ewes Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 malawaszka napisał(a):jest jakieś zainteresowanie? niestety zero odzewu... Quote
malawaszka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ech co za ludzie - tak ciężko im dogodzić, a wielkopsy mają najtrudniej Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Oczywiscie, że wypatrzy;) 3mam kciuki mocniutko;) Quote
ewes Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 mam nadzieję, że wypatrzy... musi dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków za Werna :) Wern jutro się widzimy :) Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 oo super czekamy na opowieści jak było na spacerku i jak się goi rana po kastracji :) ewes masz zadanie bojowe ;) Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 malawaszka napisał(a):oo super czekamy na opowieści jak było na spacerku i jak się goi rana po kastracji :) ewes masz zadanie bojowe ;) I zdjęci kurcze!! Zdjęcia Wasiu zapomniałaś?:lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Saththa napisał(a):I zdjęci kurcze!! Zdjęcia Wasiu zapomniałaś?:lol: o masz :splat: tak tak - i zdjęcia :D Quote
ewes Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 no oczywiście zdjęcia najważniejsze ;) ale zdjęć nie obiecuje... postaram się :) Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 malawaszka napisał(a):o masz :splat: tak tak - i zdjęcia :D Noooo, zeby mi to było ostatni raz :razz: ewes napisał(a):no oczywiście zdjęcia najważniejsze ;) ale zdjęć nie obiecuje... postaram się :) Nie najwazniejsze, ale równie ważne... hmm wychodzi, ze najwazniejsze :lol: Quote
ewes Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 no tak, ale zdjęcia się potem fajnie ogląda... ;) Quote
ewes Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Oj Wern, Wern... ale dzisiaj miałam z Tobą przygody :roll: Poszłam po niego do boksu, wyszliśmy, a on jakby więcej energii miał... to nic, założyłam mu szelki, a on zaczął szczekać na Czikę... i tak szczekał, szczekał, szczekał... aż w końcu Czika poszła... więc my też udaliśmy się na polankę... zapięłam go na linkę pohasał sobie troszkę... potem do lasu i powrót do schroniska. tam na każdego psa reagował szczekaniem, nie wiem co mu się stało, aż się zdziwiłam gdy nawet Bari (kolega z boksu) mu się nie spodobał. W każdym bądź razie siedziałam sobie na fundamentach i musiałam się od tych nieszczęsnych muszek oganiać, gdy nagle zjawił się mały psiak za nami, Wern jak mnie szarpną, tak padłam na trawę i troszkę mnie po tej trawie przeciągnął, po prostu nie byłam na coś takiego przygotowana... na szczęście ucierpiał tylko identyfikator... Zobaczymy czy w sobotę też będzie się tak zachowywał... mam nadzieję, że miał tylko zły dzień. Ale jak nie jest jeszcze za bardzo wkręcony i powie mu się "siad" to ładnie siada i patrzy na mnie, w oczekiwaniu na nagrodę, na pewno można powiedzieć, że tą komendę ma opanowaną do perfekcji... :lol: Na pewno od soboty zaczynamy naukę chodzenia na luźnej smyczy... bo z tym to chyba największy problem jest (oprócz tego szczekania, oczywiście ;)) I teraz obiecane zdjęcia (robione telefonem, więc nie najlepszej jakości): Quote
malawaszka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 zarąbiście jest fotogeniczny! a może go boli po kastracji? zaglądałaś jak się goi? bo to mogło być powodem nerwowości Quote
ewes Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 patrzyłam... goi się całkiem dobrze... zobaczę w sobotę jak będzie się zachowywał mam nadzieję, że będzie lepiej Quote
madzia.uje93 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 No może po tej kastracj był bardziej nerwowy na towarzystwo innych psów.Miejmy nadzieję, że tylko dziś, bo jak nie to będziesz miała niezły wycisk z nim:) Quote
ewes Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 no będzie, będzie... ale ja się tak łatwo nie poddam :) Quote
malawaszka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ewes napisał(a):no będzie, będzie... ale ja się tak łatwo nie poddam :) i prawidłowo :klacz: trzeba mu szybko dom znaleźć żeby nie nabierał złych nawyków Quote
ewes Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 malawaszka napisał(a):i prawidłowo :klacz: trzeba mu szybko dom znaleźć żeby nie nabierał złych nawyków to jest niestety najgorsze... :( zapomniałam dodać, że Wern podoba się wielu osobom przyjeżdżającym do schroniska, ale ludzie najczęściej szukaj mniejszych piesków lub kotów ;) ale musi się ktoś w końcu zjawić, jak nie teraz to później... Quote
miudzioszka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Wern jest taki śliczny, a te uszy - Duże i ślicznie do niego pasują :) Do domku kochaniutki :) Quote
saphira18 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 mnie rozwesela ta jego mina:D przypomina ma Gufiego?;) Quote
Istar19 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Wern jest kochany...ale zrobił się nie miły dla Bariego :mad: nie dopuszcza go do miski za bardzo podobno, dlatego "mój " psiak tak schudł przez tydzień..... tak więc Wern szybko idź do domu by mi Bari całkiem nie zmarniał ;) Quote
Recommended Posts