tanitka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 to trzymajcie kciuki, próba zabrania suczki dziś! Quote
klara56 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Mają ją!!!!!!!! Są jeszcze w Chorwacji. Będziemy śledzić........:):):) Quote
Ati Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 to Tatiana gadaj z Dt, zeby babeczke przygotowac Quote
klara56 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Chorwatka poszczekuje na psy, a łasi się do ludzi. Doświadczenie życiowe........ Quote
Panca Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 hurrrrraaaaa!!!!!bezpiecznej podrozy do Polski i czekam na newsy Quote
ostr Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 pozdrawiamy z Brna! Nasza chorwatka jest cudowna, dzika, ale bardzo szybko się uczy. Mam nadzieję, że jest szczęśliwa, ja bardzo, cała akcja pięknie się udała:multi: Dziękuję za wsparcie. Luna (wstępnie wymyśliliśmy takie imię żeby nie cmokać cały czas) właśnie słodko śpi. Co za dzień.... Quote
farmerka63 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ost - piękna akcja ! Zmierzajcie nadal bezpiecznie w kierunku deszczowego kraju nad Wisłą. Luna z całą pewnością zadziwiona będzie klimatem ...ale na pewno już nikt nie będzie jej zadrutowywał :angryy: Quote
anetek100 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 hehe Lunka:)tak jak moja tymczasowiczka co znalazla domek:)oby imie przyniosło szczęście:)super akcja świetnie że sunia szczęśliwa i Was nikt nie pogonił Quote
tanitka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 no to dobrze, że docieracie do domu :) czekamy na wiadomosci. Quote
Ati Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 czekam z niecierpliwoscia na jakies wiesci dojechali? wszystko w porzadku? jak pies? Quote
tanitka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 komórkę mam poza zasięgiem i nic nie wiem....... Quote
tanitka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 suczka dojechała szczęśliwie do W-wy i mieszka póki co u swoich wybawców. Pracują nad jej wychowaniem i zobaczymy, czy zostanie tam na stałe ;). Natomiast mam kolejną biedę, tym razem z Grecji :(. Suczka za tydzień albo przyjedzie do Polski (jeśli znajdę dla niej jakieś miejsce), albo zostaje tam i zostaje uśpiona, bo tak kończą wszystkie psy po sezonie. Proszę podrzućcie jakieś hotele...... nie powiem, najlepiej zeby to było w okolicach Olsztyna, no ale nie będę ostatecznie wybrzydzać ;) Quote
tanitka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 nie, nie jest wyżłowata wieczorem wstawię fotki a chorwatka została przypisana do rasy gończy istryjski (?) :) Quote
Ati Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 a jakies fociki beda tej chorwatki? Istryjski to szczuplacz na szczuplych nogach , a ona mi sie wydawala bardziej krepa, ale moze takie foty Quote
tanitka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 ha, ha na razie mam piękną Greczynkę, widzieliście kiedyś takie uszki?!! :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Ati Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 toc to chyba rasowe co tez ty tu sciagasz za egzemplarze;) istryjski, jakis podengo;) Quote
margaret Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ja tak dziś nieśmiało myślałam że po długiej wspólnej podróży i adrenalinie ratowania psa jej wybawcy nie będą jej chcieli oddać, oby :) a to greckie cudo czemuż miałoby być uśpione, powariowali? Quote
tanitka Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 w Grecji po sezonie, kiedy zamykają się hotele, psy są nawet otruwane, a nie usypiane. taka praktyka :( Quote
Recommended Posts