klaudia576 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 no więc tak mój pies uciekł mi z domu a mianowicie do suczek no i wrócił kulawy ( chyba pogryzły go inne psy . Spuchła mu łapka przednia i ma niewielkie ślady . proszę czy będzie potrzeba interwencja weterynarza ? Quote
Yorkomanka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 omg... nie wizyta u weta nie będzie potrzebna;) zabandażuj mu łapkę i wykonaj taniec szczęścia;) oczywiście że wizyta u weta będzie konieczna ty się jeszcze pytasz:crazyeye:? wiesz przez internet nikt diagnozy nie postawi:roll: Quote
BAFRYSIA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Tak jest konieczna. to chyba oczywiste. i nawet nie dlatego, że mu się coś stanie, czy coś, ale będzie cierpiał i się męczył. Quote
xxxx52 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 klaudia576 napisał(a):no więc tak mój pies uciekł mi z domu a mianowicie do suczek no i wrócił kulawy ( chyba pogryzły go inne psy . Spuchła mu łapka przednia i ma niewielkie ślady . proszę czy będzie potrzeba interwencja weterynarza ? oczywiscie nalezy pojsc do weterynarza,to zrozumiale. Nie bedziesz miala problemu z uciekaniem swego psa i duzo suczek w okolicy nie bedzie zaplodnionych ,ktore pozniej urodza niechciane szczeniaki jak psa wykastrujesz. Quote
Kasiass Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Pójdź z psem do weta, niech psa obejrzy, ewentualnie opatrzy. I tak jak pisze xxxx52 warto także pomyśleć o kastracji. Quote
Karro Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Kasiass napisał(a):Pójdź z psem do weta, niech psa obejrzy, ewentualnie opatrzy. I tak jak pisze xxxx52 warto także pomyśleć o kastracji. I zabezpieczeniu terenu aby pies nie uciekał :) Quote
Recommended Posts