Guest Agul98 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [SIZE="4"]Moja mała śnieżynka Roxy Zaczynając od tego że od dnia 01.09.2011r mam w domu małego rozrabiaka. Czasem jest energiczna a czasem spokojna i woli sobie pospać albo poleżeć na kolanach :lol:. Oprócz mojego małego szaleńca w domu mam też koszatnicę z którą Roxy chce się bawić ( ona niestety się śnieżynki boi ) i chomika na którego młoda szczeka gdy ten kręci się w kółku, gryzie mu klatkę. W pierwszy dzień było OK bo Roxy zajęła się zabawą i nie myślała o matce i rodzeństwie, noc też była spoko pobudka była o 3.30 potem znowu mała zasnęła i obudziła się koło 6.00. W kolejny dzień też nie był źle pomijając moje zmęczenia po nocy :cool3:, noc znów mniej więcej taka sama tyle że z Roksinką w łóżku ;). A trzeci dzień ... zaczęła sobie chyba przypominać o starym domu bo płacze i liże swoje odbicie w lustrze :shake:. A ogólnie Roxy jest wspaniała. Kilka zdjęć, nie zbyt wiele ale dodam więcej : Quote
Guest Agul98 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [B]Dziś byliśmy na działce, parę nowych zdjęć z nocy z działki i z domu : Pies mojej babci pilnuje mojej suni. Ale w nocy nie śpi w kojcu ... :D Śmiesznie śpimy ? Roxy rozpakowując zakupy. Quote
miudzioszka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Świetna psinka, będę wpadać co jakiś czas zobaczyć co tam u niej słychać :) A tak przy okazji na jeden post przysługuje tylko pięć zdjęć, pisze to w regulaminie dogomani. Quote
Guest Agul98 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Moje arcydzieło. Roxy uwielbia bawić się gryzakiem dziecka mojego kuzyna :D Uuu ... drapiemy się ( prawie ciągle ) pchełki - kropelki pomogą czy kąpiel ? Mój mały śpioszek. Quote
miudzioszka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Agul98 napisał(a): Mój mały śpioszek. Słodkie :loveu: Quote
miudzioszka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Widziałam ostatnio Roxi, taka malutka i taka ślicznotka z niej, zdjęcia świetne :) Quote
Guest Agul98 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Malina98 napisał(a):Widziałam ostatnio Roxi, taka malutka i taka ślicznotka z niej, zdjęcia świetne :) Pewnie na plaży ? Niestety nie miałam przy sobie aparatu i zdjęć z pierwszego razu na plaży Roksinki nie mam :( Ale za niedługo będą pewnie inne fotki :) Quote
miudzioszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Agul98 napisał(a):Pewnie na plaży ? Niestety nie miałam przy sobie aparatu i zdjęć z pierwszego razu na plaży Roksinki nie mam :( Ale za niedługo będą pewnie inne fotki :) Tak, ja miałam aparat, mam dwa zdjęcia tylko tyle, że w transporterku, ale zawsze jakieś są, za chwilę wstawię :) Quote
miudzioszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 A nie, te zdjęcia nie są z transporterku tylko Roxi na kocu. Oto one: Śpiąca Roxi :) A tutaj piciu się zachciało :) Quote
Guest Agul98 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Malina98 napisał(a):Zrobiłam małej banerki :) śliczne banerki ;) Zdjęcia też :D Quote
dianusia921 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 jaka cudna biała malutka kruszynka ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Agul98 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/214344-Czym-mo%C5%BCe-si%C4%99-zarazi%C4%87?p=17600368#post17600368 POMOCY !!! Quote
Pieseczkowo Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Oj wysyp tych bobasów :P do mnie też przyszedł malec jako drugi westik :) Zdrówka dla malutkiej i niech sie cieszy z uroków bycia małym westikiem :D Quote
HexaWHWT Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Uściskaj białasa! :bigok: :cool3: Piękny westie. Aż przypominam sobie jak to moja kulka była taka mała... pierwsze dni w domu to było coś :roll: Dodaj jeszcze kilka zdjęć :razz: na pewno trochę urosła :P Quote
Recommended Posts