ANETTTA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 witam porazka ciarki mi przeszły po całym ciele ...... słów brak.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bushak Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Annetta, nie jest tak źle ;) Ostatni wpis na stronie Medara z 30 stycznia kończy się słowami: Idzie ku dobremu! I tego się trzymajmy, bo w końcu musi być dobrze :multi: Quote
ANETTTA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ciarki mi przeszły nie na widomośc o mederze tu tylko mozna sie cieszyc ......ze jest lepiej ale ciarki mi przeszły po tym jak otwarłam tego linka z powyzszego anonsu otworz i zobacz .........:placz: Quote
AniaAniołek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 witam jestem tu pierwszy raz i od 3 dni walczyłam by udało mi sie napisać na forum.no i nareszcie mnie wpóścili, chciałam zapytac jaki trzeba spełnic warunki by móc zabrać MEDARA ,mam juz zwierzaki w domu i to ogólnie same podrzutki takie moje szczęście ,ale to najcudowniejsze co mogło mnie spotkać w życiu:loveu: jest ich 5 i jesli kiedyś bedzie widok na oddanie MEDARA do adopcji prosze o mnie pamietać .:multi:.prosze o jakiekolwiek info jeśli chodzi o jego adopcje. Quote
AniaAniołek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='AniaAniołek']witam jestem tu pierwszy raz i od 3 dni walczyłam by udało mi sie napisać na forum.no i nareszcie mnie wpóścili, chciałam zapytac jaki trzeba spełnic warunki by móc zabrać MEDARA ,mam juz zwierzaki w domu i to ogólnie same podrzutki takie moje szczęście ,ale to najcudowniejsze co mogło mnie spotkać w życiu:loveu: jest ich 5 i jesli kiedyś bedzie widok na oddanie MEDARA do adopcji prosze o mnie pamietać .:multi:.prosze o jakiekolwiek info jeśli chodzi o jego adopcje. Quote
ANETTTA Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 aNIA ANIOŁEK JESTES CUDOWNA OBSERWUJE TO FORUM BO BARDZO MNIE PRZEJAŁ LOS MEDERA ja mam tez 3 psiaki bernardyna z dysplazją .....zawojował moja rodzinkę ... dobrze sobie nas wychował :evil_lol::multi:...... BYŁOBY WSPANIALE ZEBY ON MIAŁ SWOJ DOM I DOBRYCH WŁASCICIELI POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE WIDZE ZE NA TO FORUM O MEDERKU CORAZ MNIEJ LUDZI ZAGLADA MAŁO NOWYCH PSOTÓW Quote
GoniaP Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Wcale nieprawda, że nie zaglądają!! Zaglądają, tylko cicho siedzą w oczekiwaniu na nowe info!! Quote
AniaAniołek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 też bym chciała żeby miał dobry dom i jesli tylko to bedzie mozliwe jestem w sanie go zabrac tylko nie wiem czy zgodzi sie z moimi zwerzakami a szczególnie z 3 kotami .ale jestem dobrej mysli miałam już psiaka po przejściach z schroniska pobitego i zostawionego w rowie to był mój najlepszy przyjaciel i to on mnie wychował i pokazał jak kochac zwierzaczki .zawsze bedzie ze mna .a teraz myśle tylko o tym jak ktoś mógł tak potraktować psa ,to sie nie mieści w głowie :placz:. ale wiem ze teraz będzie tylko lepiej :loveu: Quote
Osiolek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Anetto, wiadomosci o Medarze sa na stronie Fundacji, w Aktualnosciach, tutaj najwyzej sa kopiowane stamtad, wiec wiekszosc osob przeniosla sie tam AniuAniolek - jesli jestes zainteresowana adopcja Medara, najprosciej bedzie jesli zwrocisz sie bezposrednio do Fundacji i zglosisz swoje zainteresowanie. fundacja-emir.org w dziale "Info" sa numer telefonu Quote
AniaAniołek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no wiem że tak jest najszybciej tylko że od 3 dni dzwonie i nie mam szczęścia:placz: .ale nie podadm sie będe dzwonic dalej aż do skutku ,musze wiedziec czy w moim przypadku jest możliwa adopcja medara.i jeszcze jedno czytałam o bazarku że mozna tam coś wystawić tylko nie bardzo wiem jak:-(.a ja rysuje anioły dla ludzi w różnej potrzebie i może by tak pare takich aniołków wystawić???? co wy na to???:lol: Quote
AniaAniołek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 to prawda na stroce fundacji są bardzo szczegółowe informacje o jego zdrowiu .i ostatnio nawet podobno pogonił jakiegoś pieska :roll:czyli naprawde idzie ku dobremu .:multi: Quote
Czarodziejka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='AniaAniołek'][quote name='AniaAniołek']witam jestem tu pierwszy raz i od 3 dni walczyłam by udało mi sie napisać na forum.no i nareszcie mnie wpóścili, chciałam zapytac jaki trzeba spełnic warunki by móc zabrać MEDARA ,mam juz zwierzaki w domu i to ogólnie same podrzutki takie moje szczęście ,ale to najcudowniejsze co mogło mnie spotkać w życiu:loveu: jest ich 5 i jesli kiedyś bedzie widok na oddanie MEDARA do adopcji prosze o mnie pamietać .:multi:.prosze o jakiekolwiek info jeśli chodzi o jego adopcje. Aniu - Medar ma już opiekunkę, która po zakończeniu rekonwalescencji jest zdecydowana go adoptować. W tej sprawie kontaktowała się z Emir i sprawa uzależniona jest od stanu zdrowia Medara. Quote
izulkabu Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Czarodziejka'][quote name='AniaAniołek'] Aniu - Medar ma już opiekunkę, która po zakończeniu rekonwalescencji jest zdecydowana go adoptować. W tej sprawie kontaktowała się z Emir i sprawa uzależniona jest od stanu zdrowia Medara. To super wiadomość :multi: :multi: Ucałowania dla Medara i jego nowej Pani :loveu: Quote
AniaAniołek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 to bardzo sie ciesze że jak poczuje się lepiej pojedzie do domku. trzymam kciuki za jego zdrówko i nowom opiekunke.:loveu:POWODZENIA MEDARKU:loveu: Quote
ANETTTA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ANIA ANIOŁEK jesteś wielka :multi: masz cudowne serduszko pozdrawiam serdecznie :multi: Quote
Czarodziejka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Jaka olbrzymia kufa do całowania!:loveu: Quote
izulkabu Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Olga132'] Medarku kochany nie masz za co dziękować, dziewczyny, które się Tobą zajmowały i Twoja nowa Pani podarowały by Ci na pewno i trzecie i piąte i dziesiąte życie... Serdecznie wszystkich pozdrawiam i całuję Twoją piękną mordzię, wszystkiego dobrego :loveu: Quote
AniaAniołek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dawno tu nie zagladałam bo teraz jeśli chodzi o madarka to spoglądam na strone EMIR ,ale tezaz to az sie zaczerwieniłam:oops: dzieki wszystkim za miłe słowa zwierzaki to moja pasja od dzieciństwa obecnie mam ich 5 no i męża dokładnie w tej kolejnośći:cool3:. teraz ciężko myśle jak uderzyć żeby coś zaczło sie zmieniać w naszym prawie bo jak przeczytałam ustawy o ochronie zwierząt to :angryy: aż szkoda gadać,narazie to wszystko z koleżankom składamy do kupy a jak już będzie ogólny plan to wrzucimy to na dogo.musimy cos zrobić wszyscy razem i każdy w swojej miejscowości bo tylko wtedy jest nadzieja że coś ruszy:evil_lol: Quote
ANETTTA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witam I Co Z Tym Naszym Mederkiem Nie Mam Nowych Wieśći O Nim Pozdrawiam Wszystkich Quote
Hala Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ale on jest piekny... Ciekawa jestem co u niego Quote
GoniaP Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A ja zapytam o oba... Jak się mają Czarok i Medar??? Quote
Olga132 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja dziś wygłaskałam i Medarka i Czarok - buszowały po wybiegu z innymi psami. Ależ to są piekne psy!!! Ciałka przybyło i sierść lepsza - cudeńka. Quote
GoniaP Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Olga132 napisał(a):Ja dziś wygłaskałam i Medarka i Czarok - buszowały po wybiegu z innymi psami. Ależ to są piekne psy!!! Ciałka przybyło i sierść lepsza - cudeńka. Czy to znaczy, że wyzbyły się agresji w stosunku do innych psów?? Quote
Olga132 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zapewne jest tak, że one maja psy które lubią, takie, które tolerują i takie których nie znoszą. No jak z ludźmi! Quote
Recommended Posts