Mada&Teodor Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witam, przedstawiam mojego 5 -cio miesięcznego buldoga francuskiego. Nazywa się Teodor vel Szarl iz Doma Turlaj, pochodzi z Białorusi i jest kochanym urwisem. Zapraszam do oglądania zdjęć :) Pozdrawiamy Magda z Teodorem cdn ... Quote
Korenia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :loveu: Ślicznotek :loveu: Ja mam jeszcze takie pytanko ;p Czy buldożki francuskie rodzą się z takim ogonkiem czy mają obcinane ? Quote
Mada&Teodor Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Korenia, buldożki rodza się z takimi ogonkami :) i fajnie, że Ci się podoba :0 Quote
Dynia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 słodkie malenstwo :loveu: :loveu: :loveu: a te uszki ... :crazyeye: pozdrawiam serdecznie Ciebie i psiunia :cool2: Quote
misiaczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Cześć Mada :loveu:.Fajnie,że zrobiłaś Teodorkowi galerię :). Teraz już są wszystkie podstawowe kolory buldożków.Twój-płowy,mój-pręgowany i Basiulki-biały :evil_lol:. Czekamy na duuużo fotek,słodkiego kluska :lol: :loveu:. Quote
DiDDlina85 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Sliczny bobas:) i jakie fantastyczne uszy:) Pozdrowionka:) Quote
Mada&Teodor Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 misiaczek napisał(a):C Teraz już są wszystkie podstawowe kolory buldożków.Twój-płowy,mój-pręgowany i Basiulki-biały :evil_lol:. :lol: :loveu:. Czyli mamy komplecik jesli chodzi o umaszczenie buldożków :) Więcej zdjęć wrzucę dziś wieczorkiem. Quote
Basia&Safi Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :):):):) jeszcze jedna kochana bulweczka :):):):):) Ślicznosci :):):) bedziemy tu czesto zagladac :):):) Quote
sugarr Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jakie mam piekne uszka..! :loveu: cudo :) Quote
Korenia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Mada&Teodor']Korenia, buldożki rodza się z takimi ogonkami :) i fajnie, że Ci się podoba :0 To było bardzo nurtujące pytanie dla mnie ;) Teoś śliczny :loveu: Quote
Basia&Safi Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 mmmmmmmmmmmmmmmmmm jak slodko :):):) Quote
misiaczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Mada&Teodor']I następne :) Teoś,wypiął się na wszystkich :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Słodziaczek :loveu:. Quote
Korenia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 On z tą zabaweczką tak jak W "Kliku" robi? Tak jak robił ten goldenek, a póżniej "orzeszek" czy tylko na niej lezy :evil_lol: Quote
ameliace Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Mój wymarzony psiak o wymarzonym kolorku:loveu::loveu: Teraz to codziennie tu będę przybywać bo muszę sobie popatrzeć na takiego słodzika:iloveyou: Quote
Mada&Teodor Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Korenia'] On z tą zabaweczką tak jak W "Kliku" robi? Tak jak robił ten goldenek, a póżniej "orzeszek" czy tylko na niej lezy :evil_lol: On tylko na niej lezał .................... :diabloti: [quote name='ameliace'] Mój wymarzony psiak o wymarzonym kolorku:loveu::loveu: Teraz to codziennie tu będę przybywać bo muszę sobie popatrzeć na takiego słodzika:iloveyou: Zapraszam jak najczęsciej :lol: [quote name='misiaczek']Teoś,wypiął się na wszystkich :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Słodziaczek :loveu:. No, on czasem tak ma, jak pańcuia nie ma czasu na zabawe to Tedek się obraza i odwraca się swoimi czterema literami ..... [quote name='basiulka22tychy'] mmmmmmmmmmmmmmmmmm jak slodko :):):) Dzięki basiulka i składam spóźnione zyczenia imieninowe. Wszystkiego najlepszego : Quote
Mada&Teodor Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 A tu kolejne foteczki :evil_lol: Quote
misiaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No nie :turn-l:...myślałam,że pęknę ze smiechu jak zobaczyłam tę fotkę :evil_lol:. Teodor w czapce wygląda świetnie :loveu:. Quote
Mada&Teodor Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 misiaczek ja tez mam ubaw jak go widze w tej czapie. Już sobie wyobrażam jak by ludzie reagowali jakbym wyszła z nim tak na spacer ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
misiaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Mada&Teodor napisał(a): Już sobie wyobrażam jak by ludzie reagowali jakbym wyszła z nim tak na spacer ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Spróbuj,to się przekonasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Chyba kiedyś spróbuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , wtedy napewno opowiem jakie zrobiliśmy wrażenie na przechodniach :crazyeye: Quote
Korenia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Gdzie kupiluście taką czapeczke ? Ja szukam i nie ma :( Amy ma taki fajny slodki sweterek z kapturkiem i jak bylo -25 stopni tamtej zimy to w nim brykala.. ludzie sie pytali gdzie ja to kupilam, bo to takie super ;) Quote
misiaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A tak wogóle z tego zdjątka (w czapeczce) wynika,że z Teodora,kawałał chłopa wyrośnie ;) :).Bardzo rozczulająca jest ta fotka.Teodorek dzidziuś :).Moja śliczna płaska mordeczka,tylko całować w te fafelki :lol:.Jak ja lubię plaskate pysie :evil_lol:. Quote
Mada&Teodor Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Korenia napisał(a): Gdzie kupiluście taką czapeczke ? ;) W sklepie KAKADU w Warszawie, były różne rozmiary :) Ale z tego co widziałam na stronie kakadu to we Wrocławiu sa 2 sklepy :) Quote
Recommended Posts