Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pięć minut mnie nie ma a tu takie wieści:-o

Mam nadzieję, że trafił do dobrego domku! Trzymam za to kciuki ;)

Ewes koniecznie musisz domek prześwietlić :D

Posted

Powiem Wam, że na razie sprawa nie wygląda kolorowo, ale nie chcę nic mówić zanim nic nie zobaczę/usłyszę...
na pewno spełniły się moje obawy i Wern trafił do kojca do jakiegoś gospodarstwa, do drugiego psa, a przecież on nie lubi innych psów, P. Ania powiedziała, że nie o takim domu myślała dla Werna... ludzie przyszli po prostu po jak największego psa, a że Wern był jednym z największych (jeśli nie największym) to padło na niego. No i powiedziano mi, że trzeba dobrze prześwietlić domek, soboz4 już ma numer telefonu, poprosiłam ją żeby to ona zadzwoniła, bo ja nie mam zbyt dużego doświadczenia w takich sprawach... zobaczymy co będzie... jeśli odbędzie się jakaś wizyta to oczywiście chętnie się z kimś wybiorę...
tak więc nie jestem zachwycona na razie, muszę się dopiero przekonać jak tam jest.

Posted

jutro będę dzwonić, o ile odbiorą telefon bo mam takie domy, gdzie schronisko nie dało mi adresu a telefon jest głuchy, czasem molestuję o adres ale z czasem krucho nie nie do wszystkich jestem w stanie jechać. Nie widzę Werna w kojcu bez towarzystwa ludzi, zobaczymy co powiedzą...

Posted

jeśli rozmowa okaże się ok... to ja mogę za jakiś czas jechać z Marzeną, albo Anią... a jak będzie źle to wiadomo... ale i tak chciałabym jechać do niego
mam nadzieję, że nie jest aż tak źle... bo po tym co mi P. Ania powiedziała się trochę przeraziłam

Posted

Kurczę niezbyt fajnie sprawa wygląda...mam nadzieję, że dom okaże się jednak dobry, chociaż kojec...sama nie wiem co myśleć, Wern wyglądał na wrażliwego psiaka...

Posted

Wlasnie co z Wernem? Juz pare dni minelo, jakies nowe info. Podczytuje watek od samego poczatku, szkoda by bylo zeby chlopakowi z takim potencjalem i pokladami milosci do ludzi trafil sie jakis okropny kojec i lancuch....

Posted

na razie soboz4 próbuję się dodzwonić, dzwoni po kilkanaście razy dziennie i nikt nie odbiera...
jeśli nadal tak będzie postaramy się zdobyć adres z biura schroniskowego i jechać na wizytę
tak się i niego martwię...

Posted

Na wątku owieczk zauważyłasm, że ewas ma nowy banerek i ucieszyłam się, że Wern znalazł domek. Ale takie wieści nie są do końca wesołe :roll:. Z różnych domków wiem, że psiaki mieszkające w kojcu nie muszą mieć źle, bo są często wypuszczane, aby się wybiegać i z ludźmi przebywać i pieszczochać się ,.. ale są i takie, gdzie kojec to cały świat :-(.
Negatywnie nastwia informacja, że ludzie nie odbierają telefonów...:(
Trzymam kciuk, aby to był tylko zły zbieg okoliczności.
Wern jest cudnym, wrażliwym psiakiem i takiego domku (cudnego i wrażliwego)potrzebuje!

• 2 weeks later...
Posted

miałam dziś telefon w sprawie Werna... jak sobie pomyślę gdzie mógłby trafić, a gdzie trafił :angryy:... i jeszcze ta myśl, że nic nie mogę w tej sprawie zrobić :-(

Posted

wiemy, że pilnuje i jest tam zostawiony sam sobie, bez ludzi... adres w schronisku jest do miejsca zamieszkania ludzi, a oni Werna gdzieś wywieźli.