Jump to content
Dogomania

Moja mała śnieżynka Roxy

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]Moja mała śnieżynka Roxy

Zaczynając od tego że od dnia 01.09.2011r mam w domu małego rozrabiaka. Czasem jest energiczna a czasem spokojna i woli sobie pospać albo poleżeć na kolanach :lol:. Oprócz mojego małego szaleńca w domu mam też koszatnicę z którą Roxy chce się bawić ( ona niestety się śnieżynki boi ) i chomika na którego młoda szczeka gdy ten kręci się w kółku, gryzie mu klatkę. W pierwszy dzień było OK bo Roxy zajęła się zabawą i nie myślała o matce i rodzeństwie, noc też była spoko pobudka była o 3.30 potem znowu mała zasnęła i obudziła się koło 6.00. W kolejny dzień też nie był źle pomijając moje zmęczenia po nocy :cool3:, noc znów mniej więcej taka sama tyle że z Roksinką w łóżku ;). A trzeci dzień ... zaczęła sobie chyba przypominać o starym domu bo płacze i liże swoje odbicie w lustrze :shake:. A ogólnie Roxy jest wspaniała. Kilka zdjęć, nie zbyt wiele ale dodam więcej :

Posted

[B]Dziś byliśmy na działce, parę nowych zdjęć z nocy z działki i z domu :

Pies mojej babci pilnuje mojej suni.

Ale w nocy nie śpi w kojcu ... :D

Śmiesznie śpimy ?

Roxy rozpakowując zakupy.

Posted

Moje arcydzieło.

Roxy uwielbia bawić się gryzakiem dziecka mojego kuzyna :D

Uuu ... drapiemy się ( prawie ciągle ) pchełki - kropelki pomogą czy kąpiel ?

Mój mały śpioszek.

Posted

Malina98 napisał(a):
Widziałam ostatnio Roxi, taka malutka i taka ślicznotka z niej, zdjęcia świetne :)

Pewnie na plaży ? Niestety nie miałam przy sobie aparatu i zdjęć z pierwszego razu na plaży Roksinki nie mam :( Ale za niedługo będą pewnie inne fotki :)

Posted

Agul98 napisał(a):
Pewnie na plaży ? Niestety nie miałam przy sobie aparatu i zdjęć z pierwszego razu na plaży Roksinki nie mam :( Ale za niedługo będą pewnie inne fotki :)

Tak, ja miałam aparat, mam dwa zdjęcia tylko tyle, że w transporterku, ale zawsze jakieś są, za chwilę wstawię :)

Posted

Malina98 napisał(a):
Zrobiłam małej banerki :)

śliczne banerki ;) Zdjęcia też :D

• 3 weeks later...
Posted

Uściskaj białasa! :bigok: :cool3:

Piękny westie. Aż przypominam sobie jak to moja kulka była taka mała...
pierwsze dni w domu to było coś :roll:

Dodaj jeszcze kilka zdjęć :razz: na pewno trochę urosła :P