Jump to content
Dogomania

Klara- stara psica,wyrzucona jak śmieć!!!!!MA DOMEK :)DZIĘKUJE!!!

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachary napisał(a):
Nioooo, 5 dni temu megii1 obiecała powiedzieć o nowym domku Klary i nic....Uaaaaa.....Megii1!!!! Pisz Aśćka, bo wytrzymać nie mogę!;):evil_lol:

Nie tylko Ty.Mnie też zżera ciekawość... Pięknie byłoby, gdyby Klarunia miała domek:)

Posted

Bo ja ciągle czekam na fotki i nie mogę się doczekać:) Jakiś czas temu moja znajoma powiedziała, ze jej 80 letni wujek pochował ostatnio swojego psiaka i bardzo mu brakuje przyjaciela. Wujek miał przez całe życie psiaki - owczarki, bernardyny, kurduple itd. Kiedy pojawiła się Klara opowiedziałam o niej znajomej, ona wujkowi, wujek nie widząc Klary powiedział, ze ją chce bo to przeznaczenie i tak Klara, teraz Azba, mieszka w bloku w Warszawie. Na początku miała małe problemy z wchodzeniem po schodach na pierwsze piętro ale to już ogarnięte:) I Pan i Sunia są szczęśliwi:) Sunia dostała w ramach wyprawki obrożę, szelki, smycz i kocyk:)

Posted

Megii1 dziękuje za wieści :) o Klaruni i proszę Cię w miarę swojego czasu napisz czy się wszystko zgadza w rozliczeniu, dobrze?
Ja przelałam Megii1 200 zł a więc 55 zł jeszcze mam. Megii1 zakupiła u siebie to co pisała jak również oddała worek karmy. Wiem że ją odrobaczała a ja zaszczepiłam za 30 zł natomiast Skarbonka Sterylizacyjna nie wzięła ani grosza za co z całego serca dziękuje i Megii1 i Skarbonce!!!!!!!!!!!! Megii1 również nie wzięła ani grosza za pobyt Klary w hotelu -dziękuje! natomiast za to zrobiła wyprawkę Klarze bo doszłyśmy do wniosku że należy się to tej psince jak i Panu który dał jej dom i miłość! Czyli Megii1 u Ciebie jestem kwita?
Kochani a więc co z pieniążkami jakie mi zostały-55zł?
A i jeszcze jedno o czym Megii1 zapomniała dodać: Klarunia ma ok 12 lat!!!!!

Posted

Z nowości - Klara , która u nas rzucała się na jedzenie teraz nie chce już jeść suchej karmy bo Pan gotuje jej ryż z marchewką i kurczakiem:) Sunia pieknie chodzi juz po schodach i nie boi się wchodzić do kuchni - na początku nie odważyła się tam wejść.

Posted

[quote name='jukutek']Romek? :) :)[/QUOTE]
Niezręcznie mi na Romka przerzucać pieniążki...Ja na Romka i ta będę musiała znów bazarek wystawić bo już nie będzie na jego kastracje.... Niech każdy się wypowie co wpłacał na Klarę i proszę nie sugerować się Romkiem-naprawdę....Ja będę musiała sobie jakoś poradzi bo muszę.

Posted

[quote name='romenka']Niezręcznie mi na Romka przerzucać pieniążki...Ja na Romka i ta będę musiała znów bazarek wystawić bo już nie będzie na jego kastracje.... Niech każdy się wypowie co wpłacał na Klarę i proszę nie sugerować się Romkiem-naprawdę....Ja będę musiała sobie jakoś poradzi bo muszę.[/QUOTE]
jakoś pomożemy....jak możemy. mnie Małgosia rośnie jak na drożdżach i pewnie za 2-3 miesiące zrobię kolejny dziecięcy bazarek ;)
tylko czas trzeba na to znaleźć.

Posted

[quote name='jukutek']jakoś pomożemy....jak możemy. mnie Małgosia rośnie jak na drożdżach i pewnie za 2-3 miesiące zrobię kolejny dziecięcy bazarek ;)
tylko czas trzeba na to znaleźć.[/QUOTE]
Jukutku Ty to jesteś ANIOŁEM!!!!
Dziękuje naprawdę!Ja też wystawię jeszcze jeden bazarek za niedługo.....