ŚWIAT Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Witam, niestety nie mogę pomóc finansowo ale postaram się podrzucać i jeśli sunia będzie potrzebowała- zrobię jej plakat (jak będą zdjęcia) Quote
Crys Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jestem i ja, ale niestety nie mam jak pomóc finansowo :( Quote
sybil Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jestem na zaproszenie. Niestety dołożę tylko jednorazowo 20 PLN, mam kilka deklaracji a psiaki siedzą już ponad rok w hotelikach i nie wiadomo czy znajdą domy. Bardzo żal mi suni, oby udało się jej pomóc. Quote
iwoniam Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dzięki za zaproszenie - to nieprawda, ze chęci ludzie nie mają i nie obchodzi ich los suni - to, co piszesz jest krzywdzące, bo to nie prawda - zobacz jaki jest odzew. Ja mam 4 zwierzęta na BDT aktualnie, poza wpłatami na 1 kicię nikt o nas nie pamięta, a z czegoś muszę zapłacić za leczenie - wszystkie stare i chore poza jednym. Niestety, BARDZO NIESTETY nie jestem kopalnią pieniędzy i nie mam skąd środków wykopać. Udostępniam sunię, powodzenia ! Quote
azalia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ja też deklarowałam wpłatę,trudno mi powiedzieć dokładnie ile,ale postaram się jak najwięcej. Quote
Pliszka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 dziękuję za zaproszenie, trzeba ją szybko wysterylizować... Quote
Pliszka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 jak sunia trafi do dt wpłacę 20zł w październiku trzymam kciuki Quote
paulinken Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Jestem na zaproszenie, póki co nie mogę nic na stałe deklarować... jednorazowo jak już... Quote
omi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 iwoniam napisał(a):Dzięki za zaproszenie - to nieprawda, ze chęci ludzie nie mają i nie obchodzi ich los suni - to, co piszesz jest krzywdzące, bo to nie prawda - zobacz jaki jest odzew. Ja mam 4 zwierzęta na BDT aktualnie, poza wpłatami na 1 kicię nikt o nas nie pamięta, a z czegoś muszę zapłacić za leczenie - wszystkie stare i chore poza jednym. Niestety, BARDZO NIESTETY nie jestem kopalnią pieniędzy i nie mam skąd środków wykopać. Udostępniam sunię, powodzenia ! Odzew jest, bo wysłałam ok. 200 zaproszeń. Co zrobię jak sunia będzie potrzebowała dłuższego leczenia? Mam wysłać kolejnych 200 zaproszeń? I tak co miesiąc? Sama piszesz, że o Was nikt nie pamięta. O mnie i suni też za miesiąc niewielu będzie pamiętać. Co wtedy? Moja sytuację opisałam w 3 i 29 poście. W domu mam 4 swoje zwierzaki.Wiem, ile kosztuje ich utrzymanie. Miałam też chore sunię i wiem, ile kosztuje leczenie. Nie mam do Ciebie pretensji, ani do nikogo innego. Wyszłam tylko z propozycją. Nawet tego wątku nie założyłam. Nawet suni na oczy nie widziałam. Quote
omi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 ŚWIAT napisał(a):Witam, niestety nie mogę pomóc finansowo ale postaram się podrzucać i jeśli sunia będzie potrzebowała- zrobię jej plakat (jak będą zdjęcia) Bardzo dziękuję-będę pamiętać. Quote
omi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Crys napisał(a):Jestem i ja, ale niestety nie mam jak pomóc finansowo :( Dziękuję za przybycie Quote
omi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 sybisia napisał(a):Jestem na zaproszenie. Niestety dołożę tylko jednorazowo 20 PLN, mam kilka deklaracji a psiaki siedzą już ponad rok w hotelikach i nie wiadomo czy znajdą domy. Bardzo żal mi suni, oby udało się jej pomóc. azalia napisał(a):Ja też deklarowałam wpłatę,trudno mi powiedzieć dokładnie ile,ale postaram się jak najwięcej. Pliszka napisał(a):jak sunia trafi do dt wpłacę 20zł w październiku trzymam kciuki paulinken napisał(a):Jestem na zaproszenie, póki co nie mogę nic na stałe deklarować... jednorazowo jak już... Dziewczyny będę o tym pamiętać.Bardzo dziękuję. Jak sunia będzie w drodze do mnie wyślę Wam nr konta na pw Jeszcze raz bardzo dziękuję Wszystkim dotychczasowym ofiarodawcom oraz obecnym na wątku. Quote
omi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 docha napisał(a):zapisuję wątek Witam na wątku. Quote
omi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 lika1771 napisał(a):Czy sunia sie pojawiła? Dowiem się wieczorem-będę dzwoniła do Dogomanki. Quote
omi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Dogomanka widziała sunie. Ona sypia pod autami lub schodami. Quote
Magdalena Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 na wątku Skarpety Kudłaczy pojawiła się prośba lika1771 o wsparcie finansowe na karmę dla suni. Pomożemy w kwocie 50zł, proszę o numer konta na pw. Quote
lika1771 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Magdalena napisał(a):na wątku Skarpety Kudłaczy pojawiła się prośba lika1771 o wsparcie finansowe na karmę dla suni. Pomożemy w kwocie 50zł, proszę o numer konta na pw. Bardzo dziekuje skarpecie kudłaczy za wsparcie:loveu: Quote
azalia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Omi,kiedy mogłabyś przygarnąć sunię?Bardzo się boję o nią,noce już zimne,śpi pod samochodami,żeby się coś biedulce nie stało. Quote
lika1771 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Omi wiesz cos o suni? Nie wiem czy dobrze mysle,ale moze podaj nr.kona cioteczkom ktore deklarowały i bedziemy wiedziec na czum stoimy........jak myslisz? Quote
omi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 W 3 poście zrobiłam wstępne rozliczenie. Możliwe, że sunia przyjedzie do mnie jutro. Dogaduję to z Olq, Dogomanką i Wojtusiem. Około godziny 22 dzisiaj powinnam wszystko wiedzieć i wtedy napiszę na wątku. Quote
omi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 lika1771 napisał(a):Omi wiesz cos o suni? Nie wiem czy dobrze mysle,ale moze podaj nr.kona cioteczkom ktore deklarowały i bedziemy wiedziec na czum stoimy........jak myslisz? Lika jak sunia będzie do mnie jechać, to podam konto na pw:lol: Quote
Recommended Posts