Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, przedstawiam mojego 5 -cio miesięcznego buldoga francuskiego. Nazywa się Teodor vel Szarl iz Doma Turlaj, pochodzi z Białorusi i jest kochanym urwisem. Zapraszam do oglądania zdjęć :)

Pozdrawiamy

Magda z Teodorem

cdn ...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Mada :loveu:.Fajnie,że zrobiłaś Teodorkowi galerię :).
Teraz już są wszystkie podstawowe kolory buldożków.Twój-płowy,mój-pręgowany i Basiulki-biały :evil_lol:.
Czekamy na duuużo fotek,słodkiego kluska :lol: :loveu:.

Posted

misiaczek napisał(a):
C
Teraz już są wszystkie podstawowe kolory buldożków.Twój-płowy,mój-pręgowany i Basiulki-biały :evil_lol:.
:lol: :loveu:.

Czyli mamy komplecik jesli chodzi o umaszczenie buldożków :)

Więcej zdjęć wrzucę dziś wieczorkiem.

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Korenia, buldożki rodza się z takimi ogonkami :) i fajnie, że Ci się podoba :0
To było bardzo nurtujące pytanie dla mnie ;) Teoś śliczny :loveu:

Posted

[quote name='Korenia']
On z tą zabaweczką tak jak W "Kliku" robi? Tak jak robił ten goldenek, a póżniej "orzeszek" czy tylko na niej lezy :evil_lol:

On tylko na niej lezał .................... :diabloti:

[quote name='ameliace']
Mój wymarzony psiak o wymarzonym kolorku:loveu::loveu: Teraz to codziennie tu będę przybywać bo muszę sobie popatrzeć na takiego słodzika:iloveyou:

Zapraszam jak najczęsciej :lol:

[quote name='misiaczek']Teoś,wypiął się na wszystkich :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.
Słodziaczek :loveu:.

No, on czasem tak ma, jak pańcuia nie ma czasu na zabawe to Tedek się obraza i odwraca się swoimi czterema literami .....

[quote name='basiulka22tychy'] mmmmmmmmmmmmmmmmmm jak slodko :):):)

Dzięki basiulka i składam spóźnione zyczenia imieninowe. Wszystkiego najlepszego :

Posted

Mada&Teodor napisał(a):

Już sobie wyobrażam jak by ludzie reagowali jakbym wyszła z nim tak na spacer ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Spróbuj,to się przekonasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gdzie kupiluście taką czapeczke ? Ja szukam i nie ma :(
Amy ma taki fajny slodki sweterek z kapturkiem i jak bylo -25 stopni tamtej zimy to w nim brykala.. ludzie sie pytali gdzie ja to kupilam, bo to takie super ;)

Posted

A tak wogóle z tego zdjątka (w czapeczce) wynika,że z Teodora,kawałał chłopa wyrośnie ;) :).Bardzo rozczulająca jest ta fotka.Teodorek dzidziuś :).Moja śliczna płaska mordeczka,tylko całować w te fafelki :lol:.Jak ja lubię plaskate pysie :evil_lol:.