Chefrenek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 No właśnie bo z tego co czytałam to nawet 20 będzie za ciasna na mojego, nie mówiąc już o tym, że za długa. Kurdebele. Quote
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 No właśnie, tak to jest z tymi bulwkami, że nie łatwo im kupić dobrze dopasowane ubranko, a to w klacie za waskie, a to za długie etc. Quote
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 A oto jeden ze sposobów Teodora, na przekazanie pańci, że piesek jest głodny ....:evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Można sprawdzić w moda i pies http://modaipies.pl/index.php?p=productsList&iCategory=3&sName=Ubranka tam też szyją ubranka na zamówienie :lol: Quote
KarolaBox Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] Oj tak, stanie prawie pionowo wyćwiczone jest przez Tośkę do perfekcji :cool3: :lol: Ja byłam regularnie opieprzana przez wujka w tego sylwestra, że pies tak prosi a ja mu jeść słodyczy nie daję :mad: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 KarolaBox napisał(a):Oj tak, stanie prawie pionowo wyćwiczone jest przez Tośkę do perfekcji :cool3: :lol: Ja byłam regularnie opieprzana przez wujka w tego sylwestra, że pies tak prosi a ja mu jeść słodyczy nie daję :mad: :evil_lol: Mój też nie może spokojnie wysiedzieć, jak ktoś coś je i wtedy robi się z niego mały "żebraczek". I nic się przed nim nie ukryje, Choć by spał najtwardszym snem, to jak usłyszy szelest jakimś papierkiem to już jest przy tobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Korenia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Mada&Teodor']A oto jeden ze sposobów Teodora, na przekazanie pańci, że piesek jest głodny ....:evil_lol: On to chyba nie głodny, sięga po szampana raczej ;) Quote
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Korenia napisał(a):On to chyba nie głodny, sięga po szampana raczej ;) Pisałam już poprzedni, że Teodor nie znosi alkoholu !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KarolaBox Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Oj Tośka wręcz przeciwnie :evil_lol: chcieliśmy sprawdzić jak będzie reagowała na alkohol (szczególnie na zapach) i jak pociągnęła parę łyków, to nie chciała przestać :evil_lol: A słuchajcie, oczka Tosi czasem łzawią, czym można je przemywać? Quote
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='KarolaBox'] A słuchajcie, oczka Tosi czasem łzawią, czym można je przemywać? Ja używane tego http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=4726&action=prod Quote
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Chefrenek']Moda i pies ogłasza się na allegro. Zaraz zobacze :) A mnie na allegro podoba się ta kurteczka, ale tylko do 40 cm w klacie :-( :-( :-( http://www.allegro.pl/item153254772_eleganckie_kurteczki_dla_pieska.html Quote
KarolaBox Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Aha, a zamawiasz przez Internet czy to można gdzieś kupić? U weta czy w aptece czy coś? Quote
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 KarolaBox napisał(a):Aha, a zamawiasz przez Internet czy to można gdzieś kupić? U weta czy w aptece czy coś? Kupiłam w zoologicznym, po poleceniu przez weta :) Quote
Chefrenek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Pisałam tam kiedyś, niestety nic z tego, przynajmniej na mojego. Te ubranka z mody i psa też niedobre. One są sprowadzane ze Stanów więc weszłam na stronę oficjalną i niestety ZONK. :shake: Quote
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Chefrenek napisał(a):Pisałam tam kiedyś, niestety nic z tego, przynajmniej na mojego. Te ubranka z mody i psa też niedobre. One są sprowadzane ze Stanów więc weszłam na stronę oficjalną i niestety ZONK. :shake: No to lipa... :shake: :shake: :shake: Nie pozostaje nic innego jak samemu wydziergać lub uszyć :lol: :lol: :lol: Quote
Chefrenek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jakbym zaczęła dziergać teraz to na przyszłą zimę byłoby gotowe. Quote
Chefrenek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A może chcesz katalog z tymi ubrankami co ja zamawiam? Quote
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Chefrenek napisał(a):A może chcesz katalog z tymi ubrankami co ja zamawiam? Klaudia, jeśli to nie kłopot, to chętnie bym go przejrzała. Quote
misiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A co powiesz Magda o tym kubraczku?Jest wprawdzie z polaru a ja chciałam aby na wierzchu był jeszcze ortalion. Ale jest tani (25zł) i taki niczego sobie :). Napisałam do babeczki,czy ma rozmiar na moje bąble,ale jeszcze mi nie odpisała. Tak swoja drogą,to wkurzają mnie Ci co wystawiają towar na allegro i czasami na odpowiedź trzeba czekać po parę dni :cool3:.No bo jak juz zdecydowali się sprzedawać przez neta,to chociaż raz dziennie pocztę powinni przejrzeć :p. Model 6 http://www.allegro.pl/item153227216_ubranko_dla_pieska_cieply_polar_ubranka.html Quote
Chefrenek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Misiaczku a ten w moro widziałaś? Też jest fajny. Pytałam o niego ale niestety zero odzewu. Quote
misiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Już Ci Chefrenek odpisałam,że też fajowy i wysłałam Ci jeszcze link ze sweterkami rodem z Japonii ;).Na innych swoich aukcjach ma tez większe. http://www.allegro.pl/item154359205_jedyne_takie_na_allegro_ubranka_dla_pieska_.html Quote
Mada&Teodor Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='misiaczek']A co powiesz Magda o tym kubraczku?Jest wprawdzie z polaru a ja chciałam aby na wierzchu był jeszcze ortalion. Ale jest tani (25zł) i taki niczego sobie :). Napisałam do babeczki,czy ma rozmiar na moje bąble,ale jeszcze mi nie odpisała. Tak swoja drogą,to wkurzają mnie Ci co wystawiają towar na allegro i czasami na odpowiedź trzeba czekać po parę dni :cool3:.No bo jak juz zdecydowali się sprzedawać przez neta,to chociaż raz dziennie pocztę powinni przejrzeć :p. Model 6 http://www.allegro.pl/item153227216_ubranko_dla_pieska_cieply_polar_ubranka.html misiaczek, jak dla mnie BOMBA !!! :loveu: :loveu: :loveu: I jaki ładny lub ładna modelka :) Chyba podobny do Chefrenka i Misi Ubranko nr 7 też fajowe :) Quote
Chefrenek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Już Ci Chefrenek odpisałam,że też fajowy i wysłałam Ci jeszcze link ze sweterkami rodem z Japonii ;-).Na innych swoich aukcjach ma tez większe. Miała jeszcze takie fajne w paseczki, ale niestety większe się skończyły. misiaczek, jak dla mnie BOMBA !!! :loveu: :loveu: :loveu: I jaki ładny lub ładna modelka :smile: Chyba podobny do Chefrenka i Misi Ubranko nr 7 też fajowe :smile: A spójrz na 9, akurat dla bulwy. :cool3: Quote
misiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Umaszczenie podobne...ale to chyba jeszcze buldozie dziecko ;).Moja bardziej napakowana :evil_lol:.A sweterki Wam sie podobają? Quote
Recommended Posts