Jump to content
Dogomania

Klara- stara psica,wyrzucona jak śmieć!!!!!MA DOMEK :)DZIĘKUJE!!!

Recommended Posts

Posted

Zgłosiłam sunię do sterylkowej skarbonki także mam nadzieję, ze nie trzeba będzie na to zbierać bo i tak wydatków będzie sporo... Sunie trzeba zabezpieczyć od kleszczy (20 zł)m odrobaczyć (15 zł) i już zamówiłam dla niej karmę - Purinę dla starszych psiaków (worek 97 zł).

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani byłam dzisiaj u Klaruni o martwiłam się o nią jak będzie po tej sterylce...
Jest obolała. Chodzi w fartuszku i swędzi ją :-( Ale jest kochana! Łzy mi idą jak myślę o niej! Jest taka starowieńka i tak bardzo potrzebuje swojego człowieka!!!!!
Jakbym kiedyś miała wybierać między pięknym psem a Klarą na pewno wybrałabym ją!!!
Szlak by to trafił że człowiek to takie dno jeśli wyrzuca tak oddanego przyjaciela :angryy:
Mam zdjęcia z dzisiaj.Zaraz wstawię. A i uzupełnię wpłaty....Dziękuje WAM za siebie i za Klarę!

Posted

Muszę również baaardzo podziękować Megii1 która zaproponowała dziaj żeby Klara do czasu pobytu w hotelu była za darmo u Niej .
Megii1 jesteś niezastąpiona i Ty wiesz o czym ja mówię!!!!! Dziękuje Tobie jak również dziękuje cioteczkom za pooc w zbieraniu na Klarę pieniążków! Klarunia u Megii1 zostanie odrobaczona.
Dziękuje Skarbonce Sterylizacyjnej za zwrócenie kosztów jak również dziękuje za to Megii1 bo wyprosiła o to!

Wszystkim WAM z całego serca dziękuje!!!

O to zdjęcia naszej bohaterki:

Posted

Moi kochani dzięki Waszej pomocy i zaangażowaniu Megii1 w los Klary mamy dla WAS cudowne wieści! Kochani zdradzę na razie tylko tyle a na resztę poczekam na Megii1.
Na razie nie chcę jeszcze pisać póki Megii1 sama nie zdadzi NAM bo boję się zapeszać ale Klara prawdopodobnie znalazła swój dom i swojego człowieka- ale to mówię bardzo cichutko :):):) Trzymamy kciuki i czekamy.....

Posted

No,niestety musimy jeszcze troszeczkę potrzymać Was w niepewności ale może dzięki temu bańka nie pryśnie. Na razie po cichutku możemy się cieszyć ale bez żadnych owacji ;) żeby nie zapeszy :)