omi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 lika1771 napisał(a):Super Omi damy rade Mam nadzieję :roll: Quote
omi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Sunia nocuje na ulicy.... Dogomanka będzie jej szukać jutro... Quote
Jasza Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jestem na zaproszenie Omi. Nie było mnie trzy dni, muszę poczytać i ogarnąć zaległości... Quote
Aldrumka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 zaglądam, czekam na wieści, 10 zł stałej deklaracji mogę dać Quote
omi Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Aldrumka napisał(a):zaglądam, czekam na wieści, 10 zł stałej deklaracji mogę dać Bardzo dziękujemy. Quote
omi Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Sunia w nocy została złapana przez hycla.... Quote
lika1771 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 omi napisał(a):Sunia w nocy została złapana przez hycla.... I co teraz :placz:cholera co to za hycel mozna sie z nim dogadac?juz sama nie wiem co mam pisac i co zrobic......... Quote
lika1771 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 omi napisał(a):O 16 będę coś wiedzieć. Trzymam kciuki daj szybko znac Quote
sylwija Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 też trzymam kciuki. nie mogę niestety zadeklarować pomocy finansowej, sama mam tymczasowiczkę, póki co całkiem na moim utrzymaniu, a niemały to koszt, bo trochę pochorowała.. i jeszcze 2 psiaki w hotelu, gdzie też brak deklaracji.. i jeszcze deklaracje stałe.. mam nadzieję, że uda się sunię uratować i może niech ktoś jej założy wydarzenie na FB, chyba warto.. Quote
elaja Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 omi napisał(a):Sunia w nocy została złapana przez hycla.... Omi , jeśli jesteś gotowa dać jej dt zabieraj ją z tamtąd jak najszybciej , ja mogłam zabrac Timura dopiero po dwóch tygodniach i skutek był taki ,że ledwo przeżył. Im szybciej ją zabierzesz tym większe jej szanse na dalsze życie. Quote
lika1771 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 omi napisał(a):O 16 będę coś wiedzieć. Czekam jak na szpilkach zeby wszystko było dobrze Quote
omi Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Sunia wyciągnięta z mordowni ! Dokonała tego Dogomanka z Mamą swoja osobistą! Ukłony i podziękowania dla dziewczyn:Rose: Wojtuś pojechał do sunię:loveu: Ogromne podziękowania dla Wojtusia. Jak zwykle niezawodny.:bigcool: Ja czekam z rosołkiem z kurczaczka i szamponem:diabloti: Teraz jedyny problem to -jak zareaguje moja Omi na nową koleżankę, bo "chłopaków" gooooni... :Dog_run::painting: Quote
lika1771 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 omi napisał(a):Sunia wyciągnięta z mordowni ! Dokonała tego Dogomanka z Mamą swoja osobistą! Ukłony i podziękowania dla dziewczyn:Rose: Wojtuś pojechał do sunię:loveu: Ogromne podziękowania dla Wojtusia. Jak zwykle niezawodny.:bigcool: Ja czekam z rosołkiem z kurczaczka i szamponem:diabloti: Teraz jedyny problem to -jak zareaguje moja Omi na nową koleżankę, bo "chłopaków" gooooni... :Dog_run::painting: Oj teraz moge spokojnie zajac sie robota:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sylwija Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 omi napisał(a): Teraz jedyny problem to -jak zareaguje moja Omi na nową koleżankę, bo "chłopaków" gooooni... :Dog_run::painting: może spróbuj je na zewnątrz zapoznać, na tzw. neutralnym gruncie.. dobrze, ze sunia już bezpieczna :) Quote
Crys Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Zapraszam na Bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/214933-Ksi%C4%85%C5%BCki-i-Bi%C5%BCu-na-potrzeby-%C5%81atki-i-Lusi!-Do-28.09.g.22 Quote
azalia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Czy sunieczka już dojechała do Ciebie omi?Jak wypadło zapoznanie panienek? Quote
togaa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Trzymam kciuki za pozytywne relacje.... To cud że udało sie ją wyrwać.... Quote
wojtuś Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='azalia']Czy sunieczka już dojechała do Ciebie omi?Jak wypadło zapoznanie panienek? Dojechała Azalio :D Byliśmy u Omi przed 19.00, Omi wyszła z synem i Sunią przed nas, by zapoznać obydwie Panienki Zapoznanie- nie było źle, To tak jak nowy zwierzak w domu, Sunia omi troszkę powarczała, zjadły obydwie kolację, a potem Mika ułożyła się na podłodze.. i Sunia omi podchodziła i wąchała, ale Mika wtedy burczała, Jak na pierwsze zapoznanie obydwu Suń to super:) i myślę, że będzie dobrze:) Coś o Mice - wspaniały kudłacz, taki jak rasowy średni sznaucer - a może i jest :D Kochana Sunia - łatwo sie zaprzyjaźnia, nie ma w niej agresji, ufna, kociaki lubi, wygląda na to, że jest w zaawansowanej ciąży, stąd jutro pilnie umawiamy sterylkę, Omi pewnie jest zajęta, bo chciała jeszcze dzisiaj wykąpać Mikę.. i tyle wrażeń dla wszystkich:) I Kochani mogę powiedzieć wspaniały DT u omi :loveu: I ogromne podziękowania dla Dogomanki :loveu: i jej Mamy :loveu: za wyciągnięcie Suni z tego schronu w Olkuszu. Quote
elaja Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jak dobrze ,że już bezpieczna. Sznaucer ? Po kąpieli i wyszczotkowaniu dopiero będzie piękna , może szybko domek znajdzie. Quote
lika1771 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dziekuje wszystkim ktorzy przyczynili sie do tego,ze sunia bezpieczna:loveu: Omi jak nocka mineła? Quote
Recommended Posts