omi Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Szczęśliwego Nowego Roku! Jak widać magia świąt jednoczy każde stworzenie :calus: Tak się bawimy przed snem: [video]http://youtu.be/mTlr0ieMs68[/video] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 :multi::multi::multi: Ale cudownie!!:loveu: I czy to nie powinien być jej dom?:oops: wiem, wiem mówiłaś... ale serce rośnie jak się dobrze u Ciebie ma:calus::Rose::Rose::Rose: Quote
rita60 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 :multi:cudowna wiadomość:multi:dziewczynki zaprzyjażnione,przytulone do siebie:multi: Quote
wojtuś Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 :multi: Jakie cudowne zdjęcie obu Suniek, Omi i Mikuni :multi: :multi: I filmik z zabawą :multi: Dzięki Bożenko :):) Quote
omi Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 (edited) [SIZE="4"]Mikusia zostaje w naszej rodzinie. Kochamy Ją. Wszystkim, którzy pomogli uratować Mikę i wspierali ją (i mnie) w trakcie leczenia z całego serca dziękuję. :Rose::Rose::Rose: Edited January 15, 2012 by omi Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 :multi::multi::multi: No i się poryczałam!! Tak się cieszę!!!:calus::calus::calus::Rose::Rose::Rose::cunao::cunao::cunao: Quote
rita60 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Tak czułam:multi:bądz grzeczna Mikusia bo masz wspaniały domek:multi: Quote
azalia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 To jest najcudowniejsza wiadomosć,jaką mogłam usłyszeć. GRATULUJĘ i DZIĘKUJĘ. Quote
elaja Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='omi'][SIZE="4"]Mikusia zostaje w naszej rodzinie. Kochamy Ją. Wszystkim, którzy pomogli uratować Mikę i wspierali ją (i mnie) w trakcie leczenia z całego serca dziękuję. :Rose::Rose::Rose: Wiedziałam :multi::multi::multi: Czułam ,że jej nie oddasz Omi , a patrząc na noworoczne zdjęcia miałam już pewność , że zostanie w Twojej rodzinie na zawsze :loveu::loveu::loveu: Ogromnie się cieszę , to jest najlepsze rozwiązanie dla wszystkich :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
lika1771 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='azalia']To jest najcudowniejsza wiadomosć,jaką mogłam usłyszeć. GRATULUJĘ i DZIĘKUJĘ.[/QUOTE] Ja tez Omi bardzo dziekuje. Quote
Aldrumka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='omi'][SIZE="4"]Mikusia zostaje w naszej rodzinie. Kochamy Ją. Wszystkim, którzy pomogli uratować Mikę i wspierali ją (i mnie) w trakcie leczenia z całego serca dziękuję. :Rose::Rose::Rose: super, niech Ci wynagrodzi miłością nieprzespane noce i nerwy w czasie leczenia ; serdecznosci Quote
wojtuś Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Bożenko jak się cieszę :multi::multi::multi: Tobie, TZ, Synom życzę szczęścia i wspaniałych, radosnych dni po podjęciu tej decyzji:loveu: Szukałaś jej cudownego domku, jednak ... będzie Mikuni u Was najlepiej razem z omi :loveu: Dziewczynki pewnie już ze sobą się zżyły:) Załącz nam jeszcze zdjęcia - proszę- już oficjalnie z DS:loveu: Mikunia:loveu: cudna, kochana dziewczynka od pierwszego dnia, przeszła tyle.... i ma DS u Was:) Bożenko tysiąc buziaków :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
sybil Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jak cudnie przeczytać taką wiadomość! Pewnie zaraz się poryczę z radości. Dzięki Omi za wszystko co zrobiłaś:Rose::iloveyou::Rose::iloveyou::Rose::iloveyou::Rose:. Dużo szczęścia dla całej Rodzinki (ludzkiej i psiej ;) ) Quote
Livka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Omi jesteś człowiekiem o wielkim sercu :loveu::loveu::loveu: życzę Tobie i Twojej rodzinie długich i szczęśliwych lat z Waszymi czworonożnymi przyjaciółmi :loveu::loveu::loveu: Mika lepiej nie mogła trafić :fadein: Powodzenia !!! Quote
iwoniam Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Gratulujemy wspaniałego domku Mikusiu ! Quote
polciuaa Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 super wiadomość! tak się ciesze! :loveu: :multi: Mikunia nie mogłaby lepiej trafić! :multi: Muszę tą waszą szczęśliwą rodzinkę odwiedzić w końcu :) bardzo, ale to bardzo wielkie podziękowania dla Pani oraz dla Pani rodziny, gdyby Pani nie zainteresowała się losem Miki pewnie urodziłaby gdzieś w lesie i być może przez to by zdechła, nie wiem jak mam dziękować. Aż się popłakałam. Quote
ŚWIAT Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Wspaniała wiadomość. Pamiętam jak na początku czytałam że sunie się nie dogadują a na filmiku i zdjęciu to już kumpelki, że tak powiem, całą mordką. Wiele szczęścia i radości dla Rodziny i suni. Quote
omi Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Kochani - bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa i serdeczności:loveu::loveu::loveu: Życie zaskakuje nas bez przerwy. Przecież nie takie były plany... Chciałam być profesjonalnym dt. Przygarniętego psiaczka odkarmić, wyleczyć, otoczyć czułością i.... oddać do adopcji. Nawet domownikom powiedziałam, że to na kilka dni. Ale od samego początku plany wzięły w łeb. Mikusia się oszczeniła, zachorowała. Potem umierały maluszki. Potem z kolei trzeba było wyleczyć Mikę. Cała moja rodzina bardzo to przeżyła. Nawet mąż, który początkowo sprawę traktował z wielkim dystansem. Teraz to on wychodzi z Mikusią na spacery( pierwszy o 6 rano:diabloti:) i twierdzi, że to najpiękniejsza sunia na świecie, a że najmądrzejsza, to oczywista oczywistość. Omi jest trochę przykro;) ale tak to już jest z facetami-wolą młodsze:mad: Mika to wyjątkowa suczka. To dzięki jej mądrości zaprzyjaźniły się z Omi. Teraz to Mika robi z Omi co chce, ale na początku ustępowała Omi we wszystkim. Zdjęcia wstawię w najbliższych dniach, bo teraz poluję na sytuacje, kiedy dziewczyny szaleją i są najbardziej zabawne. Zaglądajcie do nas. Odwiedzajcie Mikusię. To dzięki Waszej pomocy:calus::iloveyou::Rose: Mikusię dało się uratować i wyleczyć. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Omi jesteś niesamowita!!:loveu: Znowu się uryczałam:oops: Będziemy odwiedzać, zaglądać:loveu::loveu: Czekamy na zdjęcia!!:multi::multi::multi: Jejku nawet nie wiesz jak się cieszę:multi::multi::multi: Quote
polciuaa Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='omi']Kochani - bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa i serdeczności:loveu::loveu::loveu: Życie zaskakuje nas bez przerwy. Przecież nie takie były plany... Chciałam być profesjonalnym dt. Przygarniętego psiaczka odkarmić, wyleczyć, otoczyć czułością i.... oddać do adopcji. Nawet domownikom powiedziałam, że to na kilka dni. Ale od samego początku plany wzięły w łeb. Mikusia się oszczeniła, zachorowała. Potem umierały maluszki. Potem z kolei trzeba było wyleczyć Mikę. Cała moja rodzina bardzo to przeżyła. Nawet mąż, który początkowo sprawę traktował z wielkim dystansem. Teraz to on wychodzi z Mikusią na spacery( pierwszy o 6 rano:diabloti:) i twierdzi, że to najpiękniejsza sunia na świecie, a że najmądrzejsza, to oczywista oczywistość. Omi jest trochę przykro;) ale tak to już jest z facetami-wolą młodsze:mad: Mika to wyjątkowa suczka. To dzięki jej mądrości zaprzyjaźniły się z Omi. Teraz to Mika robi z Omi co chce, ale na początku ustępowała Omi we wszystkim. Zdjęcia wstawię w najbliższych dniach, bo teraz poluję na sytuacje, kiedy dziewczyny szaleją i są najbardziej zabawne. Zaglądajcie do nas. Odwiedzajcie Mikusię. To dzięki Waszej pomocy:calus::iloveyou::Rose: Mikusię dało się uratować i wyleczyć.[/QUOTE] łza się kręci w oku czytając ten post, tak bardzo cieszy mnie fakt, że oficjalnie można nazywać Wasz dom domem Miki. :loveu: Quote
azalia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Jak się miewają sunieczki? A może zdjątko jakieś się znajdzie? Quote
Recommended Posts