Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie. Niestety dołożę tylko jednorazowo 20 PLN, mam kilka deklaracji a psiaki siedzą już ponad rok w hotelikach i nie wiadomo czy znajdą domy. Bardzo żal mi suni, oby udało się jej pomóc.

Posted

Dzięki za zaproszenie - to nieprawda, ze chęci ludzie nie mają i nie obchodzi ich los suni - to, co piszesz jest krzywdzące, bo to nie prawda - zobacz jaki jest odzew.
Ja mam 4 zwierzęta na BDT aktualnie, poza wpłatami na 1 kicię nikt o nas nie pamięta, a z czegoś muszę zapłacić za leczenie - wszystkie stare i chore poza jednym.
Niestety, BARDZO NIESTETY nie jestem kopalnią pieniędzy i nie mam skąd środków wykopać. Udostępniam sunię, powodzenia !

Posted

iwoniam napisał(a):
Dzięki za zaproszenie - to nieprawda, ze chęci ludzie nie mają i nie obchodzi ich los suni - to, co piszesz jest krzywdzące, bo to nie prawda - zobacz jaki jest odzew.
Ja mam 4 zwierzęta na BDT aktualnie, poza wpłatami na 1 kicię nikt o nas nie pamięta, a z czegoś muszę zapłacić za leczenie - wszystkie stare i chore poza jednym.
Niestety, BARDZO NIESTETY nie jestem kopalnią pieniędzy i nie mam skąd środków wykopać. Udostępniam sunię, powodzenia !

Odzew jest, bo wysłałam ok. 200 zaproszeń. Co zrobię jak sunia będzie potrzebowała
dłuższego leczenia? Mam wysłać kolejnych 200 zaproszeń? I tak co miesiąc?

Sama piszesz, że o Was nikt nie pamięta. O mnie i suni też za miesiąc niewielu będzie pamiętać. Co wtedy?

Moja sytuację opisałam w 3 i 29 poście. W domu mam 4 swoje zwierzaki.Wiem, ile kosztuje ich utrzymanie. Miałam też chore sunię i wiem, ile kosztuje leczenie.

Nie mam do Ciebie pretensji, ani do nikogo innego.

Wyszłam tylko z propozycją. Nawet tego wątku nie założyłam. Nawet suni na oczy nie widziałam.

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Witam, niestety nie mogę pomóc finansowo ale postaram się podrzucać i jeśli sunia będzie potrzebowała- zrobię jej plakat (jak będą zdjęcia)

Bardzo dziękuję-będę pamiętać.

Posted

sybisia napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Niestety dołożę tylko jednorazowo 20 PLN, mam kilka deklaracji a psiaki siedzą już ponad rok w hotelikach i nie wiadomo czy znajdą domy. Bardzo żal mi suni, oby udało się jej pomóc.

azalia napisał(a):
Ja też deklarowałam wpłatę,trudno mi powiedzieć dokładnie ile,ale postaram się jak najwięcej.

Pliszka napisał(a):
jak sunia trafi do dt wpłacę 20zł w październiku
trzymam kciuki

paulinken napisał(a):
Jestem na zaproszenie, póki co nie mogę nic na stałe deklarować... jednorazowo jak już...

Dziewczyny będę o tym pamiętać.Bardzo dziękuję.
Jak sunia będzie w drodze do mnie wyślę Wam nr konta na pw

Jeszcze raz bardzo dziękuję Wszystkim dotychczasowym ofiarodawcom oraz obecnym na wątku.

Posted

Magdalena napisał(a):
na wątku Skarpety Kudłaczy pojawiła się prośba lika1771 o wsparcie finansowe na karmę dla suni. Pomożemy w kwocie 50zł, proszę o numer konta na pw.

Bardzo dziekuje skarpecie kudłaczy za wsparcie:loveu:

Posted

W 3 poście zrobiłam wstępne rozliczenie.

Możliwe, że sunia przyjedzie do mnie jutro. Dogaduję to z Olq, Dogomanką i Wojtusiem.
Około godziny 22 dzisiaj powinnam wszystko wiedzieć i wtedy napiszę na wątku.

Posted

lika1771 napisał(a):
Omi wiesz cos o suni?

Nie wiem czy dobrze mysle,ale moze podaj nr.kona cioteczkom ktore deklarowały i bedziemy wiedziec na czum stoimy........jak myslisz?

Lika jak sunia będzie do mnie jechać, to podam konto na pw:lol: