Becia66 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 ja też mam pozytywne odczucie jeśli chodzi o Pako lub Atosa. Natomiast stanowcze NIE dla Choco i Rodosa bo też im się podobali. To dom gdzie mieszka kilka kobiet , babki, ciotki, córki i zięć, więc pies byłby ciągle gdzieś tam miziany czy by chciał czy nie. Natomiast to nie dom dla psa z charakterem bo oni podchodzą do zwierząt bardziej sercem niż rozumem i myślę że im brak stanowczości jeśli chodzi o wychowanie i egzekwowanie. Quote
majuska Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 O to, to Beciu!!! A w domu jest jeszcze 7 kotów znajd, więc to chyba raczej zwierzęcolubni ludzie :) Trzeba im tylko dopasować odpoiedniego psa :) Quote
Roszpunka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Cioteczki, tylko domek dla Pakusia musi być prześwietlony na wylot. Ja się absolutnie nie zgadzam, żeby taki słodki chłopak źle trafił! Roszpunka, fanka Pakunia :loveu: Quote
barb Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Roszpunko dziś w Przytulisku wielki smutek - w nocy umarl Atosik :-(. Quote
Roszpunka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ten Atosik? Dopiero wróciłam, nic nie wiedziałam... Tak mi przykro :( Trzymajcie się kochane cioteczki, przytulam Was mocno. Quote
Lucyja Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Zaglądam do Pakusia czy domek się szykuje ? Biedny Atosik :( Quote
Agula99 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 U Pakusia też cisza i domek się nie szykuje...:( ale wierzę, że gdzieś tam czeka... Quote
Becia66 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='barb']Link do ogłoszenia Pakusia http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Pako-prawie-jamnik-szuka-domu-id28639.html Pako ma aktualnie tylko to jedno ogłoszenie zrobione przez barb. To za mało żeby znależć mu domek, bardzo prosimy o pomoc, jejku - ja już nie wyrabiam, prowadzę teraz 2 adopcje / Dżeta i Mimi / wiszę non stop na telefonie i dogrywam sprawy. Ta logistyka mnie dobija, tracę siły pomału...i nerwy też. :shake: Quote
figa33 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 jutro się zabiorę do roboty nad ogłoszeniami Quote
barb Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Becia66']Pako ma aktualnie tylko to jedno ogłoszenie zrobione przez barb. To za mało żeby znależć mu domek, bardzo prosimy o pomoc, jejku - ja już nie wyrabiam, prowadzę teraz 2 adopcje / Dżeta i Mimi / wiszę non stop na telefonie i dogrywam sprawy. Ta logistyka mnie dobija, tracę siły pomału...i nerwy też. :shake: http://przemyslak.pl/80597 ma tez na Przemyslaku. Pisalam gdzieś o tym wyzej. Jest wstawiony na kilka wątków. Quote
Becia66 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='barb']http://przemyslak.pl/80597 ma tez na Przemyslaku. Pisalam gdzieś o tym wyzej. Jest wstawiony na kilka wątków. barb bardzo ci dziękuję za ogarnianie tematów bo ja się pogubiłam. Kiedyś z wątków to nam szły psiaki ale teraz to nawet nie pamiętam kiedy ostatni ...:shake: Quote
Agula99 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 No i co będzie z tym Pakuniem?? A tak się wydawało,że on raz dwa domek znajdzie .... Quote
majuska Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Spoko, spoko i tak nawet ostatnio coś się u nas ruszyło, przyjdzie i na niego pora, tymczasem wklejam dzisiejsze fotki naszego narączkowego "dzidziusia " Pakusia: Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Fantastyczny jest Pakuś! w dodatku taki... podręczny (choć raczej naręczny;) ) zapewne też i nakolankowy :) Quote
majuska Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Fajne psisko z niego, w dodatku bardzo posłuszny, próbował dzisiaj podkradać innym psiakom jedzonko, ale jak go zbeształam to szybciutko przestał i wrócił do swojego boksu, mądry i niekłopotliwy psiak, domku gdzie jesteś?? Quote
Jota67 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Słodziak z tego waszego Pakusia:) Niech szybko znajdzie domek! Quote
Becia66 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 majuska popatrzyłam na te zdjęcia i struchlałam, kurdę, przecież mi nie wolno dźwigać !!! Jak to się stało, naprawdę nie pamiętam. Quote
Florentynka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Becia66']majuska popatrzyłam na te zdjęcia i struchlałam, kurdę, przecież mi nie wolno dźwigać !!! Jak to się stało, naprawdę nie pamiętam.[/QUOTE] Bo Majusce tez nie wolno! Quote
majuska Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Noo, my obie takie niepełnosprawne wolontariuszki :) Ja to jestem ciekawa co sobie myślą postronni ludzie jak mnie z tym brzucholem widzą w przytulisku:roll: Quote
Becia66 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='majuska']Noo, my obie takie niepełnosprawne wolontariuszki :) Ja to jestem ciekawa co sobie myślą postronni ludzie jak mnie z tym brzucholem widzą w przytulisku:roll:[/QUOTE] pewnie gały wytrzeszczają ale co dopiero będzie, jak cię zobaczą z maluchem przy piersi i gromadą psów wokół ? :diabloti: Quote
majuska Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Becia66']pewnie gały wytrzeszczają ale co dopiero będzie, jak cię zobaczą z maluchem przy piersi i gromadą psów wokół ? :diabloti:[/QUOTE] Może Telewizja Rzeszów przyjedzie:roll::evil_lol: Quote
Becia66 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='majuska']Może Telewizja Rzeszów przyjedzie:roll::evil_lol:[/QUOTE] a niech przyjedzie to rozreklamujemy przytulisko. :lol: Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Mam nadzieję, że Pakuś się nie pogniewa na mnie i Cioteczki również. Chciałabym zareklamować ideę Kalendarza Metamorfoz 2012 - każdy głos to cegiełka. Dochód ze sprzedaży kalendarza przeznaczony zostanie na szczytne cele http://www.dogomania.pl/threads/2135...0-do0.00/page6 Oczywiście bez prywaty się nie obejdzie ;-), proszę o głosy na mojego podopiecznego - Pako :smile: Oto on: Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Pako ma fazę na Blondi, jak ją dorwie od razu wyciąga interes i musi się człowiek nieźle namęczyć, żeby go złapać i odciągnąć! Ja mam tylko nadzieję, że Blondi nie jest zaciążona, albo że zastrzyk był za późno, ale to wszystko nienaturalne. Rodos też tylko stoi przy jej boksie, a Kaja o mało płuc nie wypluje!! A Blondi siada na Mimi, znowu dom wariatów!! Quote
Recommended Posts