to kogoś zaczepił. Na szczęście dawno z tego wyrósł.:multi: :multi: :multi:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Niech się chłopak chartuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oj uważaj.. .bo ja tak chciałam - jeden dzień bez ubranka i 2 tygodnie zastrzyków...

Posted

klaud napisał(a):

Nic sie nie martw, moj Tedodor może i wygląda na grzecznego i dostojnego, ale to tylko pozory.
Może teraz jest juz bardziej spokojny, ale przez pierwsze 3 miesiące, to musiałam mieć go cały czas na oku, bo też miał 1500 pomysłów na minute, wszędzie go było pełno, wszystko go interesowało :)
To mija z wiekiem :evil_lol:, na szczęscie :diabloti:

KarolaBox napisał(a):
Wow ile Wy śniegu macie !!!
U Tedzika wszystko ładne, nawet doopka ;) :D

No śniegu to u nas bardzo, bardzo dużo i caly czas pada :)
A u Ciebie Karola nie ma śniegu?

Korenia napisał(a):
Oj uważaj.. .bo ja tak chciałam - jeden dzień bez ubranka i 2 tygodnie zastrzyków...

Następnym razem będe uważać i założymy ubranko :)

Chefrenek napisał(a):
Eee to chyba każdy bulw to ma. Zwłaszcza taki malutki jak Titek. Z moim też miałam problemy a to uciekł za psem, a to kogoś zaczepił. Na szczęście dawno z tego wyrósł.:multi: :multi: :multi:

Fakt, to gówna cecha tej rasy :multi: :multi: :multi:

Posted

Co do ubranek,to zalezy jak piesek jest nauczony od małego.Moje nigdy nie chodziły i są zdrowe.Ale jesli piesia nauczy się od szczeniolka w ubrankach,to później wyjście bez,może zakończyć się choróbstwem.Są pieski,którym trzeba pomóc,bo one marzną bez ciuszków i są takie które nie potrzebują.
Moja Misia to wogóle dziwna jest.W domu lubi leżeć pod kołderką lub pod kocem (nawet w tak upalne lato jakie było w tym roku) a na dworze,w największe mrozy szaleje i nie widać,żeby jej zimno było.A wręcz potworki z dworu do domu wracać nie chcą.Ale jak dostanę fajny kubraczek to im zamówię :).

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
No śniegu to u nas bardzo, bardzo dużo i caly czas pada :)
A u Ciebie Karola nie ma śniegu?
Następnym razem będe uważać i założymy ubranko :)

U nas prawie wcale nie ma śniegu, ale mróz trzyma :roll:
Z ubrankami słyszałam, że jak się raz założy, to psiak powinien całą zimę w nim chodzić.

Posted

KarolaBox napisał(a):
U nas prawie wcale nie ma śniegu, ale mróz trzyma :roll:
Z ubrankami słyszałam, że jak się raz założy, to psiak powinien całą zimę w nim chodzić.

Też tak słyszałam, ale pytałam weterynarza i powiedział, że nie. Mówiąc szczerze to nie wiem czy dobrze zrobiłam:roll: , że mój w ubraniu chodzi. Profilaktycznie bierze beta glukan na wzmocnienie.

Posted

A Tedzio dziś znów szalał na dworzu bez ubranka i raczej nie wyglądał na zmarzniętego :cool3: :cool3: :cool3:

A tu w ślad po Klaudi, film własnej producji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):

Zawsze jak tu wchodze to potem nie moge wyjść z podziwu, cudny jest poprostu :loveu: A jakie ma wielkie legowisko :eviltong:

Posted

Dzięki kobitki. Własnie wróciłam ze spaceru z Tedzisławem i popykałam pare fotek. Zaraz postaram sie je wstawić, ale pewnie nie beda najlepszej jakosci, bo w sumie to ciemno jak cholera na dworzu :)