ewes Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 postaram się poszperać w sobotę jak pojadę... zobaczymy, czy coś jeszcze zostało... :) Quote
soboz4 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 jest bardzo ładny plastykowy, w sam raz dla Werna Quote
malawaszka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 a w ogóle to gdzie mogę poczytać o Zwierzomanii? Quote
ewes Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 kiedys go przymierzałam Wernowi i był w sam raz... ale dzisiaj go nie widziałam, może wypadł z pudełka... Quote
soboz4 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 na pewno był jak wychodziłam, a byłam do końca, dałam go do pudełka:lol: Quote
madzia.uje93 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 No ja tez go widziałam, rzucił mi się w oczy bo taki sam ma moj pies, ale bardzo go nie lubi bo troche źle mu leży:) A co do Werna to na początku chciał sie bawić z Colą ale dlatego że jest troche niedelikatny, to jak raz ją "pacnął" łapą to biedulka aż zapiszczała i uciekła... Quote
pralinka94 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Werna olbrzyma zawsze wszędzie słychać :D Kiedy ten domek się pojawi... Quote
saphira18 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Wern Wern;) Harem Werna Wern no daj tą łapę:p Brawoo !!! Wiem, że coś tam masz:razz: przytulanie? - no też, ale ściągnij mi ten Kaganiec:roll: Quote
Istar19 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Wern jest cudowny :) ale jego ucieczka z bosku była ciekawa...i ciekawe było jak mi zBarim zaczęli się gonić po tym wąskim korytarzu między boksami i strasznie psy denerwowali ....to co miałam zrobić...złapałam Werna, chwyciłam za obrożę i z małą perswazją wsadziłam go do bosku....nie był zadowolony :( ale wiedziałam że szybko z niego wyjdzie :) gdyby tylko Bariemu się od niego nie dostawała przy karmieniu i kiedy do bosku wracają....bo poza tym to najlepsi kumple... Quote
ewes Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Zacznę słowami Wern Wern ;) ( tak oryginalnie [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings];)[/FONT][/FONT] ) Dzisiaj była zwierzomania… i co było? Fajnie było :D Na początku, jeszcze w schronisku, poszliśmy na wybieg, żeby się wybiegał… Wern dostał piłkę i bawił się nią jak szalony… nawet sam sobie ja odbijał od ziemi i łapał w powietrzu ;) Później było troszkę gorzej, bo trzeba było Werna włożyć do samochodu… najpierw ja i Marzena (Bari już dawno wylegiwał się w samochodzie) później już w czwórkę staraliśmy się go władować do środka, jakoś się udało. Gdy był w środku położył się, nawet nie wyrywał się do wyjścia… i bez problemu można było zamknąć drzwi. Droga minęła bardzo spokojnie, nawet się tego nie spodziewałam, po tym jak go wkładaliśmy… po prostu siedział sobie o obserwował widoki [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]:)[/FONT][/FONT]. No i w parku bardzo ładnie się zachowywał, poza małymi incydentami, gdy podchodził do niego jakiś pies. I oczywiście lamy w ZOO to chyba miłość Bariego i Werna, Wern bardzo chciał się do nich dostać, nawet znalazł dziurę taką małą i chciał się przez nią przedostać, na szczęście tylko głowa mu się zmieściła. Gdy przyszła kolej przedstawienia Werna, ładne podawał łapkę i siadał na komendę. Co jeszcze? Czy był ktoś nim zainteresowany? Jak zawsze wszystkim się podobał (szczególnie uszy ;)) no i była pewna para, która szuka większego psa… mają już suczkę z jakiegoś schroniska pod Warszawą, Wern na początku chciał się na nią rzucić, ale później gdy się troszkę uspokoił bez problemu się obwąchali i było spokojnie… zobaczymy co z tego będzie. No i pod koniec to mu się nawet na psy nie chciało szczekać, gdy jakiś przechodził to widać było, że się spina, ale nic więcej.. ani warknięcia, ani nic … No i droga powrotna minęła podobnie jak ta do Chorzowa, siedział sobie spokojnie w bagażniku i obserwował krajobraz ;). Na razie nie mam zdjęć, wiem, że Marzena jakieś robiła, ale gdy pojawią się jakieś z Wernem w roli głównej, na pewno wstawię ;) A… zapomniałabym… dzięki Istar Wern miał piękną chustkę z napisem szukam domu, która przykuwała uwagę wszystkich przechodniów :)[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings][/FONT][/FONT] Quote
saphira18 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ja jutro dodam zdjęcie z "wyczynu" Werna:D Quote
ewes Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 aha zapomniałam o tym ;) ale nie będę zdradzać tajemnicy ;) Quote
saphira18 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 a no pewnie-> potrzymajmy resztę w niepewności;) Quote
malawaszka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 co za baby!!!! czekam na ten wyczyn!!! a ci ludzie co im się podobał? mają się zastanowić czy jak? jest szansa? Quote
ewes Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 tzn, oni na razie szukają, oglądali psiaki i Wern im się bardzo spodobał, jak się zdecydują przyjadą do schroniska... Quote
malawaszka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 jak byli fajni to oby sie zdecydowali :kciuki: Quote
miudzioszka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Wern jest taki słodki :) Widziałam go dzisiaj na zwierzomani, przy wiatraczkach :) Ślicznie wykonywał komendy :) Trzymam kciuki za rodzinkę :) Quote
ewes Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 I pojawiły się pierwsze zdjęcia (za które serdecznie dziękujemy :)) Quote
pralinka94 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Wern jest uroczy, trzymam kciuki za rodzinkę :) i na tym pierwszym zdjęciu taki dumny z siebie :D Quote
Istar19 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Wern kochane dzielne psisko :) moje zdjęcia niestety dopiero jutro :( Quote
Ojcik Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Cudny jest:)... I tak najlepsze było jak pod koniec uszy mu... oklapły(?)... zwiędły(?) ciężko to nazwać:D... Quote
ewes Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Ojcik']Cudny jest:)... I tak najlepsze było jak pod koniec uszy mu... oklapły(?)... zwiędły(?) ciężko to nazwać:D...[/QUOTE] taaa... już jak wróciliśmy do schronu i czekaliśmy na P. Anię... to było świetne ;) po prostu biedak był zmęczony... tak słodko wyglądał Quote
malawaszka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 hahaha macie fotki z oklapniętymi uszami???? a na tych co wstawiłaś jest szalenie przystojny!!!!! Quote
Recommended Posts