Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja też mam pozytywne odczucie jeśli chodzi o Pako lub Atosa. Natomiast stanowcze NIE dla Choco i Rodosa bo też im się podobali.
To dom gdzie mieszka kilka kobiet , babki, ciotki, córki i zięć, więc pies byłby ciągle gdzieś tam miziany czy by chciał czy nie. Natomiast to nie dom dla psa z charakterem bo oni podchodzą do zwierząt bardziej sercem niż rozumem i myślę że im brak stanowczości jeśli chodzi o wychowanie i egzekwowanie.

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='barb']Link do ogłoszenia Pakusia http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Pako-prawie-jamnik-szuka-domu-id28639.html

Pako ma aktualnie tylko to jedno ogłoszenie zrobione przez barb. To za mało żeby znależć mu domek, bardzo prosimy o pomoc, jejku - ja już nie wyrabiam, prowadzę teraz 2 adopcje / Dżeta i Mimi / wiszę non stop na telefonie i dogrywam sprawy. Ta logistyka mnie dobija, tracę siły pomału...i nerwy też. :shake:

Posted

[quote name='Becia66']Pako ma aktualnie tylko to jedno ogłoszenie zrobione przez barb. To za mało żeby znależć mu domek, bardzo prosimy o pomoc, jejku - ja już nie wyrabiam, prowadzę teraz 2 adopcje / Dżeta i Mimi / wiszę non stop na telefonie i dogrywam sprawy. Ta logistyka mnie dobija, tracę siły pomału...i nerwy też. :shake:

http://przemyslak.pl/80597 ma tez na Przemyslaku. Pisalam gdzieś o tym wyzej.
Jest wstawiony na kilka wątków.

Posted

Spoko, spoko i tak nawet ostatnio coś się u nas ruszyło, przyjdzie i na niego pora, tymczasem wklejam dzisiejsze fotki naszego narączkowego "dzidziusia " Pakusia:

Posted

Fajne psisko z niego, w dodatku bardzo posłuszny, próbował dzisiaj podkradać innym psiakom jedzonko, ale jak go zbeształam to szybciutko przestał i wrócił do swojego boksu, mądry i niekłopotliwy psiak, domku gdzie jesteś??

Posted

[quote name='majuska']Noo, my obie takie niepełnosprawne wolontariuszki :) Ja to jestem ciekawa co sobie myślą postronni ludzie jak mnie z tym brzucholem widzą w przytulisku:roll:[/QUOTE]

pewnie gały wytrzeszczają ale co dopiero będzie, jak cię zobaczą z maluchem przy piersi i gromadą psów wokół ? :diabloti:

Posted

[quote name='Becia66']pewnie gały wytrzeszczają ale co dopiero będzie, jak cię zobaczą z maluchem przy piersi i gromadą psów wokół ? :diabloti:[/QUOTE]

Może Telewizja Rzeszów przyjedzie:roll::evil_lol:

Posted

Pako ma fazę na Blondi, jak ją dorwie od razu wyciąga interes i musi się człowiek nieźle namęczyć, żeby go złapać i odciągnąć! Ja mam tylko nadzieję, że Blondi nie jest zaciążona, albo że zastrzyk był za późno, ale to wszystko nienaturalne. Rodos też tylko stoi przy jej boksie, a Kaja o mało płuc nie wypluje!! A Blondi siada na Mimi, znowu dom wariatów!!