martka1982 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Ewu! dziękujemy ślicznie Renia napisz jeszcze jak Kolczyk u Ciebie chodzi. w schronie miał spore problemy z girkami, czasem trzeba było pomóc na tych kilku schodkach, które u nas są Quote
Maria1957 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ... obietnica wypełniona - skromne złotóweczki przelane - teraz będę zaglądać do Kolczyka i oczywiście jak sytuacja materialna pozwoli to i nowe złotóweczki przeleję ... Zajrzę jeszcze na bazarek do sonek666 - tam też dla Kolczyka - tylko nie wiem czy dla mnie ...? i miziaki dla Kolczyka Quote
Lionees Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 martka1982 napisał(a):Ewu! dziękujemy ślicznie Renia napisz jeszcze jak Kolczyk u Ciebie chodzi. w schronie miał spore problemy z girkami, czasem trzeba było pomóc na tych kilku schodkach, które u nas są Dopiero usiadłam więc piszę.Psiaki po spacerku,śniadanku i lekach odpoczywają.Kolczyk chodzi dobrze.Nie zauważyłam ,żeby się chlibotał na nóżkach,ani nic niepokojącego.Po schodach wchodzi dobrze i schodzi tez dobrze,żadnych zawirowań,potknięć ani nic.Przy wejściu na schody i zejściu po schodach jeszcze musze Go zapraszać,bo się zatrzymuje po kilku stopniach i myśli,że to już:) A to pewnie dlatego,że w schronisku był przyzwyczajony do kilku stopni i sobie obliczył,że tu tez tak jest.A tu tak nie jest,stopni jest więcej;).No ale pomalutku nauczy się i przyzwyczai:) Tym bardziej,że nóżki Go nawet sprawnie noszą:) Quote
zioberek87 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Przy wejściu na schody i zejściu po schodach jeszcze musze Go zapraszać,bo się zatrzymuje po kilku stopniach i myśli,że to już ha ha ha ha padłam:) Quote
Lolalola Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ojaaaaaa zaproszenie do spinaczki po schodkach....hehehehhee,dobre;) Quote
martka1982 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 musze od razu w schronie doniesc,ze chlop ozdrowiał czy jak........girki mu się usprawniły z samej radosci,ze do domu zawital? moze on juz nie mial sily na zycie w schronie a jak poczul dywany i inne rarytasy to mu sie od nowa zachcialo? Quote
caryca26 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Pewnie tak własnie jest:) Dzisiaj weszło 10zł dla Kolczyka od Maria1957 Dzięki! Quote
martka1982 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 dziękujemy! dzięki Wam Kolczyk jest bezpieczny przez drugi miesiąc w dt:) Quote
Lionees Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Witajcie:) Za chwile wkleję nowe fotki,tylko troszkę obrobię sie z innymi wątkami.Powiem tylko tyle,że byli u mnie wczoraj wieczorem Państwo oglądać psiaki,bo chcieli jakiegoś starszego....niestety,ten taki,tamten siaki,a jeszcze inny owaki.Zachwalałam wszystkie psy,bo a nóż widelec którys się spodobał.Kolczyka też zachwalałam,że pies cud,miód i orzeszki...no niestety Kolczyk akurat spał i chrapał i Pani stwierdził mimo moich zapewnień,że wszystko z Nim ok,że pies jest na coś chory,bo zdrowe nie chrapią:roll: A tu przykład,że zdrowe psy jednak chrapią:diabloti: Balbinka była u mnie i już ma nowy cudowny dom u Florentynki(z dogo).Pies zdrowy i chrapie,no popatrzcie....:cool3: http://youtu.be/1XnZ2flZkJ8 Edit: Marmosia! Karma doszła,dziękuję! Potem wkleję fotkę:) Quote
ewu Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dzisiaj jeździłam do Bielska po Farcika (też z dogo) i zawoziłam go do cudownej Pani Teresy.Nie miałam więc czasu ale rano puszczę przelew dla Kolczyka i jutro powinien dotrzeć:) Buziaki dla chłopaczka:)) Quote
martka1982 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Marmosia bardzo dziękujemy za karmę! dzięki niej Kolczyczek będzie wcinał wyspecjalizowaną eukanubkę (oby!!! bo jego podniebienie nie przywykło do takich wspaniałości) a my zaoszczędzimy na miesięcznej opłacie:)) Quote
zioberek87 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 a co u Kolczyka tak cichutko?? jak się staruszku miewasz??? cioteczka Lioness na bank Cię rozpieszcza:) ale to bardzo dobrze:) Quote
Mysza2 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ciocia Renatka ma zajęcie z tymi dzidziusiami:) Cioteczki plizzz dorzućcie choć parę grosików na sterylkę aborcyjną tej suni. Co pół roku rodzi a szczeniaki rozdają :-( http://www.dogomania.pl/threads/2145...RYLIZOWA%C4%86! Quote
caryca26 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Weszła dzisiaj deklaracja od Ewu 15zł Pięknie dziękujemy! Quote
Lolalola Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 a moj bulek jest zdrowy i czasem chrapie jakby jakis konkurs miala tym wygrac;)trzymaj sie chlopczyku!!! Quote
martka1982 Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Kolczyczku wylegujesz się dziś na trawce w słoneczku? Quote
zioberek87 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 martka1982 napisał(a):Kolczyczku wylegujesz się dziś na trawce w słoneczku? he he he pewnie tak:) ostatnie promyki a trzeba nagrzać kostki:) Quote
martka1982 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 u nas dzisiaj znowu slonce, nie za goraco, wiec idealnie dla staruszkow, ciekawe jak w sochaczewie Quote
Recommended Posts