Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

też trzymam kciuki.

nie mogę niestety zadeklarować pomocy finansowej, sama mam tymczasowiczkę, póki co całkiem na moim utrzymaniu, a niemały to koszt, bo trochę pochorowała.. i jeszcze 2 psiaki w hotelu, gdzie też brak deklaracji.. i jeszcze deklaracje stałe..

mam nadzieję, że uda się sunię uratować i może niech ktoś jej założy wydarzenie na FB, chyba warto..

Posted

omi napisał(a):
Sunia w nocy została złapana przez hycla....

Omi , jeśli jesteś gotowa dać jej dt zabieraj ją z tamtąd jak najszybciej , ja mogłam zabrac Timura dopiero po dwóch tygodniach i skutek był taki ,że ledwo przeżył. Im szybciej ją zabierzesz tym większe jej szanse na dalsze życie.

Posted

Sunia wyciągnięta z mordowni !
Dokonała tego Dogomanka z Mamą swoja osobistą!
Ukłony i podziękowania dla dziewczyn:Rose:
Wojtuś pojechał do sunię:loveu:
Ogromne podziękowania dla Wojtusia. Jak zwykle niezawodny.:bigcool:
Ja czekam z rosołkiem z kurczaczka i szamponem:diabloti:
Teraz jedyny problem to -jak zareaguje moja Omi na nową koleżankę, bo "chłopaków" gooooni... :Dog_run::painting:

Posted

omi napisał(a):
Sunia wyciągnięta z mordowni !
Dokonała tego Dogomanka z Mamą swoja osobistą!
Ukłony i podziękowania dla dziewczyn:Rose:
Wojtuś pojechał do sunię:loveu:
Ogromne podziękowania dla Wojtusia. Jak zwykle niezawodny.:bigcool:
Ja czekam z rosołkiem z kurczaczka i szamponem:diabloti:
Teraz jedyny problem to -jak zareaguje moja Omi na nową koleżankę, bo "chłopaków" gooooni... :Dog_run::painting:

Oj teraz moge spokojnie zajac sie robota:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

omi napisał(a):

może spróbuj je na zewnątrz zapoznać, na tzw. neutralnym gruncie..

dobrze, ze sunia już bezpieczna :)

Posted

[quote name='azalia']Czy sunieczka już dojechała do Ciebie omi?Jak wypadło zapoznanie panienek?
Dojechała Azalio :D
Byliśmy u Omi przed 19.00,
Omi wyszła z synem i Sunią przed nas, by zapoznać obydwie Panienki
Zapoznanie- nie było źle,
To tak jak nowy zwierzak w domu, Sunia omi troszkę powarczała, zjadły obydwie kolację, a potem
Mika ułożyła się na podłodze.. i Sunia omi podchodziła i wąchała, ale Mika wtedy burczała,

Jak na pierwsze zapoznanie obydwu Suń to super:)
i myślę, że będzie dobrze:)

Coś o Mice - wspaniały kudłacz, taki jak rasowy średni sznaucer - a może i jest :D

Kochana Sunia - łatwo sie zaprzyjaźnia, nie ma w niej agresji, ufna, kociaki lubi,
wygląda na to, że jest w zaawansowanej ciąży, stąd jutro pilnie umawiamy sterylkę,

Omi pewnie jest zajęta, bo chciała jeszcze dzisiaj wykąpać Mikę.. i tyle wrażeń dla wszystkich:)

I Kochani mogę powiedzieć wspaniały DT u omi :loveu:

I ogromne podziękowania dla Dogomanki :loveu: i jej Mamy :loveu: za wyciągnięcie Suni z tego schronu w Olkuszu.