pralinka94 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Hans to półtoraroczny pies, bardzo w typie owczarka niemieckiego :) Waży tylko 25kg, jest mocno niedożywiony... Poza tym jest leczony, w schronisku stwierdzono kaszel kenelowy, miejmy nadzieję, że raz dwa się z tym upora. Poza tym jest wesołym i przyjaznym przyjacielem człowieka. Każdego psa zaprasza do zabawy, ale niestety w tej chwili ma ograniczony kontakt z współbratymcami. Hans to jeszcze psie dziecko - nie podnosi łapy przy sikaniu i również z zachowania przypomina wyrośniętego szczeniaka :) Bardzo ładnie chodzi na smyczy, potrafi chodzić przy nodze. Zna komendę "siad", powoli uczy sie reagować na imię i reaguje na gwizdanie. Psina szuka odpowiedzialnego domu, który zapewni mu sporą dawkę ruchu. Kontakt w sprawie adopcji pacyfik94@mail.com tel. kom. 792-304-398 Piękne siad :) Tutaj widać jego wystające kości... Quote
pralinka94 Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 http://owczarki.eu/psiak/1057 Ogłoszenie na owczarkach, muszę dosłać im zdjęcia, bo nie wiedzieć czemu wgrały się tylko 2, ale to się nadrobi :) A imię Hans zawdzięcza Kamilowi :D Quote
saphira18 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 nie mogłabym przegapić pięknego owczarka:loveu: Quote
WolvesLover Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jestem. Piękne psisko na pewno długo w schronie nie posiedzi ^^ Quote
zozolina Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 witam sie,mam fajna rodzinke motocylkistów spragniona onka...domek ogródek dzieci brak ,mała starsza sunia...jutro lece go przedstawic !!!! Quote
Ironiaaa Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Cudak! Kolejny owczarek czeka na dom... Przeraza mnie to, ze wiecej psow sie pojawia do adopcji niz jest adoptowanych! Trzymam kciuki zozolina za pomyslna wizyte! Quote
zozolina Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dzieki,ja jestem juz zakochana,ale kolejnego niestety nie moge wziazc !!! mizianko dla cudaka !! Quote
pralinka94 Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Zozolina dzięki, jak będziesz coś wiedziała więcej, to daj znać :) Hans i tak najwcześniej może opuścić schronisko w czwartek. Quote
zozolina Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Pralinka a to jest tel podany do ciebie? Quote
ClaudiaAnna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Również melduje się u ślicznego Hansa :) Quote
Mordencja Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 sliczny Hans, ale imie mi sie nie podoba :) skad sie wzial w schronisku? czy wiadomo jak reaguje na koty? Quote
pralinka94 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Mordencja napisał(a):sliczny Hans, ale imie mi sie nie podoba :) skad sie wzial w schronisku? czy wiadomo jak reaguje na koty? Mówiąc szczerze, to nie zapytałam się jak trafił, najprawdopodobniej z ulicy albo z interwencji. Na koty nie był sprawdzony, ale jakiejś wielkiej zajadłości na nie na pewno, nie ma. Jak przechodziłam z nim obok klatek z kotami, to nie reagował, ale trzeba wziąć pod uwagę fakt, że wtedy też wychodził z boksu i był bardzo podekscytowany, że wreszcie opuszcza boks. :) Quote
Meeaw Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Zapisuję Hansa, niech zmyka do domu! Piękny, więc szybko powinien dom dostać i tego mu życzę :) Quote
madzia.uje93 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jestem u Hansa:)Paulina kolejne cudo Ci się trafiło:D Quote
~_wiki_~ Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Hans to piękny psiak tak ja wszystkie psiaki w schronisku . :* Hans na pewno znajdzie szybko dom . :D Quote
pralinka94 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Zozolino, dzwonili do mnie Państwo od Ciebie i prosili o więcej zdjęć... tutaj jest cała galeria Hansa, jakbyś mogła im podesłać, bo prosili... :) https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Hans84211PaulinaGuga15Roku25Kg67Cm Quote
kimiji Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 ooo, już są zainteresowani? Ale w sumie się nie dziwię, jest piękny!! Trzymam kciuki za domek!! :) Quote
czaku Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jestem:) sliczny psiak:D powinien szybko opuscic schron:) Quote
zoltir Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 jestem i ja. on jest przecudowny! :loveu: Quote
Recommended Posts