kimiji Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Witam wszystkich obecnych na wątku! :) Brytan to takie słodkie psie stworzenie, mix labradora i goldena. Jest średniej wielkości ma 54 cm w kłębie i waży 24 kg, ale na rękach wydaje się o wiele cięższy:evil_lol: Aha, prawie zapomniałabym o wieku...Brytan ma 8 lat :) Jest agresywny do psów (samców), chociaż na dzisiejszym spacerku nie warknął na żadnego psa, nawet na te, które na niego warczały:cool3:, z suczkami nie ma żadnych problemów, Astra dosłownie weszła mu na głowę i nic, zero agresji:lol:. Jak przystało na labka kocha wodę, tylko by się w niej taplał i taplał i taplał:lol:. Ma piękną mięciutką dość długą sierść taką hmm...oo już wiem, taki biszkopcik pomieszany z pomarańczą:-P Potrafi już komendy: siad, leżeć (jak mówię waruj to tak dziwnie patrzy i przekrzywia głowę:lol:) , łapa i cudowne w jego wykonaniu poproś:) Niestety, jeśli chodzi o kontakt z człowiekiem, to jest to totalna porażka, zero kontaktu, nic, żadnego spojrzenia:shake:. Dzisiaj tylko wyłapałam 2 spojrzenia, przymusem na parówkę pod jego nosem:-( Trafił do schroniska z powodu poważnej choroby jego właściciela, nie mówię byłego, bo ma go we wrześniu (o ile się wyleczy, chociaż po części) odebrać i mam nadzieję, że to zrobi. Został oddany"na schron" nie do hotelu, bo jak pisałam wcześniej, pan nie wie czy się wyleczy... Z ogłoszeniami poczekam jeszcze trochę, wciąż mam nadzieję, że psinę odbierze:-( Brytan ma numer 636/11 A teraz czas na zdjątka:D Słodka mordka Brytana :loveu: i jęzor:lol: Z taką "zmęczoną" miną zawsze biega i patrzy na mnie z pytaniem "i po co ja mam biegać?":evil_lol: Moja ulubiona komenda "poproś":loveu::loveu: Tutaj w całej okazałości:lol: I w wodzie, czyli jak w raju :D Więcej zdjęć: https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Brytan63611KamilaDabrowskaBoks81924Kg54Cm Kontakt: tel.: 504 895 404 e-mail: kimiji.kd@gmail.com Quote
kimiji Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 I znowu słodka mordka Brytana, widać, że już siwa... Ja wiem, że takie zdjęcie już było, ale nie mogłam się powstrzymać, on tak słodko prosi:loveu: Tutaj pokazywał komuś jęzor, pewnie jakiemuś psu na horyzoncie :D A dotego cały mokry, bo z wody wyszedł:lol: Tu ma taką śmieszną minę :lol: A to zdjęcie kocham ze względu na oczy, jakby mówiły "ehh, jaka woda jest cudowna" :p Quote
pralinka94 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 również jestem :) Miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie tak jak trzeba... Quote
soboz4 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Brytanku śliczny, masz piękną mordeczkę! Quote
soboz4 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Brytan oprócz wody lubi też piasek, pewnie plaża nad morzem mu się marzy, zresztą mnie również... Quote
fernari Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jestem u Brytana :) Piękne ma zdjęcia :p Quote
WolvesLover Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jestem ^^ Nie tylko wodę i piasek ale też błotne kąpiele uwielbia :D Quote
Meeaw Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Powodzenia Brytan, obyś wrócił do domu lub szybko trafił do nowego dobrego :) zapisuję wątek Quote
zoltir Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 melduje się ! :) zdjecia ma świetne ;D Quote
kimiji Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 W czwartek czeka Brytana czesanie i ewentualnie golenie:evil_lol: Już sobie wyobrażam takiego dużego psa na tym małym stole (na którym była Zuza obcinana) jak grzecznie stoi:diabloti: Quote
pralinka94 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 A Zuza była obcinana na tym drewnianym? bo nie mogę sobie przypomnieć Quote
kimiji Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 pralinka94 napisał(a):A Zuza była obcinana na tym drewnianym? bo nie mogę sobie przypomnieć Nie, ona była obcinana na tym nowym, małym stole z metalowymi nogami Quote
pralinka94 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 To może ten drewniany okaże się lepszy :) tak czy siak życzę powodzenia :D Quote
masza44 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 przepiękny, przepiękny i kochany taki!!! i jak prosi!! trzymam kciuki żeby pan go odebrał! Quote
kimiji Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 masza44 napisał(a):przepiękny, przepiękny i kochany taki!!! i jak prosi!! trzymam kciuki żeby pan go odebrał! Też na to liczę, widać, że za nim tęskni:( Pokazuje to całym sobą i powoli traci wiarę:(:( Quote
fernari Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Jak kocha to wróci ... A właściwie o ile mu zdrowie pozwoli :( Ojjj Brytan :( Quote
Recommended Posts