Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

... obietnica wypełniona - skromne złotóweczki przelane - teraz będę zaglądać do Kolczyka i oczywiście jak sytuacja materialna pozwoli to i nowe złotóweczki przeleję ...
Zajrzę jeszcze na bazarek do sonek666 - tam też dla Kolczyka - tylko nie wiem czy dla mnie ...?
i miziaki dla Kolczyka

Posted

martka1982 napisał(a):
Ewu! dziękujemy ślicznie
Renia napisz jeszcze jak Kolczyk u Ciebie chodzi. w schronie miał spore problemy z girkami, czasem trzeba było pomóc na tych kilku schodkach, które u nas są

Dopiero usiadłam więc piszę.Psiaki po spacerku,śniadanku i lekach odpoczywają.Kolczyk chodzi dobrze.Nie zauważyłam ,żeby się chlibotał na nóżkach,ani nic niepokojącego.Po schodach wchodzi dobrze i schodzi tez dobrze,żadnych zawirowań,potknięć ani nic.Przy wejściu na schody i zejściu po schodach jeszcze musze Go zapraszać,bo się zatrzymuje po kilku stopniach i myśli,że to już:) A to pewnie dlatego,że w schronisku był przyzwyczajony do kilku stopni i sobie obliczył,że tu tez tak jest.A tu tak nie jest,stopni jest więcej;).No ale pomalutku nauczy się i przyzwyczai:) Tym bardziej,że nóżki Go nawet sprawnie noszą:)

Posted

musze od razu w schronie doniesc,ze chlop ozdrowiał czy jak........girki mu się usprawniły z samej radosci,ze do domu zawital? moze on juz nie mial sily na zycie w schronie a jak poczul dywany i inne rarytasy to mu sie od nowa zachcialo?

Posted

Witajcie:)
Za chwile wkleję nowe fotki,tylko troszkę obrobię sie z innymi wątkami.Powiem tylko tyle,że byli u mnie wczoraj wieczorem Państwo oglądać psiaki,bo chcieli jakiegoś starszego....niestety,ten taki,tamten siaki,a jeszcze inny owaki.Zachwalałam wszystkie psy,bo a nóż widelec którys się spodobał.Kolczyka też zachwalałam,że pies cud,miód i orzeszki...no niestety Kolczyk akurat spał i chrapał i Pani stwierdził mimo moich zapewnień,że wszystko z Nim ok,że pies jest na coś chory,bo zdrowe nie chrapią:roll:
A tu przykład,że zdrowe psy jednak chrapią:diabloti: Balbinka była u mnie i już ma nowy cudowny dom u Florentynki(z dogo).Pies zdrowy i chrapie,no popatrzcie....:cool3:

http://youtu.be/1XnZ2flZkJ8

Edit: Marmosia! Karma doszła,dziękuję! Potem wkleję fotkę:)

Posted

Dzisiaj jeździłam do Bielska po Farcika (też z dogo) i zawoziłam go do cudownej Pani Teresy.Nie miałam więc czasu ale rano puszczę przelew dla Kolczyka i jutro powinien dotrzeć:)
Buziaki dla chłopaczka:))

Posted

Marmosia bardzo dziękujemy za karmę! dzięki niej Kolczyczek będzie wcinał wyspecjalizowaną eukanubkę (oby!!! bo jego podniebienie nie przywykło do takich wspaniałości) a my zaoszczędzimy na miesięcznej opłacie:))